Foto: Mediaspeed
Ljubljanainfo
Pon, 5.7.2021 12:32
Zaključil se je zelo priljubljen resničnostni šov Sanjski moški, v katerem je Gregor Čeglaj iskal svojo ljubezen. V finalu je izbral Anjo Širovnik, sedaj, tri mesece po koncu snemanja pa je znano, ali sta zaljubljenca še vedno skupaj.

Oči Slovenije so bile ta konec tedna, zraven košarke, uprete tudi v finale Sanjskega moškega. 31-letni Gregor Čeglaj je v poslednji epizodi izbiral med 22-letno Anjo Širovnik iz Velenja ter 21-letno Tjašo Kramarič, ki sicer že vrsto let živi v Franciji.

Na koncu se je Gregor odločil za Anjo, portal Zadovoljna.si pa tri mesecu po tem, ko so ugasnile kamere, razkriva, ali zaljubljenca še vedno pišeta skupno zgodbo. Kot sta povedala Gregor in Anja, je njun plamen ljubezni ugasnil ... že naslednji dan.

Pet minut pred koncem ni nameraval izbrati nobene

Anja in Gregor razkrivata, da sta se že naslednji dan po koncu snemanja dobila v Velenju, kjer sta se odkrito pogovorila o nadaljevanju njunega razmerja. 

»Po zares dolgem in predvsem popolnoma odkritem pogovoru sva sklenila, da je razlika v letih med nama prevelika in da ima ona v življenju trenutno drugačne želje in potrebe kot jaz,« je za portal Zadovoljna.si razkril Gregor in dodal, da med njima kljub temu ostaja lepo prijateljstvo.

Gregor še razkriva, da se je za Anjo odločil v zadnjem trenutku, še pet minut pred končno odločitvijo, pa naj ne bi nameraval izbrati nobene. 

V prihodnosti se vidi s starejšim dekletom

Pri tem dodaja, da je tudi s Tjašo še vedno v dobrih odnosih, a je tudi med njima bila prevelika razlika v letih. »Tudi ona je super punca, a tudi ona je še zelo mlada. Anjo sem izbral z razlogom, saj sem do nje čutil več, tudi pokazala mi je več čustev od Tjaše. Sem pa tudi z njo dober prijatelj in mi je dokazala, da je vredna zaupanja,« dodaja Gregor.

Po koncu snemanja pravi, da se vidi s starejšo punco, staro vsaj nad 25 let. »Verjamem, da se mi lahko zgodi, da me na koncu obnori kakšna mlajša, a načeloma se vidim s starejšo. Vem, kaj vse se v glavi dogaja med dvajsetim in tridesetim letom in se s takšnim dekletom ne bi spuščal v vezo,« poudarja Gregor.

Za konec pravi, da bi po koncu snemanja rad ostal v medijskih vodah. »Seveda na drugačen način, morda bi snemal kakšne serije, filme, ali se preizkusil kot voditelj. V službi sem dal odpoved, prav z namenom, da raziščem, kam bi rad zapeljal svoje življenje,« zaključuje Gregor.

Starejše novice