Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sre, 13.9.2023 07:28
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 13. septembra.

Oven

21. marec - 19. april

oven

V naslednjih tednih bo poudarjeno delo, zdravje in praktično plat vašega sveta, dragi oven. Današnja Luna, ki se premika v vašo solarno šesto hišo, vas spravi v pravi um. Primerno je razmisliti o tem, kaj iščete na oddelku za delo in zdravje, da bodo vaši novi začetki bolj smiselni.

Morda boste v naslednjih tednih celo izvedli reorganizacijo svojega delovnega prostora od vrha do dna. Vse, kar vas naredi bolj organiziranega in se počutite odgovornega za svoje vsakdanje življenje, je zdaj naklonjeno. 

Bik

20. april - 20. maj

bik

Današnja Luna je namenjena zaključkom, umirjanju, opuščanju in sprostitvi, dragi bik, namesto začetku ali gradnji na novo. Mlada luna, ki bo nastopila v petek, je za vas še posebej prijetna in lahko prinese svežo energijo v vaše romantično ali družabno življenje in ustvarjalni svet. Danes se izogibajte obsežnim odločitvam, zagonu novih projektov ali začetku razmerja, za katerega želite, da traja.

Znaki kažejo na potrebo po upočasnitvi, pregledu in razmisleku. Kljub temu danes začenjate nov cikel, ki je močan za organiziranje, načrtovanje in razvrščanje, zlasti v vašem poklicnem življenju.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Ta mesec je močnejša osredotočenost na vaše osebno življenje in domače ali družinske zadeve, dragi dvojčki, in potrebujete več odmora.  Ponovno povezovanje s potrebo po domačnosti, udobju in varnosti je nujno in koristno zdaj – vsi novi projekti lahko počakajo!

Danes se je najbolje izogniti velikim predstavitvam in sprejemanju odločitev, saj je malo možnosti, da se bodo ta prizadevanja obdržala. Če morate nekaj pustiti za sabo ali stvari razčistiti, da se pripravite na nov začetek, je zdaj pravi čas za to!

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Dragi rak, ni čas, da se naprezate, če si ne morete natančno predstavljati svoje naslednje poteze ali če je v vaših interakcijah splošno pomanjkanje jasnosti. Včasih je opustitev 'potrebe vedeti' najboljša stvar, ki jo lahko naredite zase.

Nove predstavitve, ki se jih lotite danes, se verjetno ne bodo obdržale. Je pa odličen čas, da opustite zamere ali slabe navade in rešite negotove zadeve, predvsem povezane s finančnimi ali poslovnimi zadevami. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Danes vam bo koristilo samozavedanje in razumevanje, dragi lev, petkova nova luna, vas bo preusmerila in vam dala priložnost, da začnete na novo. Obetajo se novi začetki na finančni ravni in ravni lastne vrednosti.

Danes se izogibajte čisto novim podvigom, saj je boljši čas za razmislek in opazovanje. Dotaknite se hrepenenja po stabilnosti in varnosti, ki se pojavita s premikom Lune v vaš sektor virov, in razmislite, kaj morate storiti, da boste od tega dobili več! 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Ko Luna vsak lunarni mesec obišče vaš sektor zasebnosti in nato vaše znamenje, stvari postanejo osebne, draga devica. Luna zdaj prehaja v vaše znamenje, v petek pa bo nova luna v devici. Ste v posebej čustveno nabitem času. To je kritična točka za vzpostavitev stika s svojo intuicijo.

Danes razmislite o načinih, kako lahko zvežete proste konce, da boste lahko začeli nov cikel moči z več samozavesti in samospoznanja. Imate večjo potrebo po trenutkih tišine in samoto, da se danes ponovno zberete, in za to morate zgrabiti vsako priložnost.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Danes, draga tehtnica, je razmišljanje bolj priljubljeno pred novimi začetki. Luna se premakne v vaš sektor zasebnosti in duše, in če ste zanemarjali svoje duhovne in čustvene potrebe, boste prejeli kozmično spodbudo, da to storite.

Luna je balzamična, kar nakazuje, da se morate umiriti, sprostiti in razmisliti o nedavnih dogodkih, namesto da začnete povsem nove podvige. Tudi danes se začenja nov cikel, ki traja do 19. novembra in je močan, da izstopate s svojimi kreativnimi idejami ali edinstvenim stališčem. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Luna se danes premakne v vašo solarno enajsto hišo, dragi škorpijon, kar vas spodbuja, da ste še posebej pozorni na to, koga srečate in na ideje, ki se vam porodijo prek ljudi in mreženja. Vaše trenutno stanje duha lahko pomaga utreti pot za nove začetke, zato se potrudite, da pridobite pozitivno miselnost.

Prizadevajte si za razmišljanje in obdelavo, namesto da bi nadaljevali z novimi prizadevanji. Najbolje je, da stvari končate in pustite negativno stran, da lahko pozneje začnete na novo. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Luna se danes postavi na svoje mesto, dragi strelec, kar pomeni, da je pravi čas, da se pripravite na čistost, ki jo bo prinesla. Razmislite, h čemu si resnično želite prizadevati ali v katere projekte želite usmeriti svojo energijo.

Trenutno je iskanje načinov, kako pustiti za seboj moteča stališča in projekte, lahko koristno, saj je povsem nova prizadevanja najbolje shraniti za pozneje, ko bo vaša usmeritev bolj očitna. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Potreba ali želja po deljenju, ustvarjanju, učenju, raziskovanju in povezovanju je močna, dragi kozorog. Današnji premik Lune v vaš pustolovski sektor lahko pomaga ustvariti razpoloženje, vendar ne pozabite, da je bolje zaključiti projekte in zvezati konce, kot pa zdaj začeti nekaj povsem novega.

Razmislite, katera stališča ali situacije bi morda morali opustiti, da bi šli naprej svobodnejši in čustveno lažji.

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Dinamična energija nove lune, ki se dogaja v vašem sektorju intimnosti, bo zagotovo premaknila vaš osrednji fokus, a za zdaj, med prehodom, je bolje razmišljati kot ukrepati. S temno Luno zaenkrat morda ne boste videli svoje naslednje poteze in s tem ni nič narobe, saj je to del procesa.

Za najboljše rezultate se danes osredotočite na sprostitev, opuščanje in umirjanje. Luna se danes premakne v vaš sektor skupne rabe in intimnosti in lahko začnete razmišljati o tem, kako želite izboljšati svoje življenje. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Luna se danes premakne v vaš sektor partnerstva, drage ribi, ki bo prinesla naboj energije za začetek novega partnerstva ali zavezanost k novemu načinu izboljšanja trenutnega odnosa. Sprejmite zdaj in ukrepajte po novi luni in šele takrat, ko se vam zdi prav!

Razmislite o načinih za izboljšanje, izboljšanje in uživanje v obstoječih odnosih ter si postavite za cilj, da pridete v stik s tem, kar želite od svojih partnerstev. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice