Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sob, 17.2.2024 11:45
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 17. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Tvoja prepričevalna moč je močna danes in jutri, dragi oven. Vaše osebno prepričanje lahko pritegne podporo ali sodelovanje drugih. Ko razmišljate o majhnih načinih za izboljšanje svojega življenja, se počutite bolj nadzorovani nad svojim življenjem.

Ne bojiš se sprejeti izziva. Izmenjave idej so lahko koristne, saj vodijo do bolj informiranih odločitev. Vaša radovednost vas danes vleče k novim izkušnjam.

Morda se boste aktivno zanimali za učenje novih stvari in povezovanje z drugimi ter imeli koristi od prispevka in pomoči drugih. Sprememba tempa je danes lahko osvežujoča na čustveni ravni.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Ste na dobrem mestu, da sanjate o novih strategijah, ki jih boste uporabili pri svojem delu, financah ali naložbah, dragi bik. Lahko bi se počutili močnejše, da bi izpolnili svoje odgovornosti in si prizadevali še malo, da bi presegli svoje cilje.

Napredovanje vaše kariere zdaj lahko vključuje posebno prijaznost in osebnost. Z Luno v vaši solarni drugi hiši ves dan želite nekaj zgraditi, namesto da bi bili pionir. Vaša čustva so danes srečno mirna. Poseben poudarek je lahko na praktičnih zadevah.

Čas je, da se ozemljite in izkoristite svojo legendarno potrpežljivost. Danes in jutri lahko dobite dober občutek, kaj je izvedljivo. Razmere so ugodne za urejanje vaših zadev. Urejanje misli na nek način vam lahko pomaga obnoviti sebe in razjasniti svojo vizijo.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Današnje energije so močne za občutek skupnih ciljev in namena v ekipi, dragi dvojčki. Kljub temu vas Luna v vašem znamenju ves dan drži na trnih z zdravo stopnjo samoosredotočenosti. To je odličen čas za iskanje novih informacij.

Popolnoma nova stališča in perspektive, ki jih pridobite v interakciji z drugimi, vas lahko seznanijo z novimi interesi ali pomagajo ponovno obuditi ali razširiti stare. Z ljubeznijo, užitkom in odnosom se lahko uveljavi duh avanture ali odkrivanja.

Dan se po navadi oblikuje lepo in gladko, še posebej na socialni ravni. Pogovori so navdihujoči. Lahko čutite močno potrebo po samonegi, ki je ne smete zanemarjati. Čas je, da cenite ali kar najbolje izkoristite svoj prosti čas.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Lažje pritegnete podporo in se lahko zdaj bolj vključite v vire in talente drugih, dragi rak. Vaša ljubezenska narava je nekoliko globlja. Današnje energije so močne za poglobitev vašega razumevanja ali občutka namena.

To je odličen čas za snovanje strategij in načrtovanje. To je lahko odličen čas, da združite svoje vire ali svoje talente z nekom – poudarek je na združitvi! Morda boste danes in jutri uživali v ustvarjanju ideje ali urejanju svojih misli. Imate močan občutek za to, kaj je izvedljivo.

Nekaj ​​duševnega miru je lahko poživljajoče. Hkrati doživljate potrebo po več časa zase ali prostora za predelavo, prebavo, zdravljenje in sprostitev. Prekinitev natrpanega urnika je zdaj najprimernejša, če vam to uspe.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

V tem obdobju svojega življenja si v dobri formi za privabljanje ali krepitev tesnih odnosov, dragi lev. Danes sta lahko pogovor in upoštevanje praktičnih prednostnih nalog še posebej koristna za krepitev vaših povezav.

V središču je lahko iskanje povratnih informacij ali podjetja. Zdaj lahko pride do sodelovanja, ko iščete odgovore in želite zadevi priti do dna. Bolj kot običajno ste nagnjeni k razpravljanju o stvareh z drugimi in to ima povsem očitne koristi.

Cenimo vašo diskretnost in razumevanje. Obenem boste verjetno bolj ustvarjalni in sproščeni pri izražanju, zato je pravi čas za nekaj intelektualnega druženja ali stimulacije. Pogovor z nekom je lahko vir tolažbe, varnosti ali dobrega nasveta.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Ko gre za delo, rutino in celo zdravje, imate v teh dneh čarobni pridih, draga devica. Lahko ste motivirani, da stvari izboljšate. Raziskovanje novih metod je lahko v središču ali pa boste morda naleteli na informacije, ki vam bodo pomagale ali vam bodo dale prednost ali dodatno zaupanje.

Danes se instinktivno prilagajate prioritetam. Lahko je zadovoljujoče imeti cilj v mislih, da se lahko osredotočite. Pogovori so prizemljeni in koristni. Pravzaprav se vam lahko zdi še posebej koristno, če uredite svoje misli in načrte.

V pomoč je lahko priprava in razprava o načrtih za delo, dolgoročnih ciljih ali zdravju. Imate nekaj za ponuditi, drugi pa ponudijo spodbudo ali vpogled, ki vam pomaga.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Morda se boste naučili nekaj novega, kar vas bo spodbudilo naprej ali povečalo vašo sposobnost osredotočanja in koncentracije na tisto, kar vam je danes pomembno, draga tehtnica.

Vaš vpliv je močan. Vsekakor se zdi, da danes blestite s kreativnim izražanjem. To je odličen čas, da se osredotočite na nekaj, na kar ste še posebej ponosni. V svoji koži se počutite bolj samozavestni in udobno. Zdi se, da danes in jutri sproščeno izražate svoje ideje in občutke.

Hkrati ste v dobri kondiciji za odpravljanje motenj in delo na prioriteti. Morda se boste odločili vložiti več sebe v prizadevanja za samoizboljšanje. To je tudi aktiven čas za izpopolnitev projekta ali hobija s podrobnostmi ali za vlaganje dodatnega truda v razvedrilo.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Morda boste odkrili načine, kako izboljšati svoje družinsko in domače življenje ali odnos do sebe in svojega notranjega sveta, dragi škorpijon.

Vsekakor je v vašem življenju močnejša osredotočenost na domače ali osebne zadeve in smiselno je razmisliti o načinih, kako zgladiti in okrepiti ta življenjski del. Na srečo bi zdaj lahko prišli do virov ali podpore za to. Z dobrimi nasveti se lahko skupaj počutite varneje in čustveno.

To je lahko čas, da se ukvarjate z informacijami ali nedavnimi razkritji in jih kar najbolje izkoristite – vaša potreba po opazovanju in razmišljanju se danes močno pojavi. Ko se počutite bolj udobno s svojim notranjim svetom, boste morda prišli na dobro mesto za razumevanje svoje preteklosti ali globljih občutkov.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Poudarek je lahko na komunikaciji, povezovanju z ljudmi, ki imajo intelektualne interese, podobne vašim, ali celo na iskanju ljubezni prek telekomunikacij ali učnih okolij, dragi strelec.

Izražate se z več šarma. Danes ste lahko zelo navdušeni nad posebnim zanimanjem ali ustvarjalnim projektom. Potreba po črpanju idej in navdiha od drugih je močna in zdi se, da se prek omrežij, skupin in prijateljev pojavljajo odlične priložnosti.

Nekaj ​​koristnega ali dragocenega je povezano z vašim družbenim življenjem. Pretočnost med vašimi občutki in umom vam pomaga, da se bolje izrazite, zglajevanje razlik z drugimi pa je lažje.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Čutite, da imate danes na voljo več 'orodij' za reševanje problemov, dragi Kozorog. Svoje potrebe sporočate učinkoviteje kot običajno, kar pritegne pravo podporo ali sodelovanje. Tranziti, ki se dogajajo zdaj, podpirajo pozitivne spremembe življenjskega sloga.

Bolj vas skrbi vaša prihodnja varnost in kaj bi radi zgradili, da bi dosegli dolgoročne cilje udobja. Možna so povišanja prihodkov. Kljub temu so lahko vaše materialne želje močne z močnim poudarkom na vaši sončni drugi hiši virov! Zoženje pozornosti je lahko koristno danes in jutri, saj lahko z odpravljanjem motenj postanete bolj produktivni.

Morda zaupate tudi v posebno osebo in lahko prejmete nekaj dobrih nasvetov ali sodelujete v pomembnih pogovorih. Lahko se udobno in naravno pogovarjate o zadevah, ki so bile prej skrite ali preveč zasebne, da bi o njih razpravljali. Ali pa še posebej razmišljate o težavah, ki ste se jim v preteklosti izogibali.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Izžarevate dobro energijo, privlačite pozitivne povratne informacije, dragi vodnar. Tranziti zdaj povečajo vašo toplino, šarm in osebno privlačnost. Hkrati vam pomagajo zgraditi samosprejemanje.

Energije, ki so aktivne danes, vas opominjajo, da se občasno osredotočite, namesto da bi razpršili svojo energijo. Majhne spremembe, narejene zdaj, lahko pomembno vplivajo na prihodnost. Luna preživi dan v vašem sektorju veselja in ustvarjalnosti in to je čas lunarnega meseca za uživanje in cenjenje prostega časa.

Danes ste čustveno in miselno vloženi v svoja iskrena prizadevanja. Podrobnejši premislek o določenih mnenjih je lahko še posebej koristen. Na srečo je z vami tekoča energija za kreativno komuniciranje, zlasti z ljudmi, ki jih imate radi, in za odpiranje osebnih zadev.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Lahko pride do večje ljubezni do zasebnih trenutkov, drage ribi, in pomoč lahko pride iz zakulisja. Biti pod radarjem je na nek način lahko koristen proces za prebavo in razvrščanje vaših občutkov. Zunanji ali materialni dosežki so za vas manj pomembni kot to, kar se trenutno dogaja v vašem zasebnem življenju.

To je še en močan dan za načrtovanje in strategijo. Morda boste dosegli stopnjo miru glede pretekle zadeve, zlasti romantične. Pravzaprav potrebujete več udobja, domačnosti in tišine z Luninim bivanjem v vaši četrti sončni hiši danes. Smiselno je, da si vzamete ta čas, da ublažite stvari in uživate, kot to počnete.

Domače in osebne zadeve so v središču pozornosti. Reševanje razlik pride še posebej naravno s pogovorom ali nadaljnjim razmišljanjem. Spomini ali sanje so lahko motivacijski in vam lahko dajo nov vpogled v situacijo.

Starejše novice