Adelmo Fornaciari Zucchero se prihodnje leto vrača k nam – tokrat zares (foto: Ari Michelson).
mimi inhof
Tor, 18.5.2021 12:09
Italijanski zvezdnik je še drugič prestavil gostovanje v Areni Stožice.

Zucchero je prestavil koncert v Stožicah, sprva napovedan za 3. november 2020 in nato za 31. maja letos, na 15. junij 2022.

Italijan z rezkavim vokalom je pred tedni prestavil pol datumov svetovne turneje D.O.C., zdaj pa tudi preostanek koncertov, med katerimi je bilo vnovično gostovanje v Sloveniji.

Kupljene vstopnice so veljavne za nadomestni datum in jih ni potrebno zamenjati. V kolikor kupcem novi termin koncerta ne ustreza, lahko vstopnice med 19. majem in 19. junijem vrnjeno na prodajna mesta, kjer so jih kupili.

Organizator koncerta apelira na kupce, naj se udeležijo nadomestnega koncerta in tako podprejo koncertno dogajanje v Sloveniji.

61-letni glasbenik je zadnji album avtorski album D.O.C. (Disco di Orgine Controllata) izdal novembra 2019 in ga načrtoval promovirati na veliki svetovni turneji, ki jo je zdaj še drugič prestavila epidemija.

Aprila in maja 2022 bo med drugim imel kar štirinajst koncertov v slikoviti areni v Veroni. Turneja se zdaj začenja 24. septembra v ameriškem Atlantic Cityju – v ZDA zahvaljujoč dobrim trendom precepljenosti zaganjajo množične športne, koncertne in drugi prireditve v drugi polovici leta.

Starejše novice