zalastritof
Pon, 23.5.2022 12:53
Nina Vodopivec, nekdanja pevka priljubljene skupine Tabu, se je na drugem koncu sveta znašla v stiski, za pomoč pa prosila spletno javnost.

Aprila smo poročali, da se je priljubljena nekdanja pevka slovenske glasbene skupine Tabu Nina Vodopivec na drugem koncu sveta znašla v težavah.

Da bi se rešila iz stiske, v kateri se je znašla v Združenih državah Amerike, pa je za pomoč zaprosila kar prek spleta.

»Lansko leto sem postala del tima, ki mi je obljubil plačilo, ki bi zadostovalo za vrnitev domov in nakup zemlje, kjer bi lahko začela svoj projekt, Zvezdna vas.

Devet mesecev trdega fižičnega dela se je na koncu obrnilo v prevaro, in ostala sem z 20 dolarjev v žepu, sredi ničesar, brez kartice, brez avta,« je zapisala na spletni strani Spotfund.com.

Ob tem je zapisala, da se sooča tudi z zdravstvenimi težavami. Zaradi zastrupitve krvi, ledvic, se je namreč znašla celo na urgenci.

Birokratski zapleti zamaknili potovanje v Slovenijo

Na spletni strani, prek katere je zbirala denar za vrnitev v Slovenijo, je zastavljeni cilj, deeset tisoč evrov, dosegla v pičlih nekaj dneh. Skupno je za potovanje domov zbrala dobrih 14.000 evrov.

Na družbenem omrežju Instagram se je oglasila iz Los Angelesa. Povedala je, da se v Sloveniji vidimo kmalu, čeprav se je njena vrnitev v domovino zapletla zaradi težav, povezanih z birokracijo glede potovanja njenih dveh psičk. Ena od psičk namreč ni imela dokumenta, ki ga za pse zahtevajo v Amsterdamu. 

Vodopivec bo proti domu odletela v torek zjutraj, psički pa dan kasneje. 

V zameno za pomoč je Vodopivec Slovencem obljubila zahvalo - koncert v Sloveniji, ki naj bi ga organizirala še letos. Ali bo obljubo držala, bomo videli kmalu.

Starejše novice