Saša Lendero in Miha Hercog sta se spoznala pred dvajsetimi leti na radijski postaji, pri kateri sta oba delala (foto: Dejan Nikolič).
Ustvarjeno dne
Pon, 28.6.2021 15:31
Utrinki s »poroke leta«, kot so jo označili mediji.

Saša Lendero in Miha Hercog sta po več kot dvajsetih letih zveze dahnila usodni »da«, potem ko sta se na presenečenje slovenske javnosti zaročila kar v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, v kateri sta oba nastopala kot tekmovalca, a v različnih ekipah.

Pogovor s Sašo in Mihijem pred poroko

Ganjiva zaroka je orosila marsikatero oko gledalcev pred televizijskimi ekrani, sama poroka, ki se je odvijala 19. junija na Gorenjskem, pa je bila precej skrita očem radovedne javnosti.

Čudovito nevesto je do oltarja pospremil oče.
12-letna hčerka Aria je bila družica.
Zakonca Hercog - Lendero, 19. junij 2021.
Družinski portret: Mihijev oče Ivan, Saša, njen oče Frenk, Miha in njegova mama Jasmina.

Priči sta bili Sašina najboljša prijateljica Sabina in Mihijev najboljši prijatelj Tadej. Med povabljenimi je bilo kar nekaj znanih obrazov: skoraj celotna ekipa oddaje Kdo si ti? Zvezde pod masko Milan Gačanovič Gačo, Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof, producentki Melinda Rebrek in Maruša Penzeš ter programski direktor Planet TV Gorazd Slak.

Manjkali niso niti prijatelji iz glasbenih krogov Jože Potrebuješ, Špela Grošelj, Domen Kumer, Damjan Murko, Rusko Richie s partnerko Stančko Šukalo, Tomaž Mihelič Marlenna in Emperatrizz iz zasedbe Sestre.

Za otvoritveni ples sta si izbrala romantično Perfect Eda Sheerana.

Sproščeno rajanje se je zavleklo do zgodnjih jutranjih ur, med katerim je Saša tudi skočila na oder in prisotnim zapela nekaj svojih uspešnic.

In ja, tudi Miha je izpolnil obljubo in vzel Sašin priimek, tako da je zdaj uradno Miha Hercog Lendero. 

Foto: Dejan Nikolič, Facebook, Instagram

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice