Vir: Facebook, Slovenska policija.
Ustvarjeno dne
Pet, 18.12.2020 09:39
Ta vikend bo na cestah precej pestro. Preden se odpravite na pot preverite, kakšne so razmere na cestah

Za vikend lahko pričakujete povečan promet na cestah in zastoj pred predorom Karavanke v smeri proti Sloveniji. Pričakovati je zastoje in zaradi varnosti občasno zapiranje predora. Obremenjen bo tudi Ljubelj. Avstrija začenja s poostreno kontrolo vstopa v državo in izvajanjem zdravstvenih pregledov na mejah. 

Trenutno je zastoj na avstrijski strani Karavank proti Sloveniji dolg že deset kilometrov. 

[👮🏼‍♀️ NADZOR DRŽAVNIH MEJA] Zastoj vozil na avstrijski strani Karavank proti Sloveniji je trenutno dolg 10 kilometrov!...

Objavil/a Promet.si dne Petek, 18. december 2020

Pričakuje se povečanje prometa ter obiska turističnih območij, smučišč in gora. Policisti bodo izvajali poostreno kontrolo glede kršenja ukrepov za zajezitev koronavirusa v turističnih krajih, na avtocestah in planinskih izhodiščih. Nadzirali bodo smučišča, upoštevanje odlokov in cestnoprometnih predpisov. Pri nadzoru sodelujejo z lokalnimi skupnostmi, redarstvi in inšpekcijskimi službami. 

Policija poziva k varnim dejanjem ter odgovornim odločitvam. V vozilih naj ne bo vrednih stvari in tudi na domovih naj se izvajajo vsaj osnovni samozaščitni ukrepi zaradi možnih vlomov.
 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice