Danka Ilić (vir: Facebook Vladislav Dajković)
Ljubljanainfo
Čet, 9.5.2024 10:25
Minilo je že mesec in pol od umora dveletne deklice Danke, vendar njenega trupla še do danes niso našli. Sedaj se je pojavil namig, da bi ena oseba lahko imela vse odgovore.

Kje je truplo Danke Ilić? To vprašanje se postavlja že mesec in pol, odkar je odjeknila tragična vest, da je bila dve leti stara deklica umorjena. A na vprašanje njeni starši še danes niso dobili odgovora.

Kot poroča srbski Blic, domnevajo, da le ena oseba ve, kje je truplo deklice. To naj bi vedel Rade, oče Dejana, ki je skupaj s Srđanom priznal umor male Danke. Rade se, tako kot njegov sin Dejan, nahaja v priporu.

»Kaže najvišjo stopnjo inteligence in zvitosti. Kmalu po aretaciji je zamenjal odvetnika in zdi se, da misli samo na svojo obrambo. Zato se sumi, da je on ključ do iskanja trupla,« je za srbski medij Blic razkril vir.

Bioloških sledi niso našli

Prav tako pa mediji poročajo, da poročilo DNK analize, ki ga je prejelo tamkajšnje tožilstvo, razkriva, da v vozilu, za katero se domneva, da sta ga med kaznivim dejanjem uporabljala osumljenca, niso našli bioloških sledi umorjene Danke.

»Iz notranjosti službenega avtomobila v Boru so odstranili več kot 500 sledi, pa tudi sledi z zunanje strani avtomobila. Dosedanji izvedenski pregledi so pokazali, da za DNK-jem Danke Ilić ni sledi, niti v samem avtomobilu niti na zunanjih delih vozila,« je za medij Nova.rs razkrilo tamkajšnje višje državno tožilstvo.

Starejše novice