Slika je simbolična (Foto: Branka Kesar).
Ustvarjeno dne
Čet, 20.10.2022 17:44
Ljubljanski policisti iščejo moškega, ki je danes na območju Dunajske ceste oropal eno izmed denarnih ustanov. Za izsleditev osumljenca so delili tudi njegov opis.

Danes, okoli 13.30, smo bili ljubljanski policisti obveščeni o dogodku na območju Dunajske ceste v Ljubljani, kjer je do sedaj neznani osumljenec vstopil v eno izmed denarnih ustanov, ter od zaposlenih zahteval denar.

Potem ko je odtujil nekaj sto evrov gotovine, je peš pobegnil s kraja. Po do sedaj znanih podatkih osumljenec v dogodku ni uporabljal nevarnih predmetov, prav tako pri tem ni bil nihče poškodovan.

Na kraj je bilo napotenih več policijskih patrulj, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil za in preverjanjem vseh okoliščin ter izvajajo aktivnosti za izsleditev osumljenca. 

Opis osumljenca: moški, visok okoli 190 cm, svetlih oči, suhe postave, oblečen v črne dolge hlače - trenirko, črn pulover. Nosil je črno volneno kapo in modro kirurško masko.

Vse, ki bi kaj vedeli o dogodku, policisti pozivajo, da o tem obvestijo policijo na številko 113, najbližjo enoto policije, lahko pa tudi anonimno na številko 080 1200. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice