Ljubljanainfo
Pon, 11.4.2022 14:49
Ta četrtek spletni mediji Ljubljanainfo, Mariborinfo, Ptujinfo in Sobotainfo ter televizija TV IDEA napovedujemo soočenje strank, ki jim zadnje javnomnenjske ankete kažejo na uvrstitev v parlament.

S strankami, ki imajo po zadnjih javnomnenjskih raziskavah možnost uvrstitve v državni zbor, spletni mediji Ljubljanainfo, Mariborinfo, Ptujinfo in Sobotainfo ter televizija TV IDEA pripravljamo soočenje Danes za jutri.

Soočenje za prihodnje generacije

Predstavniki strank bodo spregovorili o mladih in prihodnosti, ki se obeta generacijam, ki prihajajo. Lahko upajo na davčne razbremenitve? Bo šesturni delavnik in univerzalni temeljni dohodek le še utopija? Komu je prihodnost odnesla koronakriza? 

Kako skrbimo za okolje, ki ga puščamo mladim generacijam? Kako se bomo ogrevali in koliko bomo za to plačevali? Bo nova kriza odnesla pravico do čiste pitne vode? Bomo imeli dostop do neoporečne hrane?

Predstavili bodo svoj pogled na pereče teme in se jasno opredelili, kaj podpirajo in česa ne.

Zastavi vprašanje!

V komentarjih pod tem člankom zbiramo tudi predloge vprašanj s strani bralk in bralcev.

Če menite, da na vaše vprašanje na vseh soočenjih doslej še ni odgovoril nihče, ga zapišite v komentar in pripišite, komu ga zastavljate. 

V soočenju bomo skupaj poiskali odgovor.

Ne zamudite!

Soočenje spremljajte ta četrtek, 14. aprila, ob 18.00 na vseh spletnih kanalih Ljubljanainfo, Mariborinfo, Ptujinfo in Sobotainfo, na televiziji TV IDEA pa ob 20.00.

Starejše novice