Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pet, 16.2.2024 09:25
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 16. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Venera danes vstopi v vašo solarno enajsto hišo in ostane do 11. marca, dragi oven. To je lahek, enostaven vpliv, ki podpira vaša prijateljstva, ne glede na to, ali so trenutna, nova ali v razvoju. Morda boste uživali v eksperimentiranju s projekti, prizadevanji in povezavami.

To je lahko dober čas za denar iz podjetja. Ker se Venera in Pluton danes usklajujeta, je ugoden čas za popravek, navezovanje stikov ali začetek na novo. Dobili boste pošten vpogled v problematična področja in okno v svoje najgloblje potrebe – močna kombinacija. Lahko obstaja pomembna povezava z nekom ali močno idejo ali pa se lahko povežete z globoko željo po prizadevanju za sanje ali namen.

Ta tranzit daje prednost kopanju poglobljeno in odkrivanju vaših potreb in želja – morda ambicij, za katere se niste zavedali, da jih imate. Ljubezen lahko prevladuje in se nanaša na osebo, idejo ali projekt. Lahko bi bili v položaju, da očistite, sprostite in greste naprej.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Venera danes začenja svoj tranzit v sektorju vaše kariere in ugleda, dragi bik. Do 11. marca ta cikel povečuje vašo javno ali poklicno privlačnost in užitek pri zasledovanju vaših ciljev. Danes, ko se Venera in Pluton usklajujeta, sprejmete svoje ambicije ali dolgoročne cilje.

Ta tranzit nakazuje premagovanje ovir, uživanje večjega poklicnega vpliva ali občutek opolnomočenja s svojo trenutno misijo. Morda čutite, da nekaj (ali nekoga) potrebujete z veliko intenzivnostjo, vendar so lahko vpletena čustva ljubezni in sovraštva. Soočenje z nekaterimi resnicami, ki spodbujajo vaše strahove, zlasti v karieri, pri delu ali glede dobrega počutja.

Poskusite se poglobiti in prepoznati ambicije, ki jih do zdaj niste zares priznali. Lahko ste izjemno osredotočeni, kar lahko tudi pomaga pritegniti prave vire. Morda boste bolj jasno videli svoje cilje, vendar je tudi pravi čas, da raziščete svoje skrbi glede svojega položaja, uspešnosti, prihodnosti in življenjske usmeritve.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Venera začne svoj tranzit v harmoniji z vašim znamenjem, dragi dvojčki, in bo ostala v vaši solarni deveti hiši do 11. marca. Vaši ideali ali upi glede ljubezni in denarja so v tem ciklu visoko postavljeni. To je pravi čas, da na nek pomemben način razbremenite svoje življenje in odnose. Kljub temu se Venera sreča s Plutonom, kar je lahko začasno intenzivno!

Lahko ste posebej motivirani in navdušeni nad idejo ali temo, druge pa še posebej zanima, kaj imate povedati, poučiti ali deliti. Zdaj si magnet! Prav tako je močan dan za uživanje v učenju in razvijanju svojih spretnosti ali znanja, morda z nekom posebnim ali zaradi njega. Povezovanje s partnerjem ali potrebami vašega odnosa je lahko vznemirljivo ali pa vas lahko z nekom poveže osebno prepričanje ali miselnost.

Lahko se napolnite z željo po korenitih spremembah, ki bodo trajale, kar vas bo postavilo v položaj moči. To je lahko čas, da se na novo odkrijete z novimi idejami, znanjem in življenjskimi izkušnjami. Zaradi teh stvari boste morda občutili nekaj napetosti ali strahu, a tudi vse večjo odločenost živeti bolj zanimivo življenje. Delo z razlikami, sklepanje kompromisov in iskanje ravnovesja so danes bistvene strategije.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Venera danes vstopi v intimen, kompleksen sektor vaše sončne karte, dragi rak, in vpliva na to hišo do 11. marca. Ta tranzit lahko sproži pomembne teme strasti, navezanosti in intenzivnosti v vašem ljubezenskem življenju ali odnosu do sebe. Ko se Venera danes usmeri v poravnavo s Plutonom, lahko uživate v povezovanju s svojimi intenzivnejšimi občutki in globljimi željami.

To vas lahko vodi do razburljivih odkritij, čeprav obstaja tudi možnost, da vodijo do zahtevnega vedenja! Pomembno je, da ne pozabite spoštovati svojih meja, medtem ko uživate. Naj gre za težave v odnosih ali financah, bolje se je soočiti s težavami kot se skrivati ​​pred njimi, saj je to dan za iskanje odgovorov in kopanje resnic.

Prizadevajte si negovati pozitivno navezanost na projekt. Ustvarjalno gledano, lahko danes črpate iz surovih in globokih občutkov, da ustvarite nekaj čarobnega. To je lahko dan, ko boste spoznali, da potrebujete več iz svojih odnosov ali projektov in dejavnosti. In če vaše potrebe niso izpolnjene, poskusite svojo intenzivnost uporabiti za nekaj produktivnega. Želja po dvigu nečesa na novo raven je lahko prijetno motivirajoča, pa naj gre za idejo, projekt ali odnos.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Venera danes začenja svoj tranzit znamenja, ki je nasprotno vašemu, dragi lev, zaradi česar je odličen čas, da posvetite posebno pozornost svojim odnosom. V tem ciklu, ki traja do 11. marca, iščete harmonijo in soglasje. To je pravi čas, da v svoje življenje vnesete več ravnotežja, se pomirite z ljudmi, izrazite svoje zanimanje in naklonjenost ter se bolj potrudite razumeti druge.

Danes se Venera usklajuje s Plutonom, kar vas lahko navdihne, da se vržete v srečno, nagrajujoče iskanje. Morda se vam zdi, da ste na robu preboja ali prelomnice s samoizražanjem in interakcijami. Iščete dodatno čustveno stimulacijo.

To je lahko ključnega pomena za vzpostavitev globlje povezave z nekom, ki je v vašem življenju poseben, tudi če vas lahko moč čustev, ki ste jih spodbudili zdaj, včasih preseneti. Če nekdo v vas vzbuja močna čustva, upoštevajte to priložnost, da se bolje razumete. To je odličen čas za učenje iz razlik, saj je to najboljša pot do večje intimnosti. Preboj iz obrabljenih odnosnih vzorcev bi lahko bil zdaj cilj.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Venera danes vstopi v vaš delovni in zdravstveni sektor, draga devica, in začne ugoden cikel za vnašanje harmonije v vaše vsakdanje življenje. V tem ciklu, ki traja do 11. marca, ste nagnjeni k izkazovanju svoje naklonjenosti s pomočjo in služenjem.

Občutite več veselja, ko opravite svoj del pri opravilih ali delu. Danes se bo Venera srečala s Plutonom in lahko doživite trenutek resnice in po možnosti dodatno motivacijo, da opustite razvado. Vaši občutki so močni in lahko ste čustveno občutljivi, vendar prijetno navdihnjeni za spremembe.

Delovne in zdravstvene zadeve bodo morda dobile moč ali pa boste uživali v globlji ambiciji in odločenosti, da jih izboljšate. Interakcije so lahko bolj intenzivne kot običajno, a tudi zelo koristne. Lahko ste navdušeni, da boste obšli oviro - v tej energiji je občutek preobrata. Trud, strast in ljubezen, ki jih vlagate v to, kar počnete, se pokažejo in vam koristijo.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Venera danes vstopi v združljivo znamenje z vašim, draga tehtnica, in se giblje v harmoniji z vašim znamenjem do 11. marca. Ta cikel je dobra novica za vašo osebno privlačnost, užitek in ljubezensko življenje. Prav tako izboljša vašo sposobnost videti in presojati vrednost, kar vam koristi tako na osebni kot finančni ravni.

S prijetno intenzivnostjo tranzita Venera-Pluton, ki vpliva danes, lahko uživate v fantastičnem vpogledu. Pripravljeni ste sprejeti dejavnosti, ki vas absorbirajo ali zahtevajo. Ste izjemno blizu svojim željam, željam in potrebam, kar je lahko na začetku zaskrbljujoče, a razsvetljujoče. Če želite obvladovati svoje reakcije, je lahko pravi čas za ustvarjalna ali romantična prizadevanja, ki bodo koristila predanosti, globini in osredotočenosti.

Lahko se dotaknete ali črpate iz svojih globljih občutkov in jih uporabite pri vsem, kar počnete zdaj, z velikim uspehom. Soočenje z resnico ali priznavanje želja ali ambicij vam zdaj daje moč in je lahko pozitivna prelomnica. Ustvarite nekaj iz srca za najboljše rezultate zdaj.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Venera danes vstopi v vaš dom in družinski sektor, dragi škorpijon, in ostane do 11. marca. Čas je, da v domače okolje vnesete več harmonije, diplomacije, ravnovesja ali lepote. V naslednjih tednih boste nekoliko bolj zaščitniški do svojega srca. Morda si vzamete ta čas, da se povežete in spoznate svoje notranje potrebe.

V tem obdobju si prizadevajte zgraditi svojo samozavest in ne premikati svojih meja. Danes pa se Venera usmeri v poravnavo s Plutonom in lahko izveste veliko o ljudeh, ki so vam pomembni, in o svojih potrebah. Lahko pride do razkritih interakcij z družinskimi člani ali tistimi, ki so vam zelo blizu - vaša naklonjenost se s tem tranzitom poveča.

Občutki ljubezni se lahko okrepijo in če so vaši odnosi zadovoljni, se lahko počutite na vrhu sveta. Podobno, če zgrešijo cilj, lahko pomanjkanje občutite globlje kot običajno. To je lahko tudi čas, da se potrudite za večji občutek varnosti. Vaša privlačnost je močna, vaša zagnanost in odločnost pa močni.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Venera se danes premakne v vaš komunikacijski sektor, dragi strelec, za bivanje do 11. marca in bolj boste uživali v dnevnih zadevah, povezovanju s starimi ali novimi prijatelji, raziskovanju mentalnih interesov in tem ter učenju novih stvari. Ljubezen in komunikacija sta v tem ciklu močno povezani.

Danes se Venera približuje poravnavi s Plutonom in tesni odnosi lahko uspevajo s posebno pozornostjo in intenzivnostjo. Lahko ste v odličnem položaju, da izrazite svoja čustva ali prepričate in razveselite s tem, kar poveste.

Iščete navdih, pa tudi nekaj strasti in intenzivnosti. Uvedba pomembnih sprememb ali vlaganje truda v osebni načrt ali projekt, ki vam je blizu srca, lahko močno vpliva. Pogovori, zanimanja, projekti in zadeve, povezane z umom, vas lahko z nekom zbližajo ali pa v teh stvareh bolj uživate.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Venera se danes premakne iz vašega znamenja v vaš sektor vrednot, dragi kozorog, kjer bo v tranzitu do 11. marca. Naklonjenosti se v tem ciklu stabilizirajo in bolj kot običajno cenite preproste užitke. Zdi se, da okoliščine lepo oblikujejo vaše naravne talente.

Danes, ko se Venera usmeri v poravnavo s Plutonom, se lahko pojavijo novi vpogledi v denarne zadeve ali poslovne zadeve, prav tako pa tudi globoka čustva o tem, kaj imate in česa nimate. V idealnem primeru ste motivirani premagati grbo, povezano z denarjem, časom, lastništvom ali spoštovanjem. Bolj ste pripravljeni iskati resnico in se soočiti z njo, kar vam pomaga doseči mesto, kjer ste pripravljeni narediti bistvene in pomembne spremembe. Obstaja lahko priložnost, da v celoti izkoristite vir ali talent.

Odkrijete lahko načine, kako narediti več iz tega, kar imate, in to je prelomni trenutek. Za najboljše rezultate poiščite, kje ste morda preveč navezani, in si prizadevajte, da se vsaj malo opustite, da boste prišli na bolj zdravo mesto. To je ključni čas za povezovanje s svojo željo po izboljšanju.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Venera se danes premakne v vaše znamenje, dragi vodnar, in ostane do 11. marca. Ta tranzit prinaša dober trend, da se dobro počutite v svoji koži in pritegnete tisto, kar želite, v svoje življenje.

Ste bolj svobodni s svojimi občutki in bolj nagnjeni k razvajanju ali uživanju v naslednjih tednih. Ker se Venera in Pluton danes usklajujeta v vašem znamenju, boste morda želeli premakniti osebni načrt naprej. Pridobivanje samorazumevanja je lahko v središču pozornosti.

Privabljanje tega, kar ali koga želite, je lažje. Dan je lahko tekmovalen, posesiven in čustven, večinoma prijeten, in prisotna je potreba po spremembi. V resnici so lahko notranje spremembe, ki jih naredite zdaj, odločilne. Lahko se počutite prijetno ambiciozne.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Venera se danes premakne v vašo solarno dvanajsto hišo, drage ribi, kjer bo potovala do 11. marca. Ta poteza lahko zaznamuje obdobje umirjanja vaših naklonjenosti ali obdobje, ko ponovno razmišljate o določenih projektih, stališčih ali navezanostih. Zdi se, da potrebujete čas, da se v prihodnjih tednih bolje povežete s svojimi lastnimi občutki, in glede na to, da je na tem področju vašega grafikona že veliko aktivnosti, se to lahko zgodi na številnih življenjskih področjih.

Današnji dan je močan za epifanije in odkritja, saj se Venera in Pluton usklajujeta. Doživite lahko pomemben pregled svojih občutkov ali uživate v močnem trenutku. Tiste stvari, zaradi katerih se počutite negotove ali obremenjene s krivdo, je treba odpraviti, a najprej morate odkriti njihov izvor, in to je zdaj na dosegu roke.

Morda bo danes v vašem notranjem ali zasebnem svetu priznanje ali nagrada za pretekla dejanja, prijetno presenečenje iz preteklosti ali dobri občutki in sreča. Želje so močne in vas lahko danes premagajo, zato je njihovo konstruktivno usmerjanje še posebej pomembno. Lahko pride do nenadnih, razkritih trenutkov.

Starejše novice