Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sob, 10.2.2024 09:11
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 10. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes si vzemite čas, da zajamete sapo, dragi oven, še posebej zaradi premika Lune v vašo solarno dvanajsto hišo in potrebe po koraku nazaj, da predelate in prebavite zadeve. Osvoboditev odvečne prtljage je dobra ideja, da očistite pot za nove začetke.

Na srečo nam lahko zdaj prav pridejo razmislek o zadnjih dogodkih in predelava občutkov. Kljub temu se včasih zdi, da današnje energije spodbujajo pretiravanje. Morda razmišljate o fantastičnih zamislih in sanjate o načinih, kako doseči dolgoročno srečo. Najbolje je počakati, da tečete z njimi, saj je verjetno nepraktičnost s kvadratom Merkur-Jupiter v igri.

Prizadevajte si uživati ​​v miselni vadbi, ki vključuje široko razmišljanje, pri tem pa ostati na tleh. Kasneje danes se bo vaša koncentracija občutno izboljšala. Pravzaprav se raje osredotočite in specializirate.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Danes je nekaj nagnjenih k pretiravanju in še posebej k temu, da bi rekli preveč, dragi bik. Poskusite pustiti svoj ego pred vrati, ko vstopate na poklicna prizorišča ali v bolj formalnih okoljih, saj imate z Merkurjem na vrhu vaše sončne karte večji vpliv kot običajno.

Za najboljše rezultate se izogibajte obsežnim odločitvam, ki pridejo nenadoma in impulzivno. Tudi dodajanje več na krožnik je treba ukrotiti. Vendar pa je to lahko tudi čas, da raztegnete svoj um in razmislite o novih možnostih. Zdaj razmišljate daleč naprej in širše kot običajno.

Kljub temu je pravi čas za snovanje novih načrtov in idej. Karierne zadeve so nekoliko zapletene, a tudi sveže in razburljive. Ko dan napreduje, ste v odlični formi, da vnesete več reda v svoj svet, zlasti v svojem družabnem življenju.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Čeprav je danes lahko razburljivo in navdihujoče deliti svoje misli, ideje ali prepričanja, dragi dvojčki, bodite previdni in poslušajte tudi druge. Kvadrat Merkur-Jupiter v igri lahko privede do nesporazumov ali napak. 

Lahko ste precej osredotočeni na moralno vprašanje ali določeno prepričanje in perspektivo. Bodite pozorni na tiste, ki se hvalijo ali pretiravajo, saj je pod vplivom tega tranzita prelahko raztegniti resnico. Vendar pa vse ideje, ki so zdaj predstavljene, niso odpisi.

Pravzaprav si lahko že danes izmislite nekaj izjemnega, kar boste kasneje potrebovali natančnejše nastavitve. Težava je v tem, da nekaj prehitro spregovorite ali obljubite. Kasneje danes je lahko lažje sedeti na svojih opažanjih, dokler niso popolnoma oblikovana.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Bodite pozorni na impulzivna dejanja danes, vendar razmislite o vsem, kar je razkrito v vročem trenutku, saj je lahko to pomembno za razmislek, dragi rak. Z današnjim kvadratom Merkur-Jupiter je vse prelahko zamuditi pomembne, praktične podrobnosti ali se osredotočiti na stvari, ki dolgoročno niso zares pomembne.

Prav tako je lahko izziv sprostiti svoj um. Upoštevajte, da so informacije, ki prihajajo, lahko prenapihnjene. Ni treba skočiti v nekaj, tudi če se tako počuti. Prizadevajte si zadržati presojo. To je čas, ko je tisto, kar je pod površjem zadev, za vas pomembnejše od kar koli drugega!

Poiščite načine, kako globlje spoznati sebe in pomembne ljudi v svojem življenju, pri tem pa se izogniti zamolčanim informacijam. Prizadevajte si odkriti načine za izboljšanje, izboljšanje in uživanje v trenutnih odnosih. Ko dan napreduje, se je lažje osredotočiti na prioritete.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

S kvadratom Merkur-Jupiter danes zgodaj, dragi lev, pazite, da ne boste izgoreli, če se boste preveč trudili ali si postavljali previsoke cilje, dragi lev. Najbolje je, da se izognete hitremu delu ali pogovorom, saj je prelahko spregledati kaj kritičnega.

Sodba je morda zaenkrat izključena. S tem vidikom v igri je skušnjava, da bi si na nek način izposodili od prihodnosti - na primer z obljubo nečesa, kar stvari odloži na kasnejši datum. Nagnjenost k temu, da malo pretiravate ali da partner od vas zahteva preveč, je močna. Naj bodo stvari resnične za najboljše rezultate.

Kljub temu se lahko včasih naši umi dobro raztegnejo, preden se vrnejo na zemljo nekoliko bolj odprti, in to je morda zdaj. Zato se za najboljše rezultate zabavajte z velikimi idejami, vendar tega ne počnite na lastne stroške.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Z današnjim kvadratom Merkur-Jupiter, draga devica, bi lahko zlahka postali razburjeni na mentalni ravni. V resnici se lahko iz te vrste napetosti porodijo odlične ideje – zabava z velikimi idejami lahko raztegne um. Vendar pa je odvisno od vas, ali bo to zmerno, kadar je to primerno.

Zamisli o tem, kako se lotiti opravil, dela ali zdravstvenih prizadevanj, so lahko vznemirljive. Zdaj se lahko pojavijo inovativni načini za obvladovanje zdravstvenih ali mehanskih težav, trik pa bo v tem, da se osredotočite dovolj dolgo, da sestavite realen načrt.

Ob upoštevanju, da lahko pride do zavajajočih govorov ali lažnih sledi, lahko vseeno uživate v novih idejah, ki vas zdaj navdušujejo in motivirajo. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

S kvadratom Merkur-Jupiter danes, draga tehtnica, lahko obstaja težnja po pretiravanju, ki jo je treba ukrotiti. Morda boste skočili na novo idejo in v navdušenju pozabili na praktične podrobnosti, potrebne za njeno uresničitev.

Sicer pa prisluhnite svojim ustvarjalnim idejam in navdihom, četudi se zdijo malo izhodni. Za najboljše rezultate raztegnite misli, medtem ko držite noge na tleh. Spomnite se, da gredo odlične ideje običajno skozi številne transformacije, preden dosežejo svoj potencial.

Ko dan napreduje, se je veliko lažje osredotočiti nase ali osredotočiti na prednostne naloge. Če morate rešiti težavo ali spraviti nekaj v boljši red, vas bodo energije kasneje danes dobro podpirale.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

S kvadratom Merkur-Jupiter danes, dragi škorpijon, je lahko veliko govorjenja, ki je nepraktično ali pretirano. Kljub temu je lahko veliko razmišljanje koristno, zlasti če ste prej zamudili priložnost in se osredotočali predvsem na praktične možnosti.

Ideje so velike in jih je enostavno dobiti, vendar jih je težko prinesti domov! Težava je v tem, da je treba upoštevati toliko stvari, da je težko vedeti, kje začeti. Tempo je lahko naporen in vaše domače življenje se lahko vrti ali pa se vsa ta energija odvija v mislih in možna je živčna napetost.

Če zdaj stvari jemljete zelo osebno, lahko to moti vaš odnos. Naredite si uslugo in si danes najdite čas, da zajamete sapo. Na srečo, ko dan napreduje, je koncentracija bolj naravna. Vaše praktične prioritete postanejo jasnejše.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Z današnjim kvadratom Merkur-Jupiter je najbolje, da nadzorujete svojo komunikacijo, dragi strelec, saj ste nagnjeni k temu, da govorite preveč ali prehitro. Morda se zdaj zavzemate za dober namen, vendar je sporočilo morda nekoliko pretirano ali zaznano kot tako in načrti morda še niso sestavljeni.

K sreči lahko duševni nemir vodi do pozitivnih izkušenj, še posebej, če vas sili k iskanju novih, zanimivih informacij ali zanimanj. Vendar lahko disciplina začasno primanjkuje, če se morate osredotočiti na suhoparno ali monotono delo.

Kasneje danes je veliko bolj naravno, da se osredotočimo. Za razliko od prve polovice dneva vas ni tako enostavno zmotiti! Več se boste naučili, če se boste sprostili in opazovali, namesto da bi zadevo prerivali, dražili in na polno raziskali.
 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Z današnjim kvadratom Merkur-Jupiter, dragi kozorog, bi lahko prišli do resnično vizionarske ideje ali pa razmišljate preveliko! Lahko pride do besedne vojne o osebnem premoženju, vrednosti, intimnosti in spoštovanju ali pa je to dan, ko navadno ne zadovolji, kar lahko vodi do alternativnega, zanimivega razmišljanja.

Čeprav bi lahko bili neproduktivni, ko se osredotočate na manj bistvene stvari, boste prednostne naloge lažje videli, ko bo dan napredoval. Do takrat pa raztezate svoj um, kar je lahko dobra vaja.

Bolj ste nagnjeni k temu, da ste previdni in misli se zdaj lahko vrtijo gor in dol. Kasneje danes ste veliko bolj resni.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

S kvadratom Merkur-Jupiter danes, dragi vodnar, bodite pozorni na pretiravanje in poskus pridobivanja intelektualnih točk, kar ima lahko svojo ceno. Velike zamisli so zdaj vznemirljive, toda ker še niste pripravljeni videti, kaj je zares izvedljivo, je najbolje, da opredeljevanje podrobnosti prihranite za bolj organiziran in previden čas.

Za najboljše rezultate zdaj lahko uživate v miselni vaji razmišljanja o možnostih, ne da bi se za najboljše rezultate še vedno zanašali nanje. Najbolje pa je, da se danes izognete pretiravanju in spregledanju podrobnosti, pri zahtevnejših ali vsakdanjih podvigih.

Ko dan napreduje, ste v veliko boljši formi, da se osredotočite na to, kar vam je resnično pomembno.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Energija včerajšnje nove lune danes spodbuja nekaj navdušenja, drage ribi, vendar bi lahko bilo zdaj prezgodaj potiskati nekaj naprej, zlasti s kvadratom Merkur-Jupiter v igri. Upoštevajte, da so informacije začasno nepopolne, prenapihnjene ali napačno razložene.

Razmišljate v velikih, ustvarjalnih okvirih. Lahko ste seznanjeni tudi z nekaterimi razburljivimi novicami. A čeprav je pravi čas za pozitivno razmišljanje, podrobnosti morda ne bodo deležne ustrezne pozornosti. Pa tudi težnja je, da ljudje iz krtin naredijo gore.

Na srečo to ni nujno izguba časa – lahko pripelje do zanimivih zamisli in možnosti – če si prizadevate vzdržati presojo ali sprejeti pristop čakanja in videnja. Energija in optimizem tega aspekta lahko vodita do napačnih presoj, ki se morda ne bodo več držale, ko bo vpliv minil!

Starejše novice