Foto: Facebook Klemen Slakonja
Klemen Slakonja, ki ga poznamo kot zabavnega TV voditelja in igralca, se je v zadnjih letih s priredbami znanih pesmi preobrazil že v več kot 100 likov. Kot je zapisal na Facebooku, pa si bo letos svoje maske snel. Metaforično, seveda.

Kot pravi, se bo v letu 2020 predstavil v vlogi samega sebe: "Če nam česa korona ne more vzeti, je to božič. Ta petek 20. 11. 2020, v sodelovanju z založbo Universal, tako izide moj božični EP Under My Xmas Tree," je naznanil talentirani umetnik.

EP (extended play) je krajša različica albuma, za katerega je potrebno le okoli 4-6 pesmi, na njem pa bo nekaj božičnih klasik in avtorska pesem, ki je bila danes premierno že predvajalna na radiu. 

Kar ne morem verjet, da sem se v vseh teh letih preobrazil že v več kot 100 likov. Letos si bom svoje maske snel....

Objavil/a Klemen Slakonja dne Torek, 17. november 2020

Član svetovno znane glasbene korporacije Universal Music Group

Slakonja je pri nastajanja albuma sodeloval s svetovno znano ameriško glasbeno korporacijo Universal Music Group, ki ima sedež v Kaliforniji in je največje glasbeno podjetje na svetu. Je ena izmed založb t.i. "Velike trojice", skupaj s Sony Music in Warner Music Group.

Pod njihovim okriljem najdemo svetovne glasbene zvezde kot so Lady Gaga, Taylor Swift, Bob Marley, Selena Gomez, Imagine Dragons in drugi.

Svetovno znana priredba

Klemen Slakonja je svet opozoril nase z avtorsko skladbo Putin Putout, kjer je igral ruskega predsednika Vladimirja Putina. Pesem je leta 2016 navdušila svetovno Youtube sceno in do danes dosegla skoraj 34 milijonov ogledov. Naslednje leto je taletnirani Brežičan zato posnel še nekaj videov v seriji znanih osebnosti: Donalda Trumpa, Angelo Merkel, Luko Dončića in druge.

Preberite še

Starejše novice