Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sre, 6.12.2023 06:53
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 6. decembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Neptun danes zaključuje svoje retrogradno gibanje, dragi oven, saj vam pomaga pri odločitvi, katere elemente svojega življenja morate dati na polico ali za seboj. Za najboljše rezultate bodite posebno pozorni na dejavnosti, ki vam pomagajo pri sprostitvi in ​​sprostitvi, vendar naredite nekaj prostora za dejavnosti svobodne oblike, ki nahranijo vaš duh in potešijo vašo željo po učenju in odkrivanju. 

V prihodnjih tednih je samoumevno računanje na vašo intuicijo po dvomih ali ugibanju vaših instinktov. Informacije in signali, ki jih prejemate, so izboljšani in zanesljivejši ali pa se vaša sposobnost njihove obdelave poveča. Če verjamete v laž, ki si jo govorite, lahko izgubite zaupanje vase, druge in življenje samo. Zdaj je čas, da odlašanja pustiš za sabo! 

Medtem ko je današnji dan lahko nejasen ali razpršen na mestih, lahko z napredovanjem dneva mirno preučevanje ali raziskovanje prinese odgovore, ki jih potrebujete. Prav tako ste v dobrem položaju za delo na načinih za izboljšanje intimnosti v razmerju in/ali strategijah za učinkovitejše upravljanje denarja in zlasti dolgov. Lahko pride do rešitve težave ali odgovora na vprašanje na teh področjih življenja, ki se trenutno pojavljajo, ali do zaklepanja zadeve, povezane z domom.
 

Bik

20. april - 20. maj

Neptun se danes obrne direktno po retrogradnem gibanju od junija, dragi bik, kar pomaga odblokirati prijateljski problem ali zastoj, in enako lahko velja za projekt. Zdaj in v prihodnjih tednih se lahko prijateljstva, cilji in zavezništva spremenijo. Vaša vera v te stvari se okrepi, morda po nekaj demotivacije. 

Vendar je Neptun še vedno Neptun in ta področja življenja lahko na neki ravni ostanejo v zraku, toda zdaj ste bolj samozavestni glede tega, kam zaupati. Morda se boste po dolgi odsotnosti slišali s prijateljem ali pa vzeli star projekt in ga začeli predelovati. Pred kratkim, ko ste potrebovali nekoga, na katerega bi se lahko zanesli, ga morda niste našli ali pa ste namesto tega ponudili svojo pomoč. 

Zdaj pa boste lažje videli in našli prave kanale. Medtem ko je današnji dan lahko zmeden, ko se zgodi premik, ste z napredovanjem dneva v položaju moči v tesnih odnosih. Morda sklenete posel ali se pošteno dogovorite.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Neptun danes zaključuje svoj retrogradni cikel, dragi dvojčki, in lahko pomaga odblokirati karierno zadevo, smer, cilj ali pomemben projekt. Neptun je retrograden že več kot pet mesecev in če ste bili v dvomih glede poti, ki bi jo ubrali, se boste zdaj intuitivno začeli premikati v pravo smer. Neverjetno ste odprti za nove vpoglede in razumevanje ter ste lahko zelo zadovoljni s svojim delom in tem, kar ste dosegli. 

V prihodnjih tednih boste morda postopoma obnovili svojo vero v zadeve, povezane z vašo kariero, dolgoročnimi načrti in sposobnostjo izpolnjevanja vaših odgovornosti. Tudi če niste jasni v svoji smeri, boste verjetno bolj prepričani, da se bodo stvari odvijale, kot se morajo! Pravzaprav vas Neptunov dolgotrajni tranzit vaših ciljev in kariernega sektorja uči, da opustite pričakovanja in verjamete v svoje sposobnosti. 

Posledično se lahko izboljša vaš ugled ali poklicna podoba. Medtem ko je danes verjetno nejasnost, ko dan napreduje, boste morda zaključevali večji projekt ali sklepali posel. Drugi bodo morda prepoznali vašo dobro delovno etiko.

Rak

21. junij - 22. julij

Tvoja vera vase in življenje samo raste, dragi rak. Z Neptunom, ki danes zaključuje svoj retrogradni cikel, vedno bolj verjamete v svoje sanje. Lahko pride do preobrata v projektu ali odnosu. Zdaj in v prihodnjih tednih se vam vrača panoramski pogled na življenje. 

Možno je tudi, da se načrti, povezani z izobraževanjem, pravnimi zadevami ali založništvom, premaknejo naprej. Tudi če cilji niso eksplicitni ali dobro opredeljeni, imate več vere, da greste v pravo smer. Sprejemate, da ne potrebujete vedno jasnosti, da bi sprejeli življenje. 

Nedavna odvračanja pozornosti od širše slike začnejo padati na stran. Čeprav dan ni idealen za natančnost ali koncentracijo, ste z napredovanjem dneva v dobrem položaju za predanost ustvarjalnemu cilju ali v posebej ugodni luči na romantični ravni. Morda boste prepoznani po svoji predanosti.

Lev

23. julij - 22. avgust

Luna se za nekaj dni premakne v vaš komunikacijski sektor, dragi lev, in morda boste iskali dodatno mentalno stimulacijo ali raznolikost. Tudi danes se Neptun obrne direktno v vaši solarni osmi hiši po več kot petih mesecih retrogradnega gibanja, vi pa se obračate za vogal s skupnimi sredstvi, podporo in mejami v odnosih. Verjetno se boste zdaj počutili oživljene na duhovni ravni! 

Čeprav morda ne boste dobili jasnosti ali definicije, se boste v prihodnje počutili manj ranljive ali preobremenjene. Če ste se počutili odvisne od nekoga ali nečesa in niste imeli energije, da bi spremenili to situacijo, se vam bo ta Neptunov premik zdel še posebej močan. Dnevi odlašanja s financami in odvisnostmi se bližajo koncu. 

V prihodnjih tednih boste obnovili vero v svojo sposobnost, da se spopadete s problematičnimi področji. Današnje energije so dobre za reševanje problemov v zvezi z družino, domom in čustvenimi zadevami. Sprejete so lahko zadovoljive odločitve glede ureditve življenja ali osebne zadeve. Morda boste uživali v delu za doseganje cilja s partnerjem.
 

Devica

23. avgust - 22. september

Ker danes prihaja do manjših napetosti, draga devica, lahko čutite pritisk, da naredite korak, vendar je za vas morda bolje, če se nekoliko opustite. Neptun se danes po več kot petih mesecih retrogradnega gibanja obrne direktno. Posledično uživate v osvežitvi duha in več vere v odnos ali prijateljstvo. 

Osredotočanje na pozitivne, lepe in čarobne lastnosti življenja in ljubezni je lahko koristno zdaj in v prihodnjih tednih. Če ste bili prepuščeni na milost in nemilost muhavosti in razpoloženju drugih, se boste zdaj lažje odločali. 

Pozneje danes je dobro za dokončanje vprašanja v zvezi s prijateljstvom, učenjem in komunikacijskimi projekti. Koristno je tudi, če se zavežete, da boste ostali v stiku s prijateljem.

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Neptun danes končuje svoj retrogradni cikel in morda se boste začeli počutiti bolje glede svojih prizadevanj za izboljšanje svojega dela, zdravja in dnevnih rutin, draga tehtnica. Ta premik vam pomaga očistiti misli krivde ali skrbi. V središču je lahko obravnava neorganiziranosti v vašem vsakdanjem življenju. 

V prihodnjih tednih boste obnovili svojo vero v to, kar počnete – ali v idejo, da bo prišlo še več smisla. Z Neptunovo spremembo smeri se vaše življenje ne uredi čez noč, vendar se počutite nekoliko bolj samozavestni, da lahko obrnete nekatere težave. 

Današnji tranziti lahko povzročijo nekaj manjših napetosti. Tudi z nekaj pomanjkanja koncentracije, ko dan napreduje, ste v dobrem položaju za ravnanje z denarjem in porabo. Najbolje se počutite, ko delate s trdnim ciljem v mislih.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Neptun se danes po nekaj več kot petih mesecih retrogradnega gibanja obrne direktno, dragi škorpijon. Ta sprememba lahko spodbudi vse romantične in ustvarjalne stvari v vašem življenju - čas je, da odkrijete svoje veselje. Spodbujamo vas, da verjamete v svoje sanje ali da zbistrite misli načrtov, ki vam ne služijo več dobro, da lahko naredite prostor za nove. 

V zadnjih mesecih je morda prišlo do zmede zaradi izogibanja stiku s srcem glede neke zadeve. Zdaj poslušate svoje srce, tudi če še nimate vseh odgovorov. Ustvarjalni projekt, poseben hobi ali romantično prijateljstvo lahko kaže znake napredka v prihodnjih tednih. 

Medtem ko lahko občutek ujetosti ali omejenosti danes zgodaj povzroči nemir, ko dan napreduje, se življenje zdi nekoliko bolj smiselno, še posebej, če imate zanimiv projekt, ki mu boste posvetili svojo energijo.

Strelec

22. november - 21. december

Po več kot petih mesecih retrogradnega gibanja se Neptun danes obrne direktno, dragi strelec. V prihodnjih tednih lahko uživate v večji jasnosti ali premikanju naprej z družino, življenjskimi razmerami in življenjskimi ureditvami. Čas je za oživitev sanj in načrtov! 

Notranje odpravljanje težav, ki ste jih opravili v zadnjih mesecih, se bo začelo obrestovati, ko boste med napredovanjem ponovno pridobili občutek za smer in odločnost. Manj verjetno je, da boste odlašali, zlasti pri urejanju družinskih in domačih zadev. Lahko bi se znašli v podporni vlogi in uživali v skrbi za nekoga. 

Medtem ko se lahko današnji dan začne tiho zaradi splošnega občutka pomanjkanja usmeritve ali osredotočenosti, boste pozneje danes verjetno odkrili vredno prizadevanje. Opravljanje stvari v parih je morda najboljši način za posel. Prav tako je odličen čas za raziskave in analize.

Kozorog

22. december - 19. januar

Morda boste bolje razumeli, zakaj se je nekaj zgodilo v vaši preteklosti, dragi kozorog, ko se Neptun obrne direktno po več kot petih mesecih retrogradnega gibanja. V prihodnjih tednih je večja verjetnost, da boste svoje ideje in navdih delili z drugimi in manj nagnjeni k odlašanju ali dvomom v svoje cilje in sanje.

Nekatere napačne predstave bodo morda prišle na dan, vendar boste pridobili več zaupanja v svoj ustvarjalni proces. Težave z učenjem, pisanjem ali prevozom, ki so bile v negotovosti, lahko kažejo znake premikanja naprej. Z neposrednim obratom Neptuna boste obnovili vero v svoje projekte, učenje, študij in odnose. 

Danes je najbolje preveriti in nato še enkrat preveriti informacije ter se izogibati napornim ali zahtevnim dejavnostim. Ko dan napreduje, ste v dobrem položaju na družbeni ravni. Drugi vas cenijo zaradi vaše predanosti in predanosti. Morda boste dobili zadnjo besedo ali zeleno luč za projekt ali razmerje.
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Neptun danes zaključuje svoj retrogradni cikel, dragi vodnarji, in v naslednjih tednih boste videli, kako se vaše materialne zadeve krepijo. To je odličen čas, da obnovite svojo vero v svojo sposobnost obvladovanja svojih odgovornosti, preživetja, ki ga želite, ali k sebi pritegnete prave vire. To je čas ponovne oživitve vašega duha, domišljije in bolj domišljijskih sanj ali načrtov. 

Pri poslovnih in finančnih zadevah bolj zaupate svoji intuiciji. Denarna zadeva, ki je bila obtičala ali v negotovosti, se lahko zdaj sprosti in napreduje. Medtem ko je vaš odnos z vašim denarjem, dohodkom, talenti in viri nenehno potovanje z več vrhovi in ​​dolinami, ko Neptun prehaja vašo sončno drugo hišo, se vi odpravljate proti enemu od vrhov. 

Čeprav je danes zgodaj bolje za domiselne kot za natančne dejavnosti, ste z napredovanjem dneva v vse boljšem položaju, da stvari opravite. Morda obstaja projekt, nekaj dela ali celo delo, ki ga zaklepate ali ga dodelujete. Ste v dobrem položaju za pogajanja o poslu.

Ribi

19. februar - 20. marec

Neptun danes zaključuje svoje retrogradno gibanje, drage ribi. Ta premik prispeva k večjemu občutku dobrega počutja, saj se lahko počutite oživljeni na duhovni ravni zdaj in vse bolj v prihodnjih tednih. Svetu pristopate na nove, bolj močne načine. Pri projektih ali osebnih načrtih lahko pride tudi do napredka ali pa imate več zaupanja in vere v svoje sanje. 

Dobili ste navdih za spremembe in popravke, o katerih ste razmišljali v zadnjih mesecih! Povratne informacije vam lahko zdaj omogočijo nekaj potrebnih in koristnih popravkov. Morda vas bo navdihnilo, da dosežete višje višine. 

Čeprav bo danes zgodaj težko razjasniti, boste verjetno našli smer in namen, ko bo dan napredoval, zlasti prek druge osebe in z ustvarjalnimi ali učnimi prizadevanji. Združevanje ustvarjalnih moči je danes lahko nadvse dobrodošlo in dokaj uspešno ter zadovoljujoče.

Starejše novice