Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Ned, 18.2.2024 07:55
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za nedeljo, 18. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Vaše družabno življenje je te dni aktivno, pospešuje se ali je v središču pozornosti, dragi oven, danes pa Sonce vstopi v vaš sektor zasebnosti za en mesec in dodaja novo plast vaši izkušnji. Ta tranzit spodbuja več počitka, razmišljanja in pregleda. To je obdobje za povezovanje nevezanih koncev in dokončevanje starih zadev.

Če ste bili nekoliko preveč optimistični z novimi projekti, je to čas za pomiritev. Če nekaj ne deluje več za vas, boste to zdaj bolj jasno videli. To bi lahko imeli za obdobje čiščenja na čustveni ali psihični ravni. Zdravilne, sproščujoče dejavnosti so zdaj koristne, še posebej, če ste se spravili v stanje preobremenitve.

Na preteklost gledate z nove perspektive in več pozornosti namenjate zasebnemu življenju. V tem obdobju se bolj zavedate psihičnih podtokov okoli sebe. To je dober čas za odpuščanje drugim in opustitev, če je potrebno. Morda se boste težko videli tako, kot vas vidijo drugi, odločitve pa bodo morda zahtevale več časa kot običajno. Vendar pa več kot verjetno lahko počakajo!

Bik

20. april - 20. maj

Bik

V teh dneh je močnejša osredotočenost na odgovornosti, uspešnost ali kariero, dragi bik, toda danes se Sonce premakne v vaš družbeni sektor in del vašega fokusa se premakne k ciljem sreče.

Do 19. marca si boste želeli več interakcije s prijatelji, ekipami, skupinami, omrežji ali skupnostjo. Namesto tega je lahko čas posebne pozornosti do ciljev, sanj in želja glede sreče. Lahko bi več sodelovali in sodelovali. To je čas, ko je lahko sodelovanje na nek način zadovoljujoče in je lahko koristno, če ego postavite na stran v korist skupinskih prizadevanj.

Deljenje z drugimi vam daje spodbudo in ste bolj zadovoljni kot običajno, ko vaša dejanja pozitivno vplivajo na druge. V prihodnjih tednih pogosteje odgovorite na željo po širitvi. Občutek povezanosti in stika s svojimi najbolj cenjenimi cilji, sanjami in ideali je cilj tega novega enomesečnega cikla.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

V teh dneh ste osredotočeni na hranjenje svojega duha in občutka za avanturo, dragi dvojčki, toda današnji premik Sonca v vaš sektor kariere in ugleda prinaša novo temo v vaše življenje, ki preusmerja več vaše pozornosti na delo, uspešnost in odgovornost. To je tudi cikel povečane prepoznavnosti in odgovornosti, ki traja do 19. marca.

Zdaj je lahko v središču pozornosti sprememba dolgoročnih ciljev ali osredotočanje na doseganje obstoječih ciljev. Karierni cilji ali cilji na življenjski poti so vam lahko v mislih bolj kot običajno in bolj ste ponosni na svojo uspešnost. Posledično se lahko okrepi vaša motivacija za uspeh. Ta tranzit vas spodbuja, da previdno igrate po pravilih in negujete svoje ambicije.

To je letni čas za zastavljanje ciljev. Morda zdaj vodite ali upravljate druge ali pa boste v svoji karieri zasenčili druge. V prihodnjih tednih boste deležni več pozornosti in morda malo pregleda.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Sonce gre danes v vaš sektor avanture in duha, dragi rak, in bo v tem območju vaše sončne karte preživelo čas do 19. marca. Ta cikel je odličen za živahne, spontane dejavnosti in dejavnosti, ki vam pomagajo promovirati, deliti, se učiti, raziskovati in odkrivati. Če se občasno premaknete iz svoje rutine, je bistvenega pomena za razumevanje širše slike.

V mesecu, ki je pred vami, je lahko več pozitivnosti v vašem pogledu, dejanjih, interesih, mislih in pogovorih. Sprejemate nove načine gledanja na težave, saj ste utrujeni od dolgočasnih pravil, rutin in informacij. Iščete nova obzorja na miselni ravni in morda boste zdaj odkrili vznemirljive teme za raziskovanje.

Cilj je lahko odkrivanje resnic in odgovorov na pomembnejša življenjska vprašanja. Kljub temu se današnji dan začne počasi - raje si vzemite čas ali pa potrebujete malo časa, da se okrepite. Kasneje danes Luna vstopi v vaše znamenje in prebudite se v potrebo po povezovanju s svetom okoli sebe.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Sonce danes začenja svoj obisk v vašem sektorju intimnosti, dragi lev, in spodbuja osredotočenost navznoter, medtem ko prehaja to območje vaše sončne karte do 19. marca. To je čas v letu, ko je samopreobrazba v središču pozornosti, ko si prizadevate rasti in se razvijati.

Motivirani ste, da izboljšate svoje življenje od znotraj navzven, ali pa postanejo osrednji poudarek intimne povezave in delitev ali finančna in čustvena podpora. Želite odnos ali projekt, ki ga lahko poglobljeno raziskujete in se z njim povežete na globlji ravni. V tem ciklu so naklonjeni raziskovanje, raziskovanje, igranje detektiva in analiziranje.

Pri tem poskušajte biti čim bolj pošteni do sebe za najboljše rezultate, saj se morate v tem letnem času veliko naučiti in opazovati. Lahko se počutite še posebej uspešne, če se lotite problematičnih področij v svojem čustvenem življenju.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Draga devica, te dni ste močno osredotočeni na vaše vsakodnevne zadeve. Medtem ko se bo ta tema še naprej razvijala, Sonce danes začenja svoj tranzit v vašem sektorju partnerstva in počutite se bolj družabni. Do 19. marca vam lahko Sonce tukaj pomaga vzpostaviti povezavo z nekom posebnim in vas spodbudi, da na splošno dosežete boljše ravnovesje v svojem življenju.

Energijsko ni idealen za osebne načrte. Vendar pa ste bolj ponosni na to, da se boste v prihodnjih tednih razumeli z drugimi ter našli harmonijo in ravnovesje v svojem osebnem okolju. Včasih se morda zdi, da drugi na nek način usmerjajo vaše življenje. Seveda je za dobre odnose z drugimi ljudmi ključnega pomena močan občutek samega sebe.

Vedeti morate, kaj želite in kaj ste pripravljeni dati. Zdaj ste bolj osredotočeni na odnose kot običajno in ste nagnjeni k iskanju dejavnosti ena na ena. Več sebe in svoje energije vlagate v odnose z drugimi.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

V teh dneh je bil močnejši poudarek na ustvarjalnih in romantičnih prizadevanjih, draga tehtnica, in medtem ko se bo ta tema razvijala naprej, se vaš fokus nekoliko preusmerja k zdravstvenim in delovnim ciljem. Ta prehod v obdobje, ki je bolj osredotočeno na delo, ko rutine in praktične zadeve prejmejo več pozornosti, je posledica današnjega premika Sonca v vašo solarno šesto hišo.

Ta tranzit bo trajal do 19. marca in bolj boste pozorni na rutine in sisteme v svojem življenju, ki vam dajejo občutek reda in nadzora. Če v svoje življenje in nedavne projekte vnesete več strukture, vam lahko veliko koristi. To je odličen čas, da prevzamete odgovornost za dnevne rutine. V središču pozornosti so delo, služba, zdravje, vsakodnevne zadeve in osebne navade ali rutine.

Ste bolj ponosni in se zanimate za te stvari, kar vas motivira, da jih izboljšate. Lahko je čas, da se resnično poglobite v podrobnosti svojega življenja in rešite težave. Še posebej dobri ste v prilagajanju življenjskim okoliščinam in vnašanju majhnih sprememb, ki vam pomagajo priti na pravo pot. Morda boste delali tudi na izpopolnjevanju veščin in projektov. Bodite pozorni na nagnjenost k skrbi, vznemirjenosti in drugemu pretiranemu razmišljanju.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

V teh dneh je v vašem življenju več introspekcije, dragi škorpijon, in vaš pristop do sveta je pogosto previden. Vendar se danes Sonce premakne v bolj odhajajoči sektor vaše sončne karte in začenjate se počutiti povezani in pripravljeni deliti sebe.

To je vesel, ustvarjalen sektor vaše karte in Sonce bo tukaj do 19. marca. Na svoj način je to čas, da se kreativno ali romantično izrazite. To je cikel, ki razkrije vaše bolj igrive, odhajajoče lastnosti. Odprejo se lahko nove poti za samoizražanje in zabavo, potreba po pozitivnih povratnih informacijah pa je močna.

Ta pokaži in povej hiša govori o naravnem izražanju svojih talentov, sposobnosti in naklonjenosti. V vas je močnejša želja, da ustvarjate, drugim pokažete, kaj zmorete, doživite in uživate v romantiki ter uživate v mnogih življenjskih užitkih. Ta sončni tranzit rahlo krepi.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Sonce se danes premakne v vaš dom in družinski sektor, dragi strelec, in začne enomesečni tranzit. Do 19. marca ste bolj ponosni in se zanimate za domače življenje, družino, ustanovo ali najbližje vezi.

Na več načinov je to čas za sidranje ali gnezdenje na psihološki ravni. To ni najbolj pustolovski ali odhajajoči cikel na Sončevem potovanju po vaši sončni karti, je pa dragoceno obdobje za pridobitev močnejšega občutka sebe. Če se zdaj pomirite in se osredotočite na znane dejavnosti, vam lahko kasneje pomaga izpolniti zahteve zunanjega sveta.

Domače in osebne zadeve so zdaj pomembne teme. V tem obdobju se lahko veliko naučite o ali prek družine in bližnjih. Dober čas je, da v osebno življenje in domače okolje vložite več ustvarjalne energije.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Sonce se danes premika v vaš sektor komunikacij, dragi Kozorog, in med njegovim bivanjem do 19. marca hrepenite po večji povezanosti s svetom okoli vas. Vaša radovednost je bolj izrazita kot običajno in vaša potreba po mentalni stimulaciji vas motivira na mnogih področjih vašega življenja.

Morda boste ugotovili, da ste pogosto na poti, tudi če je to figurativno povedano, in da čeprav niste vedno osredotočeni in osredotočeni, se razvejate in se med tem veliko naučite. Bolj jasno izražanje v komunikaciji vam bo v prihodnjih tednih postalo bolj pomembno. Lahko ste navdušeni, da delite svoje ideje in mnenja.

Verjetno bo to naporno, angažirano obdobje v letu, ko boste želeli izboljšati svoje osebno okolje, komunikacije, možnosti prevoza in interakcije z drugimi. Ta cikel je bolj namenjen odkrivanju in razvejanju kot specializaciji. V resnici lahko pokrivate veliko različnih področij, vendar nimate vedno priložnosti (ali čutite potrebe), da se osredotočite.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Sonce gre danes iz vašega znamenja v vašo praktično solarno drugo hišo, dragi vodnar, kamor bo prehajalo do 19. marca. Ta tranzit spodbuja postopen, udoben pristop k vašemu življenju. Simbolično greste naprej in verjetno boste našli ta cikel prizemljen.

V tem ciklu si prizadevajte izkoristiti to energijo, da se osredotočite na večjo čustveno prisotnost na različnih področjih svojega življenja. To je lahko tudi čas, ko kar najbolje izkoristite svoje naravne talente in sposobnosti. Pojavljajo se priložnosti, zaradi katerih prevzamete odgovornost za svoj dohodek in dragocenosti.

Ta cikel poudarja vprašanja udobja in varnosti, vključno s finančnimi zadevami. To je odličen čas, da delate na tem, da se počutite bolj opolnomočene, tako da se osredotočite na to, kar imate, kaj deluje za vas, vaše blagoslove ter tukaj in zdaj. To je čas, ko iščete več udobja in varnosti.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

V teh dneh je močan poudarek na ozadju ali skritih elementih vašega življenja, drage ribi, in medtem ko se bo ta tema razvijala naprej, Sonce danes začenja obisk vašega znamenja in vas postavlja v središče pozornosti. Ta prehod se bo nadaljeval do 19. marca, zaradi česar se boste počutili bolj odgovorne in sposobne.

V prihodnjih tednih ste povečali osebno prisotnost. Poskusite kar najbolje izkoristiti to obdobje tako, da ste pozitivni in verjamete vase, saj je to začetek novega sončnega leta. V tem ciklu se boste najverjetneje počutili vedno bolj odhajajoče in zainteresirane, da se predstavite.

Imate več moči kot običajno za sprejemanje odločitev in sprememb, ki resnično izboljšajo vaše življenje. Ker se ta cikel začne zdaj, ponovno pridobivate pobudo. Kljub temu Luna večino današnjega dne preživi v vašem domu in družinskem sektorju, vi pa si vzamete nekaj več časa, da se poglobite v potek stvari.

Starejše novice