Komentiranje prispevkov in uporaba foruma na spletnem mediju Ljubljanainfo.com ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča spletni medij Ptujinfo.com na svojo pobudo in svoje stroške. Avtor s komentiranjem prispevkov in pisanjem v forumu izraža svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost.

Po kazenskem zakoniku (KZ-1) je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe.

Izdajatelj si pridržuje pravico izbrisa sporočil ali delov sporočil in spreminjanja naslovov sporočil. Izbris je posebej verjeten v primerih, ko je sporočilo problematično s pravnega vidika, žaljivo, napeljuje k nasilju ali je oglasno.

Izdajatelj lahko posameznim avtorjem kadarkoli za določen ali nedoločen čas odvzame možnost pisanja v forumu ter komentiranja prispevkov.

Anonimni avtorji

Pri avtorjih komentarjev, ki niso registrirani in prijavljeni na spletnem mediju Ljubljanainfo.com, bo poleg vsebine komentarja objavljen tudi IP naslov računalnika, s katerega je bil komentar oddan.