Termin
Prizorišče

”Čas se je morda spremenil, a ritem ostaja enak. Ne glede na to, koliko plastične in distopične resničnosti nas obdaja, haus še vedno živi. Vibrira stene, trese tla in združuje naše duše. Fantje nadaljujemo tradicijo in ohranjamo ritme žive in neskončne. Bojsi so haus!”. Dario Nožić Serini - Dacho

Bojsi se na prvo majsko soboto iz Zorice selijo v klet. Večer bo otvoril Dacho, ki je haus že od nekdaj. Njegov izbor zaznamujejo čikaški sound design in klasične hauserske himne.
Mare dela haus po Mariboru, zadnje čase pa tudi po Ljubljani. Selekcija pesmi v katerih se najde je poljudna in opojna, rad pa poseže tudi po tršem arzenalu, elektru in trancy hausu.
Še največji hauser je najmlajši izmed bojsov; Polner. Moderni klasicist, ki neumorno producira, v zadnjem času pa postaja pravi zbiratelj gramofonskih plošč. Odlikujeta ga vrhunski zvok in delovna etika, zato naj vas ne preseneti, če Shazam ne najde predvajane pesmi - verjetno gre za Polner unreleased gem ali kakšno nekonvencionalno trako iz njegove široke kolekcije.
Ker je štiri srečno število in ker je štirka štirka, je to prava priložnost, da se ekipi bojsov uradno pridruži še četrti hauser. Balen živi in pooseblja haus. Glavni protagonist ljubljanskega kolektiva Run to the Forest, nam obljublja umazan groovy set. In kot se za ognjeni krst med bojsi spodobi, bo dal za rundo (ob 22.00 toči Pelinkovec, Maraska valda). Haus!

Predprodaja vstopnic / Pre-sale tickets
Vstopnice v predprodaji so na voljo na https://olaii.com/event/2872/bojsi-rolajo-haus-klub-k4 in vseh prodajnih mestih Trafika 3DVA ali bencinskih servisih OMV. Prvih 100 vstopnic: 8€

https://www.instagram.com/bojsirolajohaus/

________________
KLUB K4
Kersnikova 4, Ljubljana
FB: www.facebook.com/klubk4
IG: klub_k4
STAROSTNA OMEJITEV / AGE LIMIT: 18+
INFO: [email protected]
GARDEROBA / LOST & FOUND: [email protected]