Termin
Prizorišče

Dober dialog oblikuje naš pogled na svet, glasba in ples pa oblikujeta našo izkušnjo življenja ✨

27. maja se na Ljubljanskem gradu obeta noč dobrih pogovorov in glasbe. Jani Pravdič, Andrej P. Škraba in Klemen Selakovič snemajo 39. Dialog podkast V ŽIVO.

Dialog, ki izhaja iz grške besede "diálogos" (pogovor), je podkast, namenjen odprti izmenjavi in širjenju idej. To je več kot samo priložnost za spremljanje živahne debate v živo - to je priložnost, da se povežeš z drugimi poslušalci in poslušalkami podkasta, deliš svoje misli in izkušnje ter se skupaj z njimi potopiš v svet idej.

Po podkastu se dogodek nadaljuje v Skalni dvorani, ki se bo preoblikovala v plesišče. Medtem ko se družite, izmenjujete misli in uživate v melodično-progresivni glasbi kolektiva Sinergia, se boste zavedli, da je vsak ples pravzaprav dialog - dialog teles, duš in src.

Pridruži se nam na Sinergia eventu, kjer bo naš vrhunski soundsystem oživel z nalezljivimi groovy ritmi, plesišče pa se bo napolnilo z prijetnimi ljudmi, ki delijo tvojo ljubezen do elektronske glasbe. Tisti, ki ste bili že lani z nami na gradu veste, da se nam obeta nepozabna noč!

Število mest je omejeno zaradi tega pohiti pa si zagotovi mesto na plesni dialog.

Še nekaj utrinkov iz lanskega dogodka v skalni dvorani na Ljubljanskem gradu: https://www.youtube.com/watch?v=P7_WzY4Zsrs...

Vstopnice:
https://shop.paylogic.com/5e9533ead030455b8d5d4b0ce6b6dc9e

Line up:

Saint Gregor - https://soundcloud.com/sinergia-flows/flows-002
Eskape - https://soundcloud.com/sinergia-flows/flows-003-eskape
Jerpa - https://soundcloud.com/jerpamusic/jerpa-rh202-1
Animula - https://soundcloud.com/sinergia-flows/flows-012-animula

Music policy: melodic & progressive house & techno