Slika je simbolična.
Profile picture for user ninavodeb Uredništvo Ljubljanainfo [email protected]
Ustvarjeno dne
Pon, 12.10.2020 10:47
V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno-komunikacijski center prejel 102 klica za posredovanje v interventnih dogodkih.

Policisti so med drugim s področja kriminalitete obravnavali tatvini, 5 vlomov (v treh primerih je ostalo pri poskusu) in primera poškodovanja tuje stvari.

Policisti Policijske uprave Ljubljana so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Ribnice izsledili in prijeli 7 tujcev (drž. Afganistana in Sirije), ki so nezakonito prestopili državno mejo. Postopki policistov s tujci še niso zaključeni.

Vlomi

V Cerknici so neznanci vlomili v specializirano trgovino ter odtujili mobilne telefone. Pri tem je nastalo za več tisoč evrov škode.

Na Slovenski cesti v Ljubljani je bilo vlomljeno v gostinski lokal, od koder so odtujili gotovino. Povzročeno je bilo za okoli 1.000 evrov škode.

Prometna nesreča

Včeraj zvečer se je na Kajuhovi ulici v Ljubljani zgodila prometna nesreča, do katere je prišlo, ker je voznik zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v vozilo, ki je pravilno pripeljalo nasproti. Pri tem se je lažje telesno poškodovala ena izmed potnic v vozilu udeleženca. Povzročitelj nesreče je imel v krvi 0.76 mg/l alkohola.

Starejše novice