Ljubljanainfo
Čet, 1.4.2021 11:50
V Radljah ob Dravi v pretepu, ki se je odvil v bližini osnovne šole, je bilo pet oseb lažje poškodovanih.

Celjski policisti so bili včeraj, nekaj pred 16. uro, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na igrišču v bližini Osnovne šole Brezno na območju Radelj ob Dravi, v kateri se pretepa več oseb. 

Na kraj je bilo poslano več policijskih patrulj. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da je bilo v pretepu udeleženih osem osebstarih od 16 do 53 let

Policisti so na kraju ugotovili, da se je pet oseb, starih od 16 do 21 let, nahajalo v bližini igrišča v Breznem. Okoli 15.45 ure so se do njih pripeljali trije moški stari od 22 do 53 let. 

Pri tem je 49-letni domačin pristopil do 18-letnega moškega in ga s kovinsko palico udaril po glavi. Po besedah policije je zaradi tega med njima prišlo do pretepa, prav tako so se pričele med seboj pretepati ostale osebe, ki so bile na kraju. 

Policisti so ob prihodu na kraj vzpostavili red in preprečili nadaljnjo kršitev javnega reda in miru. Pri pretepu je bilo pet oseb lažje telesno poškodovanih, od tega en mladoletnik.

PREBERITE ŠE:

Policisti v zvezi navedenega pretepa zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja nasilništva in lahke telesne poškodbe. Po končani preiskavi bodo zoper vse osumljene podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo. Prav tako so zasegli palico, katero je v pretepu uporabil eden izmed udeleženih v pretepu.  

Zaradi kršitev določil zakona o nalezljivih bolezni bodo policisti zoper polnoletne kršitelje izdali plačilne naloge, zoper mladoletne kršitelje pa obdolžilne predloge na pristojno Okrajno sodišče, saj niso upoštevali varnostne razdalje in uporabljali zaščitnih sredstev.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice