V nesreči je bil samoudeležen kolesar, ki pa so mu policisti vseeno izdali plačilni nalog.
V Ljubljani so se v zadnjih 24 urah zgodile štiri prometne nesreče

Pijan na kolesu

Malo pred polnočjo se je na Zaloški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. V postopku je preizkus alkoholiziranosti pri njem pokazal 1.03 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

 

Zaradi vožnje preblizu robu cestišča padel in dobil kazen

Včeraj zgodaj dopoldne se je na Cesti na Brdo v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen kolesar, ki je  zaradi vožnje preblizu robu padel in se lažje telesno poškodoval. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

 

Trčenje osebnega in tovornega vozila

Včeraj popoldne se je na Tivolski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi voznica in voznik osebnega vozila in voznik tovornega vozila. Do prometne nesreče je prišlo, ker se voznica, ki je vozila po Tivolski cesti iz smeri Dunajske ceste proti Celovški cesti, potem ko je iz desnega zapeljala na sredinski pas ni prepričala, ali to lahko stori brez nevarnosti za druge.

 

Z vozilom je trčila v tovorno vozilo, ki je vozilo po sredinskem pasu. Po trčenju je vozilo odbilo v levo na nasprotno stran ceste, kjer je trčilo še v vozilo voznika, ki je pripeljal nasproti. Po tem trčenju pa je vozilo povzročiteljice odbilo levo izven vozišča, kjer je trčilo v steno poslovnega objekta in betonski steber ob Tivolski cesti. V prometni nesreči se je voznica, ki je povzročila nesrečo lažje poškodovala, nastala pa je tudi materialna škoda tako na vozilih kot poslovnem objektu. Policisti so povzročiteljici izdali plačilni nalog. 

 

Z avtom trčila v drog javne razsvetljave

Včeraj dopoldan se je na Igu zgodila prometna nesreča, v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti v krožišču zapeljala s ceste in trčila v rob stanovanjske hiše in drog javne razsvetljave. Pri tem se je lažje telesno poškodovala. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Starejše novice