oglasniprispevek1
Pon, 8.11.2021 11:18
Ko nastopi zdravstvena težava ali pride do poškodbe, je treba ukrepati takoj. Ne čez leto in pol oziroma kolikor lahko znaša trenutna čakalna doba za določenega specialista ali zdravstveni poseg.

Z zavarovanjem Zdravstvena polica pri Vzajemni si lahko zagotovite dostop in kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev v samo nekaj dneh.

Brez dolgih čakalnih vrst in visokih stroškov zdravljenja

Čakalne vrste so velika bolečina slovenskega zdravstva in epidemija covida-19 je stanje le še poslabšala. Toda vsako odlašanje z zdravljenjem v primeru bolezni ali poškodbe lahko stanje poslabša in močno podaljša čas, ki je potreben za okrevanje. Poseg pri zasebnem izvajalcu pa lahko pošteno osuši vaš družinski proračun. Zdravstvena polica obljublja čisto drugačno izkušnjo zdravstva: brez čakanja, s popolno organizacijsko podporo ter v mreži zanesljivih in strokovnih izvajalcev.

Ko natanko veš, koga poklicati

Z Zdravstveno polico vam več ne bo treba klicati izvajalca zdravstvenih storitev, raziskovati procesov naročanja, načinov dostavljanja dokumentacije ... Dovolj je, da pokličete asistenčni center Varuha zdravja, kjer za vas v celoti pripravijo načrt zdravljenja in vas vodijo vse od začetka do zaključka zdravljenja.

Primer zavarovanke

Anja je imela precej velik lipom na hrbtu in ta »dodatek« jo je motil. Za pregled je dobila napotnico pri svoji osebni zdravnici. Ko se je želela naročiti na ultrazvok prek napotnice, je kar nekaj časa porabila za klice v razne specialistične ambulante, samo da bi dobila termin.

Bila je popolnoma neuspešna. Nato se je spomnila na zavarovanje Zdravstvena polica. V asistenčni center Varuha zdravja, Vzajemne, je poslala napotnico in še v istem dnevu dobila termin za pregled pri specialistu; ob upoštevanju njene želje: pozno popoldne, v Ljubljani ali okolici. Čez tri dni je opravila ultrazvok. Vsem sorodnikom je hitela pripovedovati o svoji dobri izkušnji. Lipom so ji kmalu zatem odstranili in rana se je hitro povsem zacelila.

Sedaj tudi drugim priporoča, da si uredijo zavarovanje Zdravstvena polica pri Varuhu zdravja, Vzajemni, saj se ji zdi neprecenljive vrednosti, ko imaš zdravstvene težave: »Prihraniš čas, denar. In predvsem je pomembno to, da veš, kam se lahko obrneš po pomoč.«

Primer je informativne narave.

Za vas bodo poskrbeli vrhunski izvajalci v Sloveniji in v tujini

V primeru bolezni ali poškodbe bodo za vas dobro poskrbeli, saj Varuh zdravja sodeluje z izbranimi zdravniki in ustanovami, ki dosledno zagotavljajo vrhunske storitve. V mrežo izvajalcev zdravstvenih storitev Varuha zdravja je trenutno vključenih več kot 100 domačih in okoli 30 tujih partnerjev.

Zdravstveno polico si vsakdo oblikuje po svojih željah

Zdravstveno polico je v veliki meri mogoče oblikovati po svojih željah. Sami izberete tudi višino letne zavarovalne vsote in si tako zagotovite zdravstveno varstvo za področja, ki so za vas, glede na vaš življenjski slog in druge okoliščine, najpomembnejša. Skleniti je mogoče Zdravstveno polico za specialistične storitve in Zdravstveno polico za operativne posege; obe imata različne pakete in ju je mogoče kombinirati. Za samo 1,59 evra na mesec pa lahko Zdravstveni polici do konca leta dodate še zavarovanje E-zdravnik, ki omogoča pogovor z zdravnikom prek video povezave ali po telefonu.

Zavarovanje je mogoče skleniti tudi za otroke

Otrokove zdravstvene težave so za starše pogosto hujše in napornejše od lastnih. Zato se večina staršev sprašuje, kako otroka obvarovati pred zdravstvenimi težavami, sebe pa pred stresom, ki ga te povzročijo. Z zavarovanjem Zdravstvena polica za otroke bo v primeru težave vaš otrok v nekaj dneh na vrsti za specialistični pregled ali operacijo, ki jo potrebuje. Zdravstveno polico za otroke je mogoče skleniti za otroke od dopolnjenega prvega do vključno petindvajsetega leta starosti.

Starejše novice