oglasniprispevek1
Čet, 21.9.2023 14:00
V nesreči človek potrebuje prijatelja. V prometni nesreči, v primeru nezgode ali v postopku osebnega stečaja, pa poleg prijatelja posameznik potrebuje tudi strokovnjaka za odškodnine.

V podjetju poraVnava Ljubljana skrbijo za uspešno pridobivanje odškodnine po nesreči in po poškodbi. Strokovno in s posluhom za sočloveka vas vodijo skozi osebni stečaj.

Za vas so dosegljivi vse dni v tednu, 24 ur na dan, na telefonski številki 080 13 14. Osebno se lahko oglasite tudi na sedežu podjetja poraVnava Ljubljana na Zaloški cesti 58a v Ljubljani.

odškodnina

poraVnava Ljubljana je ena izmed devetih poslovalnic podjetja poraVnava, ki že dvajset let zelo uspešno deluje na področju pridobivanja odškodnin. Kljub temu da ob besedi »odškodnina« in ob omembi odškodninskih podjetij pogosto pomislimo na težke poškodbe ter dolgotrajne postopke, temu ni čisto tako.

Odškodnina vam lahko pripada v več primerih, kot si morda mislite. Zato je prav, da v primeru kakršnekoli nezgode, delovne ali prometne nesreče pokličete strokovnjake podjetja poraVnava.

Prebivalci Ljubljane in okolice lahko v prej naštetih primerih poiščete pomoč pri poslovalnici poraVnava Ljubljana. Na naslovu Zaloška cesta 58a boste svoj primer zaupali strokovnjakinji Ružici Gabrič, vodji poslovalnice poraVnava Ljubljana, ki se je podjetju pridružila leta 2017.

»V podjetju poraVnava Ljubljana se počutim odlično. Všeč mi je delo z ljudmi, saj vsaki stranki z veseljem prisluhnem in ji pomagam do pozitivnega zaključka njenega primera.

Ker sem vpeta v celoten proces dela s stranko, mi delo nikoli ni dolgočasno. Delavnik pa mi prepogosto prehitro mine, kar je super,« nam je zaupala vodja poslovalnice.

odškodnina

Pomemben del ljubljanske poslovalnice je tudi Nela Parezanović. Čeprav se je podjetju pridružila v letošnjem letu, se že lahko pohvali z odličnimi rezultati.

Njeno delo obsega pisanje in oddajo odškodninskih zahtevkov, dnevno komuniciranje s strankami ter v celoti pomoč vodji poslovalnice Ljubljana. Vsakodnevno nadgrajuje svoje znanje in z velikim zanimanjem spremlja obsežno delo v poslovalnici Ljubljana.

»Ponosna sem, da sem del kolektiva poraVnava, prav tako kolektiva poslovalnice Ljubljana. Všeč mi je, ker je delo zelo dinamično in raznoliko. Moj namen in cilj je pomagati strankam ter jih obveščati o celotnem postopku. Zadovoljna stranka je vodilo mojega dela.«

Uspešno zaključeni primeri so odvisni od strokovnjakov za odškodnine ter tudi posameznikov, ki so doživeli nesrečo.

Zato zaposleni v poraVnavi svetujejo, da jih takoj, ko je le mogoče, pokličete na brezplačno številko 080 13 14 ali jim svoj primer zaupate na elektronski naslov: [email protected]. Na sedežu poslovalnice jih lahko obiščete od ponedeljka do petka, od 8.00 do 16.00.

Zaposleni podjetja poraVnava Ljubljana vam zagotavljajo profesionalen pristop. Vendar – kar je za človeka v stiski zelo pomembno – tudi oseben in človeški pristop.

Ker je postopek pridobivanja odškodnine zapleten, ga zaupajte največjemu odškodninskemu podjetju poraVnava, ki že več kot dvajset let skrbi, da posamezniki dobijo to, kar jim pripada.

odškodnina

Poleg urejanja odškodnin vas bodo zaposleni v enoti poraVnava Ljubljana diskretno in s posluhom vodili tudi skozi proces osebnega stečaja. To področje je občutljiva tema za marsikoga. A negotovi časi so prinesli vse več finančno brezizhodnih primerov. Zato dovolite, da vam prisluhnejo izkušeni pravniki.

Če ste se poškodovali v nesreči ali na delovnem mestu, ali ste se znašli v dolgovih, obiščite eno izmed naših devetih poslovalnic. Poslovalnice poraVnava pokrivajo celotno Slovenijo.

Za področje Ljubljane in okolice skrbijo zaposleni enote poraVnava Ljubljana. Najdete jih na Zaloški cesti 58 a v Ljubljani, za stranke pa imajo urejeno brezplačno parkirišče. Zapomnite si, da v nesreči niste sami. Imate naš čas in naše izkušnje.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
BULDOG MALJEVAC (ni preverjeno)

Oškodovanec sem bil v življenju že večkrat in če je bila bilo katera zavarovalnica tista, ki bi morala glede na zavarovalno pogodbo nadoknaditi škodo, sem oškodovanec tudi ostal. Vse do takrat, ko sem se obrnil na PoraVnavo. Dvakrat mi je nehče tresnil avto. Drugič me je tumasta voznica prevrgla in mi uničila motor in obleko ter čelado, tretjič me je blontna zgazila na prehodu za pešce in kolesarje in mi uničila kolo ter dobro počutje, ker sem poletel po zraku. V vsakem teh primerov sem dobil vsaj 8X višjo odškodnino, kot mi jo je ponudila goljufiva zavarovalnica. Te združbe so ena sama goljufija, ki jo gor držijo poklicni profesionalni goljufi, imenovani cenilci. Slednji so ta prave svinje brez vesti in poštenja.

Starejše novice