Slika je simbolična (foto: Pixabay).
sobotainfo1
Sre, 29.5.2024 07:06
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 29. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Nenadoma ste zelo motivirani, da ukrepate v zvezi z zadevo, ki ji morda v preteklosti niste posvečali pozornosti, dragi oven, ali za katero se vam je zdelo, da je v vaših rokah. Namesto tega lahko sledite želji, ki ste jo nekoč ignorirali. Bistvo je, da ste danes še posebej čustveno pogumni in morda navdihujete druge, ki vam zlahka sledijo.

Koristno vam bo, če se boste spoprijeli s kočljivimi ali ranljivimi področji svojega življenja. Osebni vpliv in karizma sta močna. Včasih ste lahko nepotrpežljivi z Marsom v vašem znamenju v teh dneh, še posebej, ker drugi morda ne bodo razumeli tako hitro kot vi. Kljub temu ste zelo pripravljeni, da stvari danes uspejo.

Najbolje je, da ste zdaj čim bolj iskreni do sebe. Na primer, če je nekaj ali nekdo prizadel vaš ponos, si dovolite, da čutite to prizadeto, namesto da to prikrijete z jezo ali ogorčenjem. Ujemite se, če je vaša avtomatska reakcija distanciranje od bolečega občutka. To, da si dovoliš resnično občutiti to, je edini pristen način za ozdravitev in napredovanje.  

Bik

20. april - 20. maj

Bik

To je popoln čas, da se osredotočite na soočanje z dolgotrajnimi težavami ali stališči, ki vas ovirajo, dragi bik. Dogodki lahko danes sprožijo slabost, vendar ste tudi pripravljeni in pripravljeni na spremembe.

Morda delate na nečem v zakulisju, in če je tako, boste verjetno naredili veliko, ko se Mars poravna s Kironom. Mars je v teh dneh v vašem skritem sektorju in vas opozarja na področja nemirov, ki se jih morda do sedaj sploh niste zavestno zavedali. Danes je želja po ozdravitvi in ​​nadaljevanju močna in realna možnost.

Občutek namena ali poslanstva in težnja po rezultatih vam skupaj nudita precejšnjo osredotočenost. Prav tako ste v dobri kondiciji za uresničevanje osebnih interesov. Svoje sporočilo prenašate precej dobro in osebno ali pa se lahko koščki sestavljanke sestavijo na miselni ravni.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes ste v dobrem položaju za delo v zakulisju, raziskovanje ali pogovore o zasebnih zadevah, ki se zdijo naravne in vodijo k ozdravitvi, dragi dvojčki. Udoben tempo je še posebej privlačen. Motivirani ste, da premagate ovire, ozdravite ranljiva področja in ukrepate, da popravite stvari.

Energije so močne za reševanje kakršnih koli strahov ali zamer, ki ste jih morda čutili vi ali vaš prijatelj – pravi čas je, da prepoznate in obravnavate težave. Morda bo potrebno nekaj nelagodja, da se problem razkrije! Priti do bistva globokega vprašanja na koncu pripelje do povečane harmonije čiste in neprisiljene vrste, zato je nekaj začetne napetosti morda vredno!

Aktivno pomagati drugim je lahko v ospredju in zelo koristno. Danes se od drugih učite pomembnih stvari. Izberite dejavnosti, ki služijo obnovi ali osvežitvi za najboljše rezultate danes.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Danes je v središču pozornosti, dragi rak, iskanje korenin težav, zlasti tistih, ki so povezane z zasledovanjem vaših ciljev in doseganjem najboljših rezultatov. Čeprav lahko povzroči nekaj nelagodja, je pravi čas za ukrepanje, ki vas vodi k rešitvam.

Težave s staršem, šefom ali avtoriteto lahko zdaj pridejo na dan in razkritje tega je lahko koristno. Dober čas je, da prevzamete vodstvo ali greste svojo pot. Dobra energija je tudi za pridobivanje mest v vaših pogovorih. Drugi lahko iščejo vaše vodenje, nasvete ali podporo, vi pa ste navdušeni nad delitvijo svojih idej in radodarni s svojim časom.

Prijatelji ali omrežja so lahko trenutno čudovit navdih ali bolj praktična pomoč za vaše delo, pogovor ali delček novic pa vas lahko navdihne, da ponovno oživite stari projekt z velikim potencialom za nadaljevanje.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

To je lahko izjemno ploden čas za delo, posel in druge praktične ideje, dragi lev, in tudi močan za raziskovanje tehnik za upravljanje vašega zdravja in dobrega počutja. Morda nekomu dajete potreben spodbudni govor ali nudite praktično podporo. Morda boste prepoznali, da vas nekaj ovira, in se tega zdaj želite osvoboditi!

Z današnjo poravnavo Mars-Kiron lahko nekaj izpodbija prepričanje ali pa se soočite z resnico. V vsakem primeru rastete in se učite. Lahko se zaveš svojih globljih želja in dogodki lahko sprožijo tvojo ranljivost, kar je razkrivajoče. To je potreben čas ne le za soočenje in prepoznavanje svojih strahov, ampak tudi za preizkušanje nekaterih od njih.

Telesne dejavnosti, ki vam pomagajo izraziti svoja čustva, so lahko koristne. Nakopičene frustracije potrebujejo zdrav izhod za sprostitev in konkurenčna frustracija bo morda prav zdaj. Morda ste v položaju, da nekoga poučite ali navdihnete s svojimi dejanji ali zgledom.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Ljudje danes še posebej zanimajo tvoj pogovor, ideje in mnenja, draga devica, in morda si na nek način vodilna med prijatelji in sodelavci. Ste še bolj iznajdljivi kot sicer. Koraki k razumevanju in premagovanju problemskih področij so danes lahko veliki.

Želja, da bi nekaj preboleli, je močna in lahko se počutite izpopolnjene, če vam uspe premagati oviro. Proces lahko vključuje samoodkritost in začetno nelagodje. Lahko pride do težave, ki se vrti okoli politike moči, odvisnosti ali vprašanj podpore v tesnem odnosu, zato bi morali čim prej razjasniti nemir.

Lahko se vžgete zaradi dolgotrajnih zadev, obstaja pa tudi močna želja po spremembah. Odločeni ste priti do korenine težave! Fizično sproščanje frustracij je lahko zdaj še posebej privlačno.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Današnji tranziti so močni za vpoglede, draga tehtnica, še posebej se vrtijo okoli odnosov, vašega osebnega življenja, intimnega odnosa do sebe, zavedanja vaših strahov, zasvojenosti, navezanosti in odvisnosti od drugih. Vaša vizija o teh stvareh se lahko nenadoma izboljša in ideje in strategije za boljše upravljanje vašega življenja in reševanje problematičnih področij se vam zdaj lahko takoj porodijo.

Izmenjava koristnih zamisli in podpore lahko močno vplivata. Ste čustveno pogumni in prepoznavate problematična področja, ta odnos pa vas vodi na pot zdravljenja in izboljšanja. Skozi interakcije v teh dneh prihajate v stik s svojimi željami ali celo jezo in prek drugih se veliko naučite o sebi.

V idealnem primeru vas nekdo spodbuja, da stopite v stik s svojo močjo. Kljub temu vas lahko ljudje med tem tudi poslabšajo! Danes boste morda z nekom razkrili pogovor ali pa vam stvari, ki jih nekdo vznemirja v vas, pomagajo bolje razumeti samega sebe. Želite priti do korenine težav in imate veliko za odkriti.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnji sporazumi imajo podporo tranzita, dragi škorpijon. Obetajo se lahko novi vpogledi v delo, dolžnosti, finance in domače življenje. Vaš vpogled v problematična področja je trenutno odličen. Nekatere najboljše lekcije izhajajo iz napak ali drugih neprijetnih situacij.

Današnja poravnava Mars-Kiron spodbuja soočanje s svojimi občutki in to je nujen proces. Posebej bodite pozorni na instinkte ali informacije, ki vas usmerjajo k metodam ali programom zdravljenja.

Pomembno odkritje lahko vodi do boljšega razumevanja težave. Če so se težave pojavljale v vsakodnevnih rutinah, vašem delu ali delovnem okolju, ste zdaj močno motivirani, da stvari spremenite. Občutite lahko nagrajujoč občutek poslanstva ali namena.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Danes se lahko počutite motivirani in psihično polni energije, dragi strelec. Zdaj ste pripravljeni poprijeti za skoraj vse, še posebej plodne pa so ideje za delo ali zdravje. Ponudba vaše praktične podpore, predvsem z informacijami ali vašimi veščinami, je lahko v veliko zadovoljstvo. Morda se vam bodo porodile strategije za povečanje dohodka.

Prav tako lahko uživate v pisanju, ustvarjanju ali delu na hišnem projektu. Ustvarjalno ali čustveno tveganje je lahko spodbuda, lahko pa je tudi nekaj, čemur ste se v zadnjem času izogibali ali zaradi česar ste bili zaskrbljeni. Danes je v neki zadevi nekaj vznemirljivega in neprijetnega in nagnjeni ste k temu, da boste želeli hitro ukrepati.

Navdih ali celo razočaranje vas lahko spodbudita, da želite rešiti dolgoletno težavo. Znajdete se v situacijah, ki vas motivirajo, da iščete tisto, kar osrečuje vaše srce, namesto da bi se večinoma osredotočali na pomoč drugim.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes lahko prepoznate področja ranljivosti, dragi kozorog, in nato naredite korake k sprostitvi frustracij. Vaš um je še posebej ploden in ste v dobrem položaju, da pomagate drugim, zlasti mlajšim, z nasveti ali informacijami ali v vlogi mentorja. Morda zdaj s svojimi besedami negujete druge.

Črpanje po vaših naravnih talentih je preprosto in danes ga drugi cenijo. Nekateri izzivi z družino, življenjskimi razmerami ali negotovostjo se lahko pojavijo in zahtevajo vašo pozornost. V idealnem primeru ti odpirajo priložnost, da se soočite s stvarmi in napredujete! Čustveno ste pripravljeni in opremljeni, da nekaj zaključite, in vaše delo na problemu lahko zdaj privede do čudovitih občutkov moči.

Ne glede na to, ali je to z nekom ali s seboj, je lahko problemsko področje izpostavljeno zdaj in odločeni ste, da ga boste rešili. Bodite pozorni na obrambo, ko bosta iskrenost in poštenost zdaj dala najboljše rezultate.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Danes ste v dobri formi za deljenje osebnih misli in spominov z ljudmi, ki jim zaupate, dragi vodnar. Morda še posebej dobro sodelujete s skupino, ekipo ali prijateljem v smeri skupnega cilja ali vzroka. Danes ste na splošno dobro presojeni, zlasti ko gre za priložnosti. Vaša sposobnost osredotočanja vam koristi.

To je odličen čas za izboljšanje osebnih in fizičnih dejavnosti, ki povečujejo vaše dobro počutje. Sprememba življenjskega sloga je lahko pomembna in čudovit občutek je imeti poslanstvo. Današnji dan je lahko dober za sprostitev nakopičenih težav, če ste se nedavno počutili nepotrpežljive ali razočarane nad komunikacijo, vsakdanjim življenjem ali mehanskimi stvarmi. Morda precej pozorno razmišljate o nerešenih vprašanjih, zdaj pa imate motivacijo za iskanje rešitev!

Lahko pride do odkritih pogovorov ali pa se naučite nečesa, kar vam odpre um, in to je opolnomočujoča perspektiva. Morda se zavedate, da lahko poštena komunikacija vodi do ozdravitve, rasti in izboljšanja. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

To je močan čas za raziskovanje, učenje, izmenjavo ali poučevanje, drage ribe, mreženje pa je lahko še posebej plodno, saj spodbudi ideje ali ponovno okrepi vašo raven motivacije. Prednosti prijatelja, partnerja ali sistema podpore postanejo očitne. Čustva, ki burijo danes, običajno zahtevajo ukrepanje in lahko se počutite vse bolj strastno glede svojih načrtov.

Lahko je dober čas za sprostitev frustracij s fizičnimi aktivnostmi, ki vam pomagajo ozdraviti. Če se danes zaradi ljudi počutite obrambno, izkoristite priložnost in razumejte ranljivosti, ki jih sprožajo. Ali pa, če menite, da vas nekdo ne ceni, lahko postanete še posebej motivirani, da zdaj rešite težavo.

Spraviti stvari s prsi ali na nek način prezračiti je lahko čiščenje. Druga možnost je, da se svoje življenje znebite odvečnih stvari ali nereda, ublažite nekatere frustracije zaradi občutka preobremenjenosti, vezanosti ali obtičanja.

Starejše novice