Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pon, 12.2.2024 08:49
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 12. februarja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnji premik Lune v vaše znamenje daje energijo, dragi oven. Kljub temu bi z nekaj razmisleka lahko bolje razumeli, kam ste namenjeni. Poudarjanje nematerialnih elementov projekta je lahko dobra ideja zdaj, ko se Venera in Neptun usklajujeta.

Obstaja lahko občutek pomirjenosti s preteklostjo ali črpanje iz vaše notranje modrosti in izkušenj, kar bi lahko pozitivno uporabili v poslu ali odnosih. Morda boste želeli biti prijazni do drugih, zlasti do staršev, šefov ali sodelavcev.

To je odličen čas, da se sprostite, prepustite in nadaljujete z manj prtljage in stresa. Osvoboditi se preteklosti na nek način je danes bolj udobno. To je tudi čas, ko bi lahko nekdo pohvalil vas.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Luna se za nekaj dni odpravi v vaš sektor zasebnosti, dragi bik, in vzbuja potrebo po opuščanju, odpuščanju in sprostitvi. Vpliv Venere in Neptuna, ki prihaja danes v poštev, podpira to temo - v ospredju so bolj sočutne lastnosti vaše narave.

Ta tranzit lahko na vas deluje pomirjujoče. Gravitirate k dejavnostim, ki osvežijo vaš duh, in povezavam, ki vas navdihujejo in veselijo. Če delite svoje zamisli in ideale, je lahko koristno ali pa je v današnjem prijateljstvu lahko več sočutja ali razumevanja. Vaše samozavestno in mirno vedenje vam pomaga pritegniti lahkotne interakcije.

Današnji tranziti vas spravijo v dobro formo za ljubezen, prijateljstvo in prijateljstvo. Bolj vas zanimajo ideje in koncepti, ki vas oddaljijo od pričakovanega ali rutine. Sprostitev od bremena je lahko zdaj pomembna ali pa vidite pozitivno plat situacije in občutek je odličen. To je odličen čas za negovanje sanj ali želja.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Tranzit Venera-Neptun, ki vpliva na današnji in jutrišnji dan, vam lahko pokaže lepe strani situacije ali osebe, dragi dvojčki. Morda boste vzpostavili edinstvene povezave ali odkrili nove plasti v odnosu ali osebi.

To je lahko čas, ko vas še posebej privlači globina značaja nekoga. Zdi se, da ste naravnani na različne ravni izkušenj in gledate na svet nekoliko drugače. Na srečo vam ta perspektiva zelo koristi! Pod tem toplim, prizanesljivim vplivom se lahko pojavi priložnost za popravilo odnosa.

Ni čas za reševanje bolj zapletenih vprašanj, je pa preprosto čudovit za povezovanje. Vaš ugled ali poklicna podoba se lahko izboljšata ali pa v svoje delo vnesete več ustvarjalnosti, domišljije in idealizma.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Vaša občutljivost privlači druge ali pa nekdo danes ceni vaše nežne lastnosti, dragi rak. Ko drugi sodelujejo, se počutite bolj motivirani na številnih različnih življenjskih področjih.

Morda boste uživali v izražanju sebe na načine, ki so zdaj pomembni za druge. Vaše spoštovanje umetnosti se poveča in v svojem življenju vidite več lepote in čudes, vključno z ljudmi v njem! Pravzaprav se lahko na duhovnih ravneh počutite ponovno polni energije in imate več vere, da ste na pravi poti, tudi če ni jasno opredeljena.

Morda boste nadvse uživali v tem, da nekomu pomagate. Dostojno se obnašate in to lahko pritegne več k vam. Čeprav ste se v zadnjem času morda borili s težnjo po odlašanju, ponovno gradite svojo vero in to vas spodbuja, da ne samo napredujete in opravljate svoje odgovornosti, ampak tudi, da dosežete nekoliko višje.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Tvoja intuicija za delo, raziskave, neskladja, analize in zdravstvene zadeve je danes močna, dragi lev. Ustvarjalen pristop k težavam lahko vodi do novih spoznanj in nenavadnih, a učinkovitih rešitev.

Morda vas bo ganila ideja, da s svojim delom ali praktičnimi nasveti pomagate in podpirate druge. Morda se boste na koncu lotili težav ali projektov, s katerimi ste se v preteklosti težko spopadli. Kljub temu je dan enako močan za navezovanje vezi z drugimi in prijaznost z ljudmi, ki so vam pomembni.

Takoj ste opolnomočeni! Ideja, da pomagate in podpirate druge s svojim delom, storitvami, ki jih nudite, ali praktičnimi nasveti, vas lahko gane. Dan je dober, da stvari opustite in se zaradi tega počutite bolje. Ko se Luna premakne v vaš sektor duha, streljate proti zvezdam.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Osredotočanje na pozitivne in čarobne lastnosti življenja je danes lahko najbolj pomirjujoče, draga devica. Lahko ste prijetno družabni in ustvarjalni, del tega pa je občutek manjšega pritiska. Sočutje vas lahko spodbudi, da pomagate in podpirate nekoga, ki potrebuje pozornost.

Venera v vašem sektorju romantike in ustvarjalnosti gre v harmonijo z Neptunom v vašem partnerskem območju in v svoje življenje pritegnete pozitivne ljudi, občutke in izkušnje. To je čas za dejavnosti, ki osvežijo vaš duh in gradijo vašo vero v vaše odnose. To je pravi čas, da v svoje življenje vnesete malo romantike ali domišljije, kar je lahko terapevtsko.

Močna energija je z vami za izražanje naklonjenosti, sočutja in razumevanja. S partnerjem boste morda sklenili dogovor ali pa se boste dogovorili o preteklih težavah. Prednosti prihajajo tudi iz partnerstva.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Narediti življenje bolj udobno in prijetno je danes lahko uspešen cilj, draga tehtnica. Vpliv Venere in Neptuna, ki prihaja danes v poštev, lahko nežno spodbudi vašo željo po harmoniji, lepoti in ravnovesju in verjetno boste želeli te stvari uporabiti v svojem domu ali delovnem okolju. 

To je odličen čas, da se odprete učenju od drugih in prek njih. Morda se počutite prijetno predani svojemu delu, zdravstvenemu prizadevanju ali določenemu projektu. Energije dneva prinašajo dobro intuicijo za delo in denarne zadeve, posledično lahko uspejo poslovne zadeve, odlično pa je tudi za odnose.

Dobro se znajdete – trenutno vas čaka malo skrivnosti in lahko imate nekoga prijetno zaintrigiranega. Ta tranzit spodbuja neposesivni pristop. Dober čas je, da se obrnete in pokažete svojo podporo, vendar ste nagnjeni k preprostim stvaritvam. Obnavljate svojo vero v to, kar počnete.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

V središču so čustveno osvežujoče dejavnosti, dragi škorpijon. Čeprav je lahko koristno, če se osredotočite na vsakodnevne zadeve in se organizirate, z dnevom lažje prepoznate in cenite lepoto svojega življenja in odnosov.

Venera gre v harmonijo z Neptunom, kar prinaša sveže povezave in ustvarjalni navdih. Ste v popolni formi za odpiranje in uživanje z drugimi. Prav tako ste v odličnem stanju za prijeten odmor ali pridobitev perspektive.

Čudovit vmesni nastop je možen in pridobiti nekaj perspektive je lahko tisto, kar potrebujete. Morda boste sporočili nekaj posebnega ali prejeli dobre novice. Vaša vera vase se lahko odraža navzven in vam pritegne dobre stvari.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

S tranzitom Venera-Neptun, ki vpliva danes, dragi strelec, boste morda prepoznali različne ravni in razsežnosti svojih potreb, ki jih običajno pogrešate. V svojo družino in domače življenje želite vnesti harmonijo in ravnovesje.

Ta tranzit vzbuja romantičen ali idealističen pogled. Intuicija je zelo močna za poslovne ideje, a prava lepota dneva je v močnejšem zavedanju nematerialnih dobrin, ki prispevajo k občutku zadovoljstva. To je pravi čas za sklenitev miru z drugimi, zlasti s sočutjem in razumevanjem. To je pravi čas, da se spomnite na tiste stvari v svojem življenju, zaradi katerih se počutite udobno in varno, in ste v odlični formi za pomembne nakupe ali ocene osebnega imetja.

Čeprav je ta vpliv izrazito nežen, se Luna premakne v vaš sektor veselja in prinaša željo po deljenju, uživanju in izražanju. V idealnem primeru najdeš načine, kako zadovoljiti svoje potrebe po podpori in biti podprt.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Današnji tranziti so naklonjeni pripravi načrtov za pisni, govorni ali učni projekt, dragi kozorog, in za vzpostavitev stika s posebno osebo v vašem življenju. Zdaj lahko delite svoje zamisli in navdih, povratne informacije pa so dobre.

Vaše bolj sočutne lastnosti so v ospredju, z Venero v vašem znamenju v harmoniji z Neptunom. Ljudje trenutno težijo k vaši zdravilni energiji. Še posebej ste privlačni in topli ali miroljubni odnosi lahko močno izboljšajo vaše razpoloženje.

Trenutno je lažje kot običajno videti pozitivne stvari in lepoto v situacijah in ljudeh okoli sebe. Premik Lune v vašo solarno četrto hišo za bivanje, daljše od dveh dni, spodbuja potrebo, da se namestite in osredotočite nase. 
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Luna se podaja v vaš komunikacijski sektor, dragi vodnar, za nekaj dni se harmonizira z vašim znamenjem in nežno buri vašo radovednost. To je odličen čas za prejemanje in deljenje dobrih novic.

Kljub temu lahko dan prinese tudi fantastične priložnosti, da se čustveno sprostite in opustite napetosti in frustracije. Bolj kot običajno ste nagnjeni k temu, da opazite in cenite edinstveno ali čarobno plat ljudi in situacij, zlasti ko dan napreduje in pride v poštev vpliv Venere in Neptuna.

Medtem ko se osredotočate na nematerialne in duhovne ravni vašega življenja, lahko praktičnim zadevam koristi bolj zdrav odmerek domišljije ali intuicije kot običajno. Pravzaprav pri teh težavah bolj zaupate svoji intuiciji in to je koristno. Ta tranzit ublaži grobe robove in razblini napete občutke. Lahko se počutite prijetno predani svojim ciljem in usklajevanje z drugimi je bolj naravno kot običajno.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Čeprav Luna zapusti vaše znamenje, drage ribi, in ste na nek način pod radarjem, pritegnete pozitivno pozornost, ko dan napreduje. Lahko bi bili v položaju, da bi okrepili prijateljstvo ali opustili negativnost ali napetost in jo pustili za sabo.

Venera se usmerja v harmonijo z Neptunom v vašem znamenju in vi ste v čudoviti formi za prenos pravega sporočila. Vaša priljubljenost se dvigne za stopnjo višje, in to brez truda - preprosto ste to, kar ste! Naravna hvaležnost je na vidiku.

Intuitivno razumevanje med vami in nekom posebnim se lahko počuti fantastično. Vaše privlačnosti so v odlični obliki. Morda najpomembnejše je, da so pozitivne energije z vami za odpuščanje.

Starejše novice