Ni več skrivnost, da sta Saša in Miha po ločitvi zakopala bojno sekiro in da se danes dobro razumeta, zato sta tudi na Lady piknik prišla skupaj, družbo pa jima je delala hči Aria. »One big happy family!« (foto: Mediaspeed)
Ljubljanainfo
Tor, 11.6.2024 09:16
Po koncu ljubezenske pravljice in zakona Saše Lendero in Mihe Hercoga, ki sta januarja lani šokirala z novico, da se ločujeta, sta nekdanja zakonca te dni spet v zobeh opravljivcev na naši sceni.

Že ko smo vsi sprejeli, da je med glasbenima zakoncema res konec, da sta vsak zaživela na svoje, sta začela pred meseci objavljati skupne fotografije, saj nikoli nista skrivala, da sta uigran poslovni tandem, ki znata ustvarjati glasbene uspešnice, zato sta skupni posel še naprej opravljala. 

Pred dnevi pa sta Saša in Miha spet poskrbela, da je mnogim čeljust padla dobesedno na tla, ko sta skupaj s hčerko Ario prišla na tradicionalni Lady piknik, se skupaj fotografirala, smejala in uživala na dogodku. 

Prav to pa je pri marsikomu sprožilo tisto »kaj za vraga« vprašanje: »Ali je vse skupaj bila le marketinška poteza, da bi bila v središču pozornosti in še več zaslužila?« so se vprašali nekateri.

Vedno nasmejana Saša Lendero je na dogodku uživala kot že dolgo ne, plesala kot nora in se družila z glasbenimi prijatelji, tudi s pevko Regino (foto: Mediaspeed).

A odgovor je ne, ne gre za marketinški trik! Preprosto za pokazala zrelost in ugotovila, da ju povezujeta glasba in njuna hči Aria. 

»Nekatere bitke v življenju izgubiš, nekatere dobiš, iz nekaterih se učiš. Najhujši viharji so mimo, midva ostajava prijatelja in sodelavca. 

Ex in exica, ki sta zakopala bojno sekiro in se odločila za pozitivo,« je priznala Saša, ki se je na zvezdniškem pikniku naplesala, kot že dolgo ne. 

Nekdanja zakonca tako nimata več težav skupaj preživljati časa, še naprej tudi poslovno sodelujeta in zdi se, da je njun odnos danes takšen, kot bi si ga želeli mnogi bivši zakonci. 

Ob vsem tem pa je najbolj srečna njuna hči, za katero sta se oba že od začetka ločitve trudila, da bi ta čim manj vplivala nanjo. 

Komentarji (1)

KOMANDANT MARK (ni preverjeno)

Čemu vsakodnevna reklama za ta dva? Saška je sicer izjemno lepa, a pogreta župa nikoli dobro ne šmeka...

Starejše novice