Vir: Instagram profil Sanja Grohar
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 14.6.2022 16:27
Nekaj tednov po tem, ko je Sanja Grohar izdala svojo kozmetično linijo, je nekatere na družbenih omrežjih zmotil način, kako jo oglašuje.

Podjetnica, vplivnica in nekdanja misica Sanja Grohar je pred kratkim izdala svojo kozmetično linijo, imenovano Lepa cosmetics

Nekatere uporabnike družbenih omrežij je zmotilo oglaševanje, v okviru katerega so ti kozmetični izdelki predstavljeni skozi zgodbe strank, katerih romantična razmerja naj bi bila na preizkušnji, ker »so se zapustile«, potem pa so kot rešitev predstavljeni izdelki za lase.

Vir: TikTok Lepa cosmetics

»Ko me je mož videl, mu je padla čeljust. Z varuško nista več skupaj«

V videih, objavljenih na spletni platformi TikTok, na profilu blagovne znamke Lepa cosmetics je zapisana zgodba stranke, ki jo je mož prevaral z varuško, ona pa naj bi si na poti do preobrazbe pomagala ravno z izdelki Sanje Grohar. 

»Stranka nam je zaupala:

'Ko me je mož zapustil zaradi varuške sem naredila tole ... Po tem, ko sem rodila, sem skrbela za dva sinčka medtem, ko je mož delal.  Priznam, zapustila sem se, moja prioriteta sta bila sinčka. Ker nisem zmogla sama, sva najela varuško.

Mož je delal cele dneve, za vikende je bil doma z nami in me spodbujal, naj grem s prijateljicami na vikend oddih, kjer se bom sprostila. Medtem, ko sem odšla na vikend oddih, naj bi se mož zapletel z varuško.

Čez pol leta mi je povedal, da me zapušča. 

Zapustila si se, zredila si se, nisva več spolno aktivna. Našel sem si drugo. Valerija, naša varuška, bo mačeha najinim otrokom, ji je povedal. 

Po mesecih depresije so mi izpadli šopi las, nisem se počutila ženstveno. Ko me je mož videl, mu je padla čeljust. Z varuško nista več skupaj, jaz pa grem dalje. Hvala LEPA, tudi ti si bila del moje preobrazbe.'«

Se vam zdi oglaševanje sporno? 

Starejše novice