Kripto na preprost način - uporabniški vmesnik, ki bo uporabnika vodil na vsakem koraku.
Oglasni prispevek
Pon, 27.5.2024 09:21
Na svetovni trg 31. maja prihaja prva kripto menjalnica za začetnike, ki bo uporabnika vodila skozi prve korake v kriptu in ga postopoma izobraževala o kriptovalutah in investiranju.

Platforma Ima tudi lastno, slovensko kriptovaluto CUT, ki jo ima že več kot 2.000 Slovencev, število imetnikov pa se zna do konca leta drastično povečati.

Zanimanje za kripto strmo narašča

Do danes, ste se z besedo 'kripto' ali 'kriptovalute' sigurno že srečali. Morda ste slišali zagreto debato o Bitcoinu za sosednjo mizo v lokalu, poslušali sorodnika kako navdušeno razlaga o tej temi, morda pa ste o teh novih valutah poslušali že pri frizerju. 

Kriptovalute postajajo iz dneva v dan bolj zanimive, saj imajo kot naložba lahko neprimerljivo večje donose od ostalih vrst naložb. Ravno zaradi tega, se investiranja v kripto loteva tudi širša populacija in v kripto investirajo tudi ljudje, ki prej nikoli niso imeli drugih naložb. 

Dejstvo je, da so kriptovalute priložnost generacije. Vsi, ki so se s kriptom že spoznali, že od začetka pozivajo vse ostale, da hitro skočijo na ta vlak, saj vsaj za zdaj, še vedno ni prepozno.

Začetniki imajo še vedno težave

Kljub strmemu naraščanju zanimanja in zavedanja, da so kriptovalute lahko tisto, s čimer si bomo polepšali prihodnost, pa se začetniki v kriptu še vedno srečujejo s težavami, ki jih mnogokrat odvrnejo od investiranja v kriptovalute. 

Zatakne se že pri izbiri kripto menjalnice, saj jih večina ni prilagojena začetnikom. Delujejo zastrašujoče, ker je njihov uporabniški vmesnik prilagojen za izkušene vlagatelje, prav tako pa na pravilnih mestih ne nudijo informacij in pomoči, ki bi jih širša populacija potrebovala na svojih kripto začetkih.

Odgovorov na vprašanja »Kako začeti s kripto?«, »Kako in kdaj kupiti kripto?«, »Kdaj pobrati dobičke?« začetniki mnogokrat ne dobijo, idejo o investiranju pa kmalu ovržejo, saj kripto v njihovih očeh ostaja 'prezakompliciran zame'.

Slovenska kripto menjalnica kmalu osvaja svet

Inovativna slovenska ekipa je prepoznala ta pereč problem, ki množicam otežuje vstop v kripto in poskrbela, da nihče ne bo ostal zadaj in mahal kripto vlaku v slovo. 

»Pri kriptovalutah se mnogokrat znajdemo v poplavi informacij, bistvene pa je težko izluščiti. Verjamemo, da se je učiti potrebno postopoma, najbolje kar hkrati, ko že delamo svoje prve korake, saj se s tem učimo tudi na lastnih izkušnjah,« so besede Anje Šinkovec in Sandija Špenka, ustanoviteljev nove slovenske kripto menjalnice, ki bo v kratkem na voljo v 80 državah po celem svetu. 

Ne le, da bo menjalnica prilagojena za začetnike na način, kot to še ni storil nihče v kriptu, tudi za varnost uporabnikov in njihovih sredstev je poskrbljeno v skladu z najvišjimi standardi v industriji, kar CryptoUnity umešča v sam vrh uporabniku prijaznih kripto menjalnic.

Inovativna slovenska ekipa CryptoUnity, ki je v zadnjih letih pomagala vstopiti v kripto že mnogim.

Težave začetnikov v kriptu odpravljene

Dejstvo je, da se kriptovalute in investiranje na prvi pogled zdijo veliko bolj strašni, kot dejansko so. Do tega pride predvsem zaradi uporabe aplikacij, ki niso primerne za začetnika in tega, da posameznika nihče ne vodi na njegovih začetkih s kriptom ter investiranjem. 

Tako hitro nastane velik problem, saj se posledično zadeve lotimo na napačen način. To velikokrat vodi do nepotrebnih napak in izgub, namesto, da bi naše izkušnje vodile do znanja, razumevanja in konec koncev, do pozitivnih izkušenj in dobičkov.

CryptoUnity - nova slovenska kripto menjalnica za začetnike, kot prva rešuje točno ta problem. Na CryptoUnity platformi bo uporabnik s kripto začel enostavno. V slovenskem jeziku bo imel na voljo vsa izobraževalna gradiva, ki jih na svojih začetkih v kripto potrebuje. 

Aplikacija ga bo vodila vse od registracije naprej, da bo preko skrbno oblikovanih korakov postopoma in s samozavestjo spoznaval kriptovalute in investiranje. Preko kratkih namigov se bo sproti učil o naslednjih področjih:

  • kako pametno investirati, 
  • kako se izogniti napakam, ki jih je do sedaj naredila večina začetnikov, 
  • kako deluje kripto svet in
  • kako ostati varen pri nadaljnjem raziskovanju in investiranju.
Nova slovenska kripto menjalnica za začetnike prihaja 31.maja 2024 in bo na voljo v 80 državah.

»Bitcoin je bil kot prva kriptovaluta ustvarjen kot denar za ljudi - da ga lahko hranimo pri sebi, podobno kot 'denar v štumfu'; da nam ga nihče ne more vzeti - prav je, da ljudje razumejo in imajo možnost na enostaven način izkoristiti tudi to plat kriptovalut« je še eno načelo CryptoUnity-ja. 

Do konca leta bo tako, znotraj CryptoUnity platforme, na voljo tudi hladna denarnica, najvarnejša oblika hrambe kriptovalut. Tak revolucionaren pristop bomo na kripto trgu videli prvič, uporabnikom pa bo s tem omogočena najvišja stopnja enostavnosti in varnosti.

Pomembno vlogo na platformi bo igrala slovenska kriptovaluta CUT

Poleg menjalnice so Slovenci razvili tudi kriptovaluto po imenu CUT. Vsi uporabniki, ki bodo kupili kriptovaluto CUT, bodo imeli mnogo nižje provizije ob nakupu in prodaji kriptovalut, dostop do izčrpnih izobraževalnih vsebin, prioriteto pri pomoči uporabnikom in sčasoma še mnogo več.

Do sedaj je CUT, med drugimi po svetu, kupilo že več kot 2.000 Slovencev, in predvideva se, da se bo z lansiranjem platforme, ki je v načrtu 31. maja, število imetnikov močno povečalo. 

Kriptovalute CUT je bilo do sedaj prodane v vrednosti več kot 1.000.000 evrov, za podpornike pred lansiranjem menjalnice, pa je z bonusom na voljo le še približno 80.000 evrov vrednosti kriptovalute CUT. 

S tem, ko bo CryptoUnity aplikacijo mogoče naložiti na telefon, bo CUT osvojil nov trg in ga bo mogoče kupiti na dveh menjalnicah, za tem pa bo kmalu sledila še tretja.

Slovensko kriptovaluto CUT lahko kupite preko njihove spletne strani, ob nakupu pa lahko uporabite tudi kodo »INFO5« in prejeli boste poseben petodstotni bonus.

Kdaj začeti s kripto?

V kolikor se zanimate za kriptovalute in se sprašujete »Kdaj začeti s kripto?« je odgovor kripto zagovornikov vsekakor danes oziroma čim prej. Na vaših začetkih vam lahko pomaga CryptoUnity, ki ima na spletni strani na voljo brezplačna izobraževalna gradiva, kmalu pa boste lahko na njihovi platformi varno in enostavno začeli vlagati tudi v ostale kriptovalute.

Odločitev, kaj kupiti, kdaj kupiti in koliko kupiti pa na koncu ostaja in mora vedno ostati vaša. DYOR ali naredi svojo raziskavo v kriptu velja za eno glavnih načel, tako da tudi tega članka ne berite kot finančni nasvet, temveč kot nove informacije o kripto svetu.

Starejše novice