Predsednik ŠOU Klemen Petek.
Ljubljanainfo
Pon, 5.12.2022 12:57
V četrtek, 1. decembra 2022 je na Študentskem Kampusu potekala prva redna seja Študentskega zbora ŠOU v Ljubljani, v okviru katere so bile izpeljane volitve za predsedstvo Študentske organizacije Univerze v Ljubljani.

Na funkcijo predsednika ŠOU je bil ponovno izvoljen študent Fakultete za družbene vede, Klemen Petek.

Poleg njega novo predsedstvo sestavljajo Matej Svetina, vodja resorja za študijsko problematiko, Tjaž Črnčec, vodja resorja za socialo in zdravstvo, Gregor Jerebic, vodja resorja za mednarodno sodelovanje, Aleksander Milićević, vodja resorja za obštudijske dejavnosti, Tilen Klinc, vodja resorja za študentske organizacije visokošolskih zavodov in Rasim Ćehić, 2. predstavnik ŠOU v Ljubljani v predsedstvu Študentske organizacije Slovenije.

Na konstitutivni seji Študentskega zbora, ki je potekala v sredo, 9. 11. 2022, je bil na funkcijo predsednika zbora izvoljen študent Pravne fakultete Ljubljana, Matej Igličar.

Klemen Petek je v nagovoru pozdravil študentke in študente in se jim zahvalil, da je z njihovo pomočjo v preteklem mandatu pridobil mnogo izkušenj in vrlin, za katere meni, da mu bodo v prihajajočih dveh letih pomagale pri korektnem in odgovornem opravljanju dela.

Povedal je tudi, da se bo še naprej trudil za kakovostno delovanje organizacije in skrbel za to, da bo s svojim delom koristila in pomagala študentkam ter študentom in njihovim potrebam.

Starejše novice