Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Čet, 30.3.2023 17:55
Prišlo je do tragedije, ko je oseba na poti v bolnišnico umrla.

V sredo se je v Velenju zgodila tragedija. Po poročanju Večera je v avtomobilu, na poti na pregled umrl občan. Zdravnica bi mu naj po telefonu dejala, da ni na voljo nobenega reševalnega vozila, ki bi ga lahko prepeljal v bolnišnico. 

V zdravstveni dom se je občan odpeljal sam, a je na poti umrl. 

Občan je sicer prvič klical v zgodnjih jutranjih urah, okoli 4.00 ure. Po poročanju Večera je tarnal zaradi bolečin, opisal je da ima anevrizmo. Že ob prvem klicu reševalnega vozila ni bilo na voljo, zato se je v zdravstveni dom v Velenju odpravil sam. 

Tam je prejel injekcijo voltarena, nato so ga poslali domov. 

Doma je začel bruhati, vrnile so se hude bolečine, zato je občan še enkrat poklical v zdravstveni dom in prosil za reševalno vozilo. Tudi tokrat mu reševalnega vozila niso zagotovili. 

Občan bi naj nato v hudih bolečinah kar v pižami sedel v avtomobil, se odpeljal do zdravstvenega doma, a na cilj ni prišel. Umrl je v avtomobilu, na poti k zdravniku, poroča Večer. 

Po informacijah Večera bi naj imel zdravstveni dom nekoliko drugačno pojasnilo, in sicer, da se je občan sam želel pripeljati v zdravstveni dom, a uradnih pojasnil še niso podali. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice