Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sob, 4.5.2024 07:39
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za soboto, 4. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnje energije so močne za razširitev vaših pogledov na situacijo, dragi oven. Čudovito se je naučiti novih stvari. Ujemanje z drugimi je lahko ključ do uspešnega poslovanja. Pripravljeni ste tudi na zdrav način življenja s svojimi rutinami in vsakdanjim življenjem.

Ko dan napreduje, se lahko pojavi poziv k dejanju in vi ste v položaju, da prevzamete vodstvo in nekoga podprete na moralni ali intelektualni ravni. Luna se pozneje danes premakne v vaše znamenje, kjer bo obiskala nekaj več kot dva dni, kar vas bo spodbudilo, da boste bolj pozorni na svoje čustvene potrebe.

Upoštevajte, da imate danes večji vpliv na druge kot običajno, in bodite pozorni na nepotrpežljivost ali impulzivnost, zlasti ko Luna in Mars združita moči. Ste navdušeni in strastni.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Občutki so zapleteni, vendar ste v odlični formi, da jih spregovorite, dragi bik. Prav tako ste v dobrem položaju, da ukrepate glede čustvene zadeve. Pripravljeni ste popuščati, da bi ohranili harmonijo danes, čeprav potrebujete nekoliko več prostora kot običajno, ko dan napreduje.

Luna se preseli v vaš sektor zasebnosti za več kot dvodnevni obisk in vašo pozornost preusmeri na zakulisje, ozadje in zasebne zadeve.

Kljub temu je lahko vaše osebno življenje živahno in vaš notranji svet barvit z združitvijo moči Lune in Marsa. Sanje in sanjarjenje so bogate, zanimive in imajo morda sporočilo za vas.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Odpiranje uma novim možnostim in idejam je danes popolnoma vredno, dragi dvojčki. Dober čas je za boljše sodelovanje z družino ali bližnjimi. Ko dan napreduje, je še posebej primeren čas za dejavnosti z drugimi in za druge.

Do dobrih idej lahko pridete skozi pogovore s prijatelji ali partnerjem. Pravzaprav so lahko čudovito prijetne in navdihujoče izmenjave v središču pozornosti.

Vaše družabno življenje ali posebno prijateljstvo je lahko vznemirljivo ali živahno. Mreženje vzbuja čustva. Vsekakor se lahko ljudje hitro odzovejo. Želja po začetku novega in vznemirljivega projekta je lahko močna ali pa si morda želite slediti novemu cilju sreče.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Vaša čustva se danes zdijo še posebej barvita, dragi rak. Prav tako raste motivacija, da s svojim časom naredite nekaj pomembnega. Izstopa vaš odnos do dela in ciljev, pripravljeni ste sprejeti vsak izziv, ki vam pride naproti.

Lahko se počutite neverjetno povezani z nekom ali navdušeni in motivirani zaradi osebnega interesa ali vzroka. Danes je lažje kot običajno biti v pozitivnem duhu. Kasneje danes se Luna premakne v vašo sončno deseto hišo in bolj boste osredotočeni na obveznosti.

Ta ciljno usmerjeni tranzit traja nekaj več kot dva dni. Danes se lahko počutite polni energije ali mobilizirani, ko dosežete cilj ali izpolnite dolžnost.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Izražanje sebe in deljenje vaših idej je danes lahko koristno in zadovoljujoče, dragi lev. Povezanost se lahko izboljša, če boste več pozornosti namenili potrditvi čustev in mnenj nekoga. Dober čas je za snovanje načrtov in idej.

Današnji tranziti so še posebej primerni za duha upanja. Luna se pozneje danes premakne v vašo solarno deveto hišo, sreča Mars na tem območju vaše sončne karte in navdihne vaše navdušenje nad načrtom, temo ali idejo.

Čeprav je nepotrpežljivost lahko težava, je lahko nežno premikanje običajnih meja plodno. Teme ali prepričanja vas vznemirjajo in izmenjave so lahko živahne. Dvigujete se nad težave, da bi se vaš duh dvignil. 

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Danes lahko bolje razumete situacijo ali koncept, ki ga je bilo težko sprejeti, draga devica. Lažje je komunicirati na zdrav način, ko se počutite osredotočeni in ste na vrhu stvari. Lahko je tudi dober čas za ureditev finančne zadeve.

V središču je lahko krepitev vezi in iskanje miru s svojo preteklostjo. Imate močno željo po produktivnosti in ste pripravljeni sprejeti izziv ali zgrabiti priložnost. Poznavanje svojega srca je trenutno glavni ključ do vaše samozavesti. Luna se pozneje danes usmeri v vašo solarno osmo hišo, kjer bo prehajala več kot dva dni.

Današnje srečanje Lune z Marsom vzbudi močne občutke in želje, ki se lahko zdijo bolj pereče kot običajno. To energijo lahko konstruktivno usmerite tako, da dodatno pozornost posvetite hišnemu projektu, zanimanju ali raziskavi. Zahtevate več od svojih dejavnosti ali odnosov, ko iščete več globine, vsebine ali vpletenosti.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Vaše družabno življenje bo danes verjetno cvetelo, draga tehtnica. Ste v dobrem položaju, da se z nekom pogovorite o težavah ali pripravite vznemirljive načrte. Vaša veselost in pozitivnost lahko pomagata okrepiti tesen odnos.

Dejavnosti z nekom posebnim so lahko zadovoljujoče, združevanje pa je lahko še posebej produktivno. Pogajanja so zdaj lahko zelo uspešna. Kasneje danes se Luna premakne v vaše nasprotno znamenje, kjer bo prehajala več kot dva dni.

Ta tranzit vas izziva, da najdete boljše ravnovesje. Tesni odnosi ali vaša čustva do nekoga so lahko animirani in morda boste iskali navdih in spodbudo.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Dobra energija je z vami, da najdete zanimive stvari za početi in se učiti, dragi škorpijon. Zdi se, da je vaša najboljša izbira samostojni tempo, vendar se z dnevom nagibate k pospeševanju. Na področju dela, zdravja in razvoja veščin lahko močno napredujete.

Prav tako je pravi čas za izmenjavo koristnih idej. Ambicije se povečujejo na udoben način, še posebej pa ste pripravljeni uresničevati ideje ali ukrepati pri pomembnih zadevah, da premagate ovire.

Opravljanje stvari pomaga sprostiti vaš um danes, še posebej, ko se Luna pozneje danes premakne v vaš delovni in zdravstveni sektor, kjer se sreča z Marsom. Dober čas za navdušenje je, če ga lahko izkoristite in usmerite v nekaj konstruktivnega.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Dan začnete z lahkoto in sprejemanjem, dragi strelec. Morda se boste z nekom bolje razumeli in ta dogovor vam bo pomagal, da se boste počutili bolj produktivne in manj motene. Posvetite ustrezno pozornost vsem dejavnostim, ki krepijo vašo samopodobo.

Ste v dobrem položaju, da delite ideje z ljudmi, ki so vam pomembni, in zdaj ste lahko zelo impresivni za druge. Nekdo vas bo morda motiviral ali navdihnil, da se izrazite bolj pogumno ali ustvarjalno.

Luna se pozneje danes odpravi v vaš sektor veselja in samoizražanja, in ko združi moči z Marsom, na površje prinese močne želje in strasti. Nekaj ​​prijateljskega tekmovanja je lahko motivacijsko.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Danes vas spremlja dobra energija za uživanje v ustvarjalnem pobegu, dragi kozorog. Prav tako ste v dobrem položaju za rešitev osebne ali intimne zadeve. Morda boste zdaj cenili vlogo pomembne osebe v svojem življenju.

Osredotočanje svoje energije na projekt hišnega ljubljenčka ali nekaj resnično vrednega prizadevanja je lahko zadovoljivo. Kasneje danes se Luna odpravi v vašo sončno hišo družine in doma ter vas spodbuja, da poiščete nekaj preživetja s povezovanjem s tem, kar vam je najbolj znano.

Razpoloženje je polno za dejavnosti, povezane z domom, ali pa boste morda želeli rešiti osebni problem z Luno in Marsom, ki sta združila moči na tem področju vaše sončne karte. Lahko se na primer osredotočite na reševanje nerešenih zadev, ki vam pomagajo, da se počutite bolj varne.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

V prvi polovici današnjega dne ste v dobrem položaju, da poiščete kreativne načine za zadovoljitev svojih potreb, ne da bi sami sebe obremenjevali, dragi vodnar.

Izmenjava idej in prepričanj ali ukrepanje v podporo prijateljem lahko pride v večji fokus, ko dan napreduje. Luna gre v vaš sektor komunikacij za več kot dva dni in vas spodbuja, da ostanete mentalno aktivni.

Z združitvijo moči Lune in Marsa so lahko vaše misli, ideje in sporočila razburljivi. Nova ideja ali tema vas motivira. To je dober čas za nove in podjetne podvige, saj vaša pionirska stran prihaja v ospredje.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Ste v dobri kondiciji za napredovanje projekta ali ukrepanje na področju kariere ali denarja, drage ribi. Vaš čut za denar in posel je danes izostren. Kljub temu sta razumevanje in sočutje v močni sili in izpuščanje je lahko konstruktivno!

Morda boste v položaju, da nekomu pomagate ali ga spodbujate. Luna se pozneje danes odpravi v vaš sektor virov in ostane več kot dva dni, vi pa nameravate uživati ​​v tem, kar imate, ali oblikovati načine, kako pridobiti tisto, kar potrebujete.

Danes Luna in Mars združita moči in ta dvojec lahko sproži nastajajočo zadevo, povezano z denarjem, spoštovanjem ali udobjem. Odnosi se izboljšajo z dodatnim trudom, vloženim v potrjevanje prispevkov drug drugega.

Starejše novice