Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pon, 1.1.2024 14:00
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za prihajajoče leto. Se tudi vam obetajo prelomnice?

Oven

Leto 2024 je obdobje za krepitev vašega udobja in varnosti, gradnjo in širitev, dragi oven, pa tudi za razvejanje, učenje in povezovanje. Finančne spodbude so verjetne v prvih mesecih leta, čeprav lahko upravljanje porabe pomaga, da to traja dolgoročno. Obstoječi projekti lahko uživajo lepa izplačila ali prinesejo posebne bonuse. Počutiti se bolj udobno, stabilno in varno je cilj – in je bolj dosegljiv kot kdaj koli prej!

Finance so letos precej dobre, čeprav je nekaj zmernosti koristno. Do 25. maja nadaljujete trend, v katerem lahko gradite in povečujete svoje materialne vire. To je čas obilja na neki ravni – morda pridobite ali kupite nekaj dragocenega, kar ste si vedno želeli, investirate ali uživate v povečanju poslovanja in prihodkov. Lahko je močan poudarek na udobju in uživanju v preprostih (in včasih ne tako preprostih) užitkih. Lahko se zelo veselite rasti podjetja ali uživanja v razmerju. V tem obdobju pritegnete prave ljudi in vire, srečanja z drugimi pa vam bodo koristila.

Nekatere največje radosti in izzivi v tem letu prihajajo iz raziskovanja vaše neodvisnosti, samozavesti in osebnega poguma. Leta 2024 prihajate na svoj račun! Cilj je krmarjenje po bolj pristni življenjski poti. Morda ste v poklicni fazi, ko analizirate svoje naslednje korake. Lahko se spremenijo prednostne naloge – tisto, kar vas je nekoč gnalo in motiviralo, vas morda ne bo več navdihovalo.

Več vsakodnevnih stikov s prijatelji in družino je lahko zdravilnih in prijetnih, zlasti od 25. maja dlje. Še posebej ste bistri, radovedni in zanimivi! Vaši procesi razmišljanja in sklepanja zorijo in rastejo. Lačni ste učenja, ustvarjanja in deljenja svojih idej. Odnosi z brati in sestrami, sošolci, znanci in celo sosedi se lahko bistveno izboljšajo. Posredovanje, tudi na najmanjši način, je lahko koristno in lahko prinese nove priložnosti v vaše življenje.

Na srečo lahko doživite novo odkrit občutek osvoboditve v svojih mislih in v svoji sposobnosti izražanja. Na neki način najdeš svoj glas. V svoje odnose z drugimi prinašate navdihnjen in živahen pristop in zaradi tega ste zelo cenjeni. Morda v tem obdobju pogosteje izražate in delite svojo osebno filozofijo. Poučevanje, učenje, deljenje in usmerjanje so močno osredotočeni in zelo koristni.

Če so vas prijatelji ali družbene pripadnosti zadrževali, se boste letos morda začeli premikati z novo množico. Namesto tega bi lahko naravno težili k drugačnim idejam, zabavam, ciljem za srečo in družbenim prizadevanjem, ko se vaša zanimanja razvijajo.

Jupitrov tranzit vašega komunikacijskega sektorja blagoslavlja vaše komunikacijske sposobnosti in sposobnost, da pridete, kamor želite ali morate iti. Prizadevajte si pisati, se učiti in absorbirati, kar lahko med tem koristnim prehodom, kajti tisto, kar ustvarite, ter spretnosti in znanje, ki jih pridobite zdaj, so lahko še posebej dragoceni pozneje, morda za velik dobiček, ko se lahko odprejo poti za uporabo teh stvari prednost.

Bik

Močna osredotočenost na sprejemanje vaše osebnosti in neodvisnosti se nadaljuje v letu 2024, dragi bik, z Jupitrom v vašem znamenju do maja. Rastete in cvetite v svojem izražanju sebe in duha. Vidite popolnoma nove možnosti in vaša vizija življenja je letos panoramska.

Medtem ko v zakulisju na čustveni ravni še vedno opravljate nekaj pomembnega 'dela', ste v letu 2024 zelo pogosto bolj zunaj, aktivni in samozavestni. To je čas 'zunaj s starim, notri z novim' nadaljujete trend iz druge polovice leta 2023, zaradi katerega se veselite in lovite nove začetke. Odločeni ste, da boste svoje življenje spremenili na bolje – in da boste tudi boljši človek.

Svoboda in odkrivanje bosta za vas pomembni temi v letu 2024. Od življenja iščete več kot vsakdanjost, kar vas lahko pripelje do vznemirljivih novih izkušenj in dogodivščin ali pa do neprijetnega stanja nezadovoljnega nemira! V tem letu ste najbolj drzni in zanimivi. Karierne priložnosti potrkajo na vaša vrata. Biti sam svoj šef je nekaj, k čemur se močno nagibate. Greste naprej in rastete, hrepenite po svobodi in neodvisnosti in se posledično morda soočate s koncem, a nič, s čimer ne bi mogli obvladati.

Čeprav je raziskovanje tema, boste v letu 2024 trdo delali na gradnji temeljev. To je čas za ustvarjanje gnezda, skrb za potrebe po udobju in posvečanje pozornosti odnosom, ki zahtevajo več dela.

Denar, udobje in varnost prevladujejo, ko leto napreduje. Konec maja naprej je močno obdobje za močnejši občutek obilja, bodisi glede denarja, stvari ali bolj ležernih trenutkov. V središču je uživanje in raziskovanje svojih potreb in želja. To obdobje vašega življenja lahko prinese znatne priložnosti za služenje denarja, osredotočenost na kopičenje imetja in posebno potrebo po udobju in varnosti.

Občutek izobilja je čudovit, zlasti za bike, vendar pazite, da omejite nagnjenost k pretiranemu zapravljanju in uživanju. Iščite priložnosti, da naredite svoje življenje udobnejše in zaslužite dodaten denar – verjetno je, da jih je na pretek.

Ostaja nekaj skrivnosti z nekaterimi prijateljstvi, vendar je leto na splošno bolj stabilno za vaše družabno življenje. Možno je, da doživite nekaj resnosti ali ločitve, vendar je tema Saturna, povezana z vašim družbenim sektorjem, večinoma namenjena bolj resnemu jemanju vaših povezav. Nesmiselne povezave morda ne bodo več privlačne, na primer. Pri partnerstvih gre bolj za tovarištvo in cilje življenjske poti, ki se letos ujemajo z vašimi.

Lahko bi občutili nekaj obsedenosti s svojo kariero, ugledom ali statusom na mestih, vendar boste letos izboljšali ravnotežje med delom in počitkom. April je električen za osebnostne spremembe, nenadne priložnosti in rast. Delate nove stvari in se svetu približujete z več samozavesti in navdušenja.

Slika je simbolična.

Dvojčka

Z vstopom Jupitra v vaše znamenje letos, dragi dvojčki, se obeta vesel nov začetek. Vaša samozavest se večkrat poveča in vaša sposobnost, da v svoje življenje privabite koga in kar želite, je močna. Jupiter preide eno od dvanajstih zodiakalnih znamenj vsakih dvanajst let, običajno za približno eno leto. To se vam zgodi konec maja letos in traja do začetka junija 2025.

Do konca maja se Jupiter še naprej giblje skozi vašo solarno dvanajsto hišo in več pozornosti namenjate ozadju svojega življenja. V tem obdobju ste lahko posebej v oporo drugim, včasih do skrajne mere, včasih pa se vam zdi, da bi radi pobegnili v svoj svet, kjer se zdi varnejši in srečnejši. Na splošno se morda počutite manj pripravljeni za velike spremembe ali odločitve. Zasebne ali zakulisne študije in zanimive teme so privlačne.

Do junija ste pripravljeni zahtevati, kar si zaslužite. Zlasti v avgustu lahko to povzroči nekaj trenj, morda zato, ker so se drugi navadili, da se 'popuščate' in podporo, ki ste jim jo dali z malo pogoji. Vendar je to osvobajajoč tranzit, v katerem pridete na svoje, odkrijete svojo potrebo po izražanju in črpate iz notranjih zalog zaupanja.

Medtem ko je vaš ugled ali kariera lahko bolj zahteven, omejujoč ali ponižujoč v splošnem smislu tudi letos, se počutite uspešni na osebni ravni, zlasti v drugi polovici leta 2024, in prinašate pozitiven duh na številna področja življenja. Gre za razcvet in željo po več od svojega življenja, in verjetno boste to tudi dobili.

Lahko bi odkrili, da partner ali pomembna druga oseba bolj podpira vaša prizadevanja za samoizboljšanje, saj ima v srcu vaše boljše interese. Ali pa je veliko priložnosti za partnerstvo. Morda boste letos ali naslednje leto začeli usojeno razmerje. Kljub temu vaša pot največje izpolnitve v tem letu vključuje učenje izogibanja običajnim reakcijam in odzivom ter prepoznavanje vaše potrebe po sodelovanju. Izogibajte se izogibanju! Čeprav ste v mnogih pogledih bolj neodvisni – in je vadba dobra za vas – vas vesolje spodbuja tudi k navezovanju stikov. Sodelujte, pogajajte se in uživajte v prednostih, ki jih prinašajo.

Do junija lahko obstaja občutek, da živite za druge, saj pogosto postavljate potrebe drugih pred svoje. Toda od junija naprej se premikate naprej in grabite priložnosti za napredovanje svojih interesov. Morda je ironično, da ko pridete na svoje in greste svojo pot, privlačite ali krepite odnose.

Morda boste zlahka našli podporo in priložnosti za razširitev obzorij, morda z založništvom, dodatnim dosegom, potovanjem ali izobraževanjem, se vam lahko ponudijo. Ste bolj samozavestni in osredotočeni ter morda bolj zaskrbljeni zaradi moči. Seveda si bolj prepričljiv.

Leta 2024 se povezujete s svojimi sanjami, željo po sodelovanju in cilji glede sreče. Prijatelji so lahko sestavni del vašega iskanja več od življenja. Pravzaprav, ko se ponižate – in bolje razumete – svojo potrebo po skupnosti ali prispevanju, se počutite dobro o sebi, svobodnejši, srečnejši in bolj osebno samozavestni.

Letos so področja, na katerih se morate zaostriti in disciplinirati, kariera, življenjska pot in ugled. Osebno je čas, da izstopite iz svoje lupine.

Slika je simbolična.

Rak

Leto, ki je pred nami, prinaša več stabilnosti in raznolikih interesov, dragi rak. V letu 2024 se obeta bolj vitalno zavedanje drugih, precejšen poudarek na mreženju in uživanju v času, preživetem s prijatelji, ter pozoren pogled na vaša stališča ali osebne interese.

Že leta so nenavadni ljudje in alternativni življenjski slogi tema vašega družabnega življenja. Letos boste več kot običajno uživali v skupinskih ali prijateljskih dejavnostih. V vašem družabnem življenju so verjetna prijetna presenečenja in priložnosti. Prijateljstva rastejo ali se začnejo. Morda boste potrebovali sunek iz zagate, če ste vztrajali pri položaju, ki ste ga že iztrošili. Novi projekti in cilji za srečo so motivacijski. Vznemirljivo prijateljstvo v aprilu vam lahko odpre vrata. Prav tako se lahko počutite navdihnjene in motivirane, da bolje poskrbite zase.

V prvih mesecih leta še naprej iščete veselje v skupinskih druženjih in prijateljstvih. Z rutino dela, zdravja in fitnesa lahko pridobite čudovite prijatelje. Druga možnost je, da vam prijatelji pomagajo pri iskanju dela. Tempo vašega vsakdanjega življenja je hiter in včasih naporen, a običajno zelo izpolnjujoč. To bi lahko bilo še posebej donosno obdobje, če poslujete zase.

Kariera in družina potrebujeta posebno obravnavo in uravnovešanje energije med njima je potrebno in koristno v letu 2024. Bolj vas zanimajo resne ali praktične teme in možno je, da se bodo vaši interesi ali prepričanja letos precej spremenili. Pred vami je izziv, da na življenje in svojo prihodnost pogledate bolj realistično in praktično. To leto je dobro za stabilizacijo in organizacijo številnih področij vašega življenja. Iščete trdne odgovore ali pa se zgodijo dogodki, zaradi katerih globlje razmišljate o svojih prepričanjih in morali. Letos lahko povsem naravno prevzamete vlogo voditelja ali učitelja.

Močno se boste ukvarjali s preteklimi dogodki od konca maja dalje – včasih se lahko znajdete čustveno obtičali tam! Notranji puščavnik v vas je lahko vznemirljiv in lahko se nekaj žrtvujete (precej prostovoljno) za druge. Zdaj ni nujno, da ste nedružabni, vendar ste pogosto zadovoljni s tem, da počnete svoje. Ključ do izpolnitve je prepoznati in spoštovati svojo duhovno pot in potrebo po času, ki ga potrebujete sami in razmišljanju, vendar se izogibati zanemarjanju svojih odgovornosti v procesu. Če boste letos bolj pozorni na svoj ugled, kariero ali delo, boste verjetno uživali v času, ki ga imate zase.

V tem letu postane bolj kritično komunicirati z nekom s trdnimi vrednotami in prepričanji v partnerstvu. Vaša pričakovanja od bolj priložnostnih razmerij so višja. Od septembra dalje so učenje, objavljanje, deljenje in odkrivanje močnejše teme.

Lev

Vse pogosteje ugotavljaš, da moraš v svojo kariero vnesti več ustvarjalnosti in manj rutine, dragi lev. Leta 2024 boste našli več veselja v svojem poklicnem ali javnem življenju. Dobre stvari pridejo na vašo pot, vključno s priznanjem. Vaš ugled se na splošno izboljša. Jupiter v tranzitu vašega sektorja kariere in ugleda do konca maja povečuje užitek, priložnosti in dobro voljo na teh področjih vašega življenja.

Še naprej se odmikate od lažnih poti, ki vam ne služijo več dobro ali pa jih spreminjate v primernejše. Pomembno je skrbnejše načrtovanje vaše prihodnosti. Možno je, da je včasih manj podpore drugih, ko Saturn prehaja skozi vašo solarno osmo hišo. Vendar pa ste kreativni pri tem, da kar najbolje izkoristite okoliščine. Ukvarjanje z dolgom je lahko vreden cilj leta 2024.

Velik del trdega dela, ki ste ga vložili, se obrestuje in žanje nagrade. Napredek pri doseganju pomembnega cilja se lahko zgodi leta 2024. Na srečo imate več zaupanja v svoje cilje in želje. Prav tako se počutite bolj navdušeni nad doseganjem svojih dolgoročnih ciljev in ambicij. Bonus: druge še posebej pritegne vaš vizionarski in samozavestni pristop.

Možno je, da boste srečali ljudi, ki bodo pospešili vašo kariero, ali naleteli na nenadne priložnosti, da premaknete cilj naprej. Lahko bi ugotovili, da vas delo, ki ga opravljate, posebej motivira.

Z Jupitrovim premikom v vaš sektor sanj, upov, idealov, prijateljstev in skupin 25. maja boste videli, kako se te stvari širijo. Če ste lastnik podjetja, ta sektor ureja tudi prihodke iz tega podjetja, kar se lahko tudi izboljša. Novi stiki, prispevki in vključevanja vam prinašajo veselje.

Z veseljem boste dosegli druge in lahko boste bolj motivirani za razvejanje in mreženje, ko leto napreduje. Levi v partnerstvu bodo ugotovili, da se njihovi odnosi razvijajo. Izogibati se bodo morali sumničenju in poskušanju prepričati druge, da sledijo njihovemu 'scenariju' in zmanjšati poudarek na ljudeh v svojem življenju, ki počnejo enako. Morda boste dosegli nove družbene višine ali doživeli večji ugled prek romantične zveze. Več osebnega vpliva imate v skupinah, s prijatelji in s partnerjem.

Letošnje najbolj opazne priložnosti se vrtijo okoli deljenja, objavljanja, vodenja, upravljanja in povezovanja. Uživate v socialni spodbudi – celo dobrini! To je eno najboljših obdobij v dvanajstih letih za povezovanje s podobno mislečimi ljudmi in uživanje v dobri družbi. Letos vas spodbujamo, da razširite svoja obzorja in pogosteje hodite ven. Medtem ko ste prav tako navdušeni nad uresničevanjem svojih ambicij v tem letu, vam bo prihod na zrak dal svet dobrega in pomagal uravnotežiti vaše življenje.

Slika je simbolična.

Devica

V letu 2024 gradite svoje veščine, draga devica, kasneje v letu pa boste zacveteli s svojim delom, ugledom ali življenjsko potjo. Jupiter se vam do poznega maja nasmehne naklonjeno, manjših nevšečnosti pa se lotite pozitivno. To je dober čas za dvig morale.

Letos ste bolj intelektualno radovedni in morda boste imeli priložnosti razširiti svoja obzorja in se povezati z zanimivimi ljudmi in temami. Obstajajo lahko priložnosti za potovanje, ovinek ali drugače uživanje v širjenju misli in različnih izkušnjah. Ljudje in dejavnosti, ki niso v vaši navadi, lahko močno vplivajo na vas ali vas navdihnejo.

Uravnoteženje pozornosti na različnih področjih vašega življenja je dobra ideja. Morda boste letos tako ujeti v svojo kariero, projekte, odgovornosti ali zunanjo podobo, da bo red okoli doma včasih padel! Kar zadeva ljubezen leta 2024, so priložnostna razmerja manj obremenjena. Partnerski odnosi pa zahtevajo več zrelosti. 

Včasih se počutijo, kot da so na preizkušnji ali da svoje zavezane cilje odnosa jemljete veliko bolj resno. Lahko se vam zdi, da če nimate dobrega partnerstva, ga raje nimate. Možno je, da boste okrepili ključno razmerje. Čeprav ni vedno lahko, boste pozneje poželi nagrade. Po drugi strani pa je lahko nekaj resnosti, ko se znajdete in odkrijete, kaj resnično potrebujete in želite od pomembne osebe.

Pridejo lahko tudi trenutki, ko je težko uravnovesiti vaš odnos in karierne cilje ali odgovornosti. Partner ali pomembna oseba v vašem življenju bi lahko postavila pod vprašaj vaše ambicije ali se potegovala za vašo pozornost in tekmovala z vašim posebnim zanimanjem za vašo kariero ali zunanje obveznosti. Pričakovanja drugih do vas ali njihove omejitve, pravila in kritična opažanja lahko vplivajo na vašo uspešnost. Izziv je najti ravnotežje med obema svetovoma, namesto da bi se obema prizadevala ali uprla.

Uran, ki vse leto potuje v harmoniji z vašim znamenjem, ima spodbuden in energičen vpliv. Odprti ste za izkušnje in pustolovščine, ki presegajo običajno rutino. Drugače živeti doma, se preseliti iz soseske ali razširiti družino/dom lahko močno vpliva.

Počutili se boste bolj vredni priznanja, ki ga prejmete z Jupitrom na vrhu vaše sončne karte od 25. maja. Pripravljeni ste doseči višje in sprejeti ste izjemno dobro. To je vplivno obdobje za vašo kariero ali močno za vaš ugled in cilje na življenjski poti. Delo se spreminja na vse prave načine.

To je lahko čas napredovanja ali neka oblika prijetnega vrhunca v vašem poklicnem življenju. Pozitiven odnos do dela prinaša velike nagrade, prav tako izražanje vaše integritete in poštenosti. V središču so povezave, ki prispevajo k doseganju vaših kariernih ciljev. Lahko čutite veliko navdušenja nad sledenjem ali doseganjem svojih dolgoročnih ciljev in ambicij.

Življenje vas postavlja pred izziv, da letos izboljšate svojo finančno sliko, vaš odnos do zdravja, dela, vsakodnevnih rutin in dobrega počutja pa se razvija na načine, ki krepijo moč.

Slika je simbolična.

Tehtnica

Letos je močan poudarek na partnerstvu, financah, študiju in prevozu, draga tehtnica. Pomoč drugih pride zlahka in vaš intimni svet se bo verjetno razširil ali vas nagradil. Zavzeti projekti in posebni interesi so močna privlačnost. Pogosto ste precej zaskrbljeni, običajno zelo srečni! Dejansko lahko čutite pritisk, da bi bolje in učinkoviteje izkoristili svoj čas. Medtem ko se osebni dohodki lahko spreminjajo, so drugi viri denarja in podpore močni.

Leto prinaša močno energijo za vaš intimni svet, kasneje pa odlične priložnosti za samoizražanje in avanturo. Tranziti še posebej povečajo vaše skupne vire – lahko se na primer poveča dohodek partnerja ali pa bi lahko združili vire v novem dogovoru – kot tudi odnose z bankami, davke, dolgove, finančne svetovalce, posojila in naložbe. Odnos lahko doseže nove globine. To je lahko čas vznemirljivih vpogledov in priložnosti za čustveno prenovo ali zdravljenje, kar vam daje občutek moči in samoobvladovanja. Letos boste odkrili veliko o sebi in svojih globljih željah.

To je pravi čas, da postanete bolj disciplinirani in preudarni pri svojih dnevnih rutinah. Leto je potencialno odlično za opustitev slabe navade in posledično se bo vaše zdravje verjetno izboljšalo. Ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite zase v letu 2024, je, da prilagodite svoje delo, zdravje in dnevne rutine. Potrebujete več strukture, ko gre za te stvari, in čeprav vključuje trud in vztrajnost, si boste hvaležni, da to počnete. Urejenost bo okrepila, večja pozornost do rokov, podrobnosti in pravil pa bo pomagala urediti vaš um in čustva, tako da se boste počutili svobodnejše pri uživanju, ko vas bo poklical užitek, kar se bo verjetno pogosto zgodilo!

Vstop Jupitra v združljivo zračno znamenje, dvojčka, 25. maja vas bo pomagal dvigniti iz vaše lupine. Verjetno boste bolj družabni, kot ste bili. Gradite svojo moč in ravnotežje. Pot do največje izpolnitve je skozi prilagodljivost, učinkovito komuniciranje in iskanje ravnovesja, ki vključuje vaše potrebe.

Priložnostne ljubezenske zveze so letos močna privlačnost in včasih so navzgor in navzdol. Partnerstva zahtevajo več ravnotežja in pozornosti, ko raziskujete in odkrivate potrebe in cilje svojega odnosa. Leta 2024 si prizadevate izboljšati pogajanja in povezovanje ena na ena.

Letos iščete nove ali izboljšane načine komuniciranja, povezovanja, promocije, deljenja in prevoza, zlasti od konca maja dalje. Lažje kot običajno se je povezati z dobrimi inštruktorji ali tečaji. Študij bo verjetno lažji ali prijetnejši ali pa raziskujete in odkrivate nova stališča ali zanimive teme. Lahko je ugoden čas za izdajanje, promocijo, potovanja, učenje jezikov, poučevanje, odkritja in avanture. Dejavnosti za širjenje uma so letos v močnem in koristnem poudarku.

Škorpijon

Odnosi bodo letos še naprej močno vplivali na vaše življenje, dragi škorpijon, prav tako tudi močno zanimanje za samorazvoj, zdravje in dobro počutje. Najdete več veselja v drugih, ki se bolj odzivajo na vaše potrebe. V svoje razvedrilo vlagate več truda in discipline, kar se obrestuje. Stabilnost in varnost sta privlačni. Morda boste z nekom vzpostavili močne finančne vezi. Partner ali razmerje vas lahko navdihneta, da dosežete nove višine.

Spremembe vaše osebnosti in potreb v tem letu so subtilne, a pomembne. Prvič, bolj ste se pripravljeni učiti od drugih in sprejeti ponujeno podporo. Drugič, vaš okus za romantiko, rekreacijo in umetnost se počasi, a zanesljivo izpopolnjuje in spreminja. Lahko izpopolnjujete obrt ali monetizirate hobi. Dejansko lahko odkrijete zelo konstruktivne kanale za svojo ustvarjalnost.

Leto 2024 ponuja nekaj absolutnega veselja v drugih. Partnerstvo prinaša nova odkritja, večja je podpora (čustvena in finančna). Kljub temu se zdijo nujne velike spremembe v dinamiki tesnih partnerstev (osebnih in poslovnih). Več svobode in prostora v odnosih je lahko tema. Če drugim dovolite več svobode, si jih tudi sami privoščite. V vaših partnerstvih je lahko veselje in nekaj blagoslovov, a morda tudi nekaj izkoreninjenja. Malo je verjetno, da boste čutili, da veste, kje ste, in ta negotovost je lahko razburljiva, a včasih problematična.

Temeljne spremembe ali razvoj v vašem domu, osebnem življenju ali družini so počasne, a opazne, ko Pluton prehaja v vašo solarno četrto hišo. Postajaš manj previden glede tega, kar govoriš. Dejavnosti, povezane s čiščenjem in čustveno obnovo, lahko močno vplivajo. To je močno obdobje za domače življenje in vaš intimni svet. Morda boste pridobili nepremičnino ali povečali svoj dohodek.

Uživate v večji sposobnosti načrtovanja, predvsem v zvezi z zdravjem, prehrano in delom, kar vas krepi fizično in čustveno. Na splošno lahko najdete več smisla v svojem življenju, kar vas motivira. Vnesti več strukture v vaš prosti čas je lahko koristno, saj vam koristi na številnih različnih življenjskih področjih.

To je dobro obdobje, da se posvetite fitnesu in zdravstvenim rutinam, saj se bolj zavedate, kako te pozitivno vplivajo na vašo energijo in samozavest. Uživate lahko v strastnem zasledovanju ali pa v zasebnem življenju doživite nove globine (in višine), kar prispeva k vašemu notranjemu žaru. Letos lahko pride do dobre reklame in vaša sposobnost, da srečate druge na pol poti (pogosto dlje), odpira socialne možnosti in priložnosti. Nekdo je lahko pozitivna sila v vašem življenju in vam dvigne samozavest. Najverjetneje boste imeli veliko veselja v svojih odnosih in še bolj verjetno v enem posebnem.

Slika je simbolična.

Strelec

Vaše dnevne zadeve in rutine še naprej zavzemajo veliko vaše pozornosti, dragi strelec, in v tem uživate! V svoje storitve, dobro počutje ali službo vlagate več svoje osebnosti. Čeprav morate paziti, da svojega življenja ne preobremenite z dodatnimi obveznostmi, je pravi čas, da uživate v vsakdanjem življenju in izboljšate svoje rutine.

Bolj se osredotočate na tisto, kar je pomembno za napredovanje. Kljub temu gre pri tem ciklu manj za priznanje, kot za uživanje v vaših dolžnostih ali vsakdanjem življenju. To ni najbolj odhajajoč cikel v vaši življenjski zgodbi, je pa močno obdobje za povezovanje s potrebo po rutini, smiselnem delu ali nalogah in boljšem počutju.

Od 25. maja se vaš fokus močno premakne – vaše družabno življenje začne imeti večjo prednost. Ugoditi drugim je tema, vendar boste zagotovo dobili nekaj nazaj – to ni enosmerna ulica. Pravzaprav boste to in naslednje leto verjetno ugotovili, da vas drugi podpirajo in zanimajo. Prisotnost Jupitra v vašem nasprotnem znamenju bo od tega časa naprej verjetno pripeljala koristne, srečne ljudi v vaše izkušnje in morda partnerja, ki vas bo spodbudil. Obstoječa partnerstva lahko prinesejo tudi veselje. Nenadoma se vam lahko odprejo priložnosti za odnose z enim ali več potencialnimi partnerji v mešanici. Situacije pogajanj in svetovanja so lahko koristne. Morda se znajdete v vlogi poučevanja ali svetovalca ali pa pridobite zaupanja vrednega svetovalca.

Vaš vpliv in moč prepričevanja se povečata. Večja komunikacija, vključenost, radovednost in zanimanje lahko okrepijo povezavo. Ste v odlični formi za sodelovanje in prijetna opravila, zlasti skupne dejavnosti in užitke.

Ker je Saturn v zahtevnem odnosu z vašim znamenjem, se lahko pojavijo ovire, ki jih morate preskočiti, a če ste zdaj pozorni na podrobnosti, lahko zagotovite svojo prihodnost. Najbolj opazna svetla področja v tem letu – in teh je veliko – so prizadevanja za skrb zase in samoizboljšanje, delo, dolgoročna partnerstva in prijateljstva. Vaš urnik bo v prvih mesecih leta 2024 verjetno precej poln, a večinoma prijetno. Izgradnja večje strukture in organizacije v vašem domačem svetu vam ne koristi le doma, ampak tudi na drugih področjih – predvsem pri vašem delu, opravilih, dolžnostih in zdravju – področjih, kjer delate več inovacij.

Partnerstva se po navadi dobro obnesejo; celo priložnostna ljubezenska razmerja bi morala biti nagrajujoča. Čeprav ste v drugi polovici leta zagotovo bolj družabni, je svoboda tema, ko Jupiter prehaja skozi vašo hišo 'drugih'. Severni vozel vas spodbuja, da več časa uživate in se kreativno in odprto izražate. Trendi so močni za odkrivanje ali ponovno odkrivanje romantike. V vašem življenju so lahko velike inovacije z novimi načini komuniciranja in premikanja vašega življenja naprej.

Slika je simbolična.

Kozorog

2024 je leto močnejše osredotočenosti in trdnega dela, dragi kozorog, a na srečo ni vse v odgovornostih! Medtem ko vas tranziti izzivajo, da se organizirate, doživljate več veselja pri opravljanju poslov, zlasti od konca maja naprej.

Prav tako Jupiter do 25. maja še naprej prinaša polnost v vaše življenje na področju rekreacije, romantike in ustvarjalnosti. Pojavijo se vam odlične priložnosti za uživanje. Za mnoge je to obdobje ponovno odkrivanje otroka v sebi. Morda se boste lotili novih hobijev, vstopili v drugačne ali nove družbene kroge ali uživali v več zabave, rekreacije ali romantike.

Ob koncu tega cikla se Jupiter premakne v vaš sektor dela in zdravja, kar prinaša več koristi od dela in uživanja v vašem vsakdanjem življenju. Bolj vas zanimajo zdravstvene rutine, izboljšave samooskrbe in delovni projekti. Na srečo se te stvari vračajo. To je obdobje nagrajevanja za izboljšanje vašega vsakdanjega življenja. Od 25. maja dalje ste še posebej ponosni na svojo koristnost za druge. Z vašim velikim optimizmom v tem času je lahko skušnjava, da bi prevzeli več dela, kot ga lahko razumno obvladate. Pazite, da ne preobremenite svojega urnika. Včasih se vam zdi, da žonglirate. Na srečo se bodo morda pojavile zaposlitvene priložnosti ali pa bodo izboljšani delovni pogoji zdaj lahko zelo pomembni.

Letos odkrivate ali ustvarjate več veselja v svojih dnevnih rutinah in opravilih, kar vam pomaga uspevati na vseh področjih. Leto 2024 je lahko leto večjega zadovoljstva pri delu ali izpolnjenosti z vsakdanjim življenjem, programi in udejstvovanjem v dobrem počutju.

Vse leto izvajate pomembne spremembe v smislu odpravljanja preteklih trmastih stališč in prepričanj ter spreminjanja globoko zakoreninjenih navad in sistemov delovanja. Prav tako začnete na novo definirati svoj odnos do denarja in imetja.

Na srečo imate s seboj veliko energije, da se kreativno in izvirno izražate, vaš magnetizem pa je močan. Predvsem aprila so možna nenavadna in razburljiva romantična ali rekreativna doživetja. Nekaj ​​vas lahko navduši, da poskusite s povsem novim ustvarjalnim hobijem ali avanturo. Lahko pride do nenadnega vpogleda v vaše potrebe v ljubezni ali pa se pojavi spremenjen odnos do ljubezni. Lahko je čas ustvarjalnega navdiha, nenavadnih dogodkov, ki spremenijo vaše miselne vzorce, in plodnih, vznemirljivih povezav.

V svojih prizadevanjih ste bolj premišljeni, kar vam zelo koristi, še posebej konec maja in v začetku junija. Ste v močnem položaju glede denarnih zadev in se počutite cenjene ali namenske pri svojem delu, dolžnostih in rutinah. Letos je lahko vlaganje več energije in truda v domače življenje zelo izpolnjujoče.

S Saturnom, vašim vladajočim planetom, ki je vse leto v harmoniji z vašim znamenjem, imate močnejši občutek stabilnosti, kar vam zelo ustreza. Je ozemljitveni vpliv, ki vam pomaga hitro izpolniti svoje obveznosti. V učenje lahko vložite več truda in odgovornosti.

Vodnar

Leto 2024 prinaša nadaljnjo srečo v vašem osebnem življenju, življenjskih razmerah in domačem svetu, dragi vodnar, in dodaja izjemno toplino v vaše ljubezensko življenje in prosti čas, ko leto napreduje. Prvič, Jupitrov tranzit v vaš sektor duše do konca maja lahko razširi vaše družinsko življenje ali notranji svet. Povečuje vaše občutke varnosti in veselja v vašem domačem življenju ter gradi vašo samozavest na notranji ravni. Verjetno sta večje udobje in užitek med mirovanjem – morda se ne boste počutili izjemno avanturistično.

Od 25. maja naprej boste morda ta povečan občutek osebnosti ponesli v svet – izražali se boste kreativno, morda romantično in na splošno bolj uživali. V zadnjem času ste veliko »delali« na sebi in zdaj je čas, da delite 'novega sebe' (ki je pravzaprav še vedno v procesu evolucije). Zelo možni so novi hobiji. Odpirajo se kanali za zabavo, ljubezen in samoizražanje! Včasih boste morda morali paziti na porabo ali uživati ​​v preprostejših dejavnostih, da boste stvari uravnotežili. Pravzaprav bi lahko bili ponosni na to, da bolje upravljate svoje materialne vire.

Finančno gledano se le nekoliko oddaljujete od duhovnega, nekoliko pasivnega pristopa k bolj praktičnemu, pragmatičnemu pristopu do denarja. Vaša osebnost ima leta 2024 bolj ostro kakovost, ko Pluton nadaljuje počasen prehod v vaše znamenje. Odkrivate svoje grobe robove in se učite, kako jih obvladati.

Vaše osebno življenje letos pogosto zasenči vaše poklicne dejavnosti. To je lahko odličen čas za ustanovitev domačega podjetja ali študij na domu. Navdušenje na domači fronti se pripravlja. Vsekakor ste pripravljeni zabavati nenavadno in razmišljati izven okvirov v domačem svetu in ta odnos prinaša koristi. Hkrati sta sprostitev in razstrupljanje bolj naravna, kar je dobro za vas! Ste veseli, stvari jemljete mirno in samozavestni. Ljudje so pozorni in uživajo v vas. Letos pogosteje strese in pritiske vsakdanjega življenja prenašate mirno.

Verjetno se vam bodo ponudile nove priložnosti za resnično uživanje v rekreaciji, zabavah in drugih zabavah. Širijo se tudi romantične priložnosti. Za nekatere od vas se prijateljstvo spremeni v nekaj več ali pa so prijatelji lahko sestavni del, da vas izpostavijo novemu hobiju, drugačnim in razburljivim oblikam rekreacije ali romantičnim priložnostim. Najdete fantastične načine za izražanje sebe in svoje osebnosti skozi ljubezen, igre, rekreacijo in ustvarjalnost. Prijateljstva cvetijo. Leto 2024 v vaše življenje prinaša več veselja do življenja ter oživljanje strasti in navdiha.

Slika je simbolična.

Ribi

Nova zanimanja in učenje bodo še naprej pozitivna tema v letu 2024, drage ribi, toda pozneje v tem letu lahko pride do resničnega procesa ustalitve v vašem življenju – in to je nagrajujoče! Vaš domači in notranji svet sta močno osredotočena in želite se razširiti, rasti in izboljšati na teh področjih, ne glede na to, ali se preselite v večjo ali primernejšo nastanitev ali se osredotočite na izboljšanje trenutnih življenjskih pogojev.

Verjetno boste našli več vrednosti – in veselja – v svoji družini in domačem življenju. V domačem življenju lahko pride do inovativnih ali tehnoloških izboljšav, novih idej in v prihodnost usmerjene srečne energije.

Prvih štirih do pet mesecev v letu je bogatih za priložnosti za razširitev znanja in navezovanje prijetnih stikov z drugimi. Obstaja lahko resničen občutek povezanosti s prijatelji, brati in sestrami, vašo sosesko, posebnimi interesi ali vašo skupnostjo. Interesi se širijo. Komunikacijski projekti so dobro označeni in lahko zagotovite, dokončate ali izboljšate večji projekt. Prometne zadeve se lahko še izboljšajo.

Vaši interesi se še naprej širijo in letos ste polni idej. Večino časa ste prijetno zaposleni. Čeprav je to na splošno pozitivna stvar, se do junija lahko bolj osredotočite na enega ali dva hišna projekta in zamisli, kar prispeva k temu, da se počutite bolj umirjeni.

Večji novi projekti, začeti nekje med koncem maja 2024 in začetkom junija 2025, so lahko na koncu bogati, donosni in dolgoročni, zato dobro postavite svoje temelje.

Ker je Saturn v vašem znamenju vse leto, je čas, da okrepite svoje rutine, navade ali prehrano, čeprav se zdravje včasih zdi nekoliko krhko. Najboljši način za obvladovanje Saturnovega vpliva je, da se osredotočite na delo v smeri dolgoročnega uspeha, namesto da posvečate preveč pozornosti manjšim frustracijam in zameram. Svoje življenje urejate na načine, ki vam bodo koristili v prihodnjih letih!

Včasih se lahko zgodi, da se med tem prehodom ne počutite tako cenjene, kot bi si želeli, ali se celo spregledate. V idealnem primeru vas ti občutki motivirajo, da okrepite in izboljšate kritična področja svojega življenja. To je odličen čas za urejanje in popravke. Prav tako gradite svojo samozavest.

Uspeh je lahko še posebej izrazit na poslovnih področjih, povezanih s storitvami, komunikacijami, promocijo, domačimi zadevami ali nepremičninami v letu 2024. Izboljšanje upravljanja denarja je lahko zelo koristno. Čas je, da se ustalite, uredite svoje gnezdo, izboljšate odnose z družino in izpolnite obveznosti. Obstajajo lahko lepi obeti, ki vključujejo vaš dohodek, družino ali domače življenje. Želja, da bi sebe in/ali svoje ljubljene naredili bolj varne, vas motivira. Dejavnosti v bližini doma (in doma ali doma) so zdaj zelo privlačne.

Starejše novice