Ljubljanainfo
Tor, 23.1.2024 19:00
Gojko Hitmacher Ajkula se očitno 'podaja' na evrovizijski oder, čeprav je bila slovenska predstavnica s strani strokovne komisije že izbrana.

Gojko Hitmacher Ajkula se po singlih »Gunce afno«, »Oči boje Panama« ter s prazničnim »December 2 Remember«, zdaj očitno - tako sam pravi - podaja na Evrovizijski oder, čeprav je komisija zanj že izbrala drugo izvajalko.

Oboževalci ga že kar nekaj časa nagovarjajo, da bi moral »prav on zastopati Slovenijo na izboru za pesem Evrovizije«, zato je hitro angažiral ekipo in nastal je »Afrodizijak«

Šov, zabava in ples 

Ob izidu pesmi so avtorji poslušalce nagovorili s predrznim vprašanjem o tem, ali bo Slovenija na Eurosong v resnici poslala Hitmacherjev singel 'Afordizijak'. 

Gre za večjezični, kot se za mednarodno tekmovanje spodobi, plesni, pozitivni in z »gud vajbom« začinjen singl, ki je upodobljen tudi v videospotu, kjer se Hitmacherju na odru pridruži njegova spremljevalna skupina »Zareference«, za še spektakularnejši nastop pa poskrbita plesalki »Flekici«.

»Afrodizijak« je produciral Damjan Jović, spremljevalne vokale je posnela Tamara Rakovec, glavni vokal in besedilo pa sta delo Gorana Hrvaćanina.

Gre za inovativno skladbo, ki je po besedah izvajalca Gojka: 

»podprta s pravim spektaklom«.

Prisluhnete ji lahko v spodnjem videoposnetku. 

Starejše novice