oglasniprispevek1
Pet, 3.11.2023 11:47
Bi se pomeril s Cirilom Komotarjem na karting stezi? Reši zabaven test, sodeluj v nagradni igri in se poteguj za privlačne karting nagrade.

Zabaven test, karting, tekmovanje, legenda in Atmosferec Ciril Komotar – to vse najdeš v zabavni nagradni igri Pazi to! Karting s Komotarjem.

Nagradna igra za hude nagrade je namenjena mladim voznikom oziroma tem, ki boste to kmalu postali. Potem ko rešiš kratek test, ki ni za točke ali ocene, izveš, kakšen tip voznik si, hkrati pa se v žrebu poteguješ za privlačne nagrade:

  • 12 nagrajencev bo prejelo WOOP! karting izkušnjo, ki se bo dogajala 27. novembra 2023 v WOOP-u! v Ljubljani.  Woop! karting je največji pokriti karting center v Sloveniji z večnivojsko stezo, poudarjeno z najsodobnejšim sistemom LED razsvetljave, ki zagotovi še dodaten adrenalin pri vožnji.
  • Najboljši med tekmovalci se bo pomeril z Atmosfercem in ambasadorjem WOOP-a! Cirilom Komotarjem ter prejel bon za zavarovanje Mladi voznik ali za zavarovanje avta v vrednosti 150 evrov.
  • 10 nagrajencev bo prejelo darilne bone za WOOP! doživetje v vrednosti 30 evrov, ki jih je mogoče izkoristiti po svojih željah (karting, bowling, trampolin, VR, WOOP! izzivi, sobe pobega in še več).

Nagradna igra traja med 5. oktobrom 2023 in 15. novembrom 2023. Izžrebanci bodo o nagradah obveščeni po elektronski pošti.

Ne glede na to, kakšen tip voznika si, ti želimo, da si varen voznik in ne pozabi na zavarovanje Mladi voznik.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
ŠIBOR TIMONKA (ni preverjeno)

In Komotar je te zdaj neka peršona...?

Starejše novice