Vir: Facebook, PU Kranj.
V soboto in nedeljo bo v Kranjski Gori potekalo smučarsko tekmovanje za Zlato lisico. Policija bo že v petek začela z izvajanjem poostrene kontrole, so sporočili s PU Kranj.

Program bo zaprt za javnost, dostopa za obiskovalce ne bo. Gre za dogodek zaprtega tipa, kar pomeni, da je gibanje omogočeno samo organizatorju in tekmovalnim ekipam. Policija bo že v petek in potem preko celotnega vikenda izvajala poostreno kontrolo nad upravičenostjo gibanja ljudi ter spoštovanje odlokov in prometnih pravil. 

Če se boste odpravili v Kranjsko Goro, vas kontrola čaka že na izvozu iz avtoceste na Hrušici

Poostren nadzor bo potekal na območju celotne občine in tudi širše, za Kranjsko Goro že od avtocestnega priključka na Hrušici. Za izvajanje nalog policije bo skrbelo večje število policistov, svojo varnostno-rediteljsko  službo pa bo na območju prireditvenega prostora zagotavljal tudi organizator.

Predvidena je zapora ceste oziroma kolesarske poti od BS Petrol v Podkorenu do tekmovališča, ki je med vikendi zelo obremenjena s pešci. Rekreativce pozivamo, da se ta  vikend peš ne odpravljajo po tej kolesarski poti od Kranjske Gore proti  Ratečam, ker bo ta del vmes zaprt in prehod ne bo dovoljen, še dodajajo na PU Kranj. 
 

Policija poziva k upoštevanju pravil in odgovornemu ravnanju.
 

Starejše novice