Slika je simbolična.
Profile picture for user Ljubljanainfo Ljubljanainfo
Ustvarjeno dne
Tor, 26.7.2022 08:22
Policisti so včeraj obravnavali več dogodkov.

V preteklih 24 urah je ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 217 klicev za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 51 nanašalo na  kriminaliteto, 58 na javni red in mir, ter 81 na prometno varnost.

Policisti so med drugim na področju kriminalitete obravnavali pet tatvin, sedem vlomov, od česar je v dveh primerih je ostalo pri poskusu ter primer poškodovanja tuje stvari.

Prav tako so posredovali v dveh primerih nasilja v družini, v enem primeru so kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Glede javnega reda in miru so intervenirali štirinajstkrat na javnem kraju in osemkrat v zasebnem prostoru.

Obravnavali več prometnih nesreč s kolesarji

Pri prometni varnosti so policisti obravnavali 20 prometnih nesreč z materialno škodo in osem nesreč z lahkimi telesnimi poškodbami. Večkratnima kršiteljema cestno prometnih predpisov so zasegli vozili.

Včeraj, okoli 15. ure se je na Opekarski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar.

Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik zapeljal na kolesarski pas in zaprl pot kolesarju. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval.

Včeraj, okoli 9. ure se je v Dolu pri Borovnici zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar.

Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik pri vključevanju v promet odvzel prednost kolesarju. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval.

Včeraj, okoli 10. ure se je na Litijski cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist.

Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik pri vključevanju v promet odvzel prednost motoristu.  Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

Starejše novice