Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Sre, 28.2.2024 18:00
Kam po potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj ideje ter zagon novega podjetja?

Regionalna razvojna agencija Ljubljanske urbane regije je objavila razpis, s katerim posameznice in posameznike z inovativnimi in naprednimi podjetniškimi idejami vabi k prijavi v projekt Podjetno nad izzive v Ljubljanski urbani regiji.

»Udeleženci bodo med usposabljanjem osvojili vsa potrebna znanja in veščine za uspešen in učinkovit razvoj svoje ideje ter zagon novega podjetja. V okviru projekta RRA LUR zagotovi podporno podjetniško okolje, v katerem lahko uspešno razvijejo in realizirajo lastne poslovne ideje,« so sporočili z omenjene agencije.

Priložnost za razvoj svoje podjetniške ideje bo dobilo 10 udeležencev. Glavne delovne obveznosti in naloge na podlagi razpisa izbranih zaposlenih bodo usmerjene v pridobivanje ključnih znanj, ki so nujna za uspešen razvoj poslovnih idej.

»V času programa bodo tako pod mentorstvom različnih vrhunskih strokovnjakov in uspešnih podjetnikov prejeli znanja s področja podjetništva, ki jih ob vstopu na samostojno podjetniško pot potrebujejo; vse od razvoja poslovne ideje do izdelave poslovnega modela in načrta, marketinških in promocijskih aktivnosti, poslovne komunikacije, upravljanje z IKT, pridobivanje virov financiranja, osnovna pravna ter finančna znanja ipd. Zagotovljeno bo tudi ustrezno delovno okolje po principu co-workinga.«

Rok za prijavo je 25. marec. Udeleženci bodo v projekt vključeni predvidoma 1. maja.

Starejše novice