Ljubljanainfo
Sre, 4.10.2023 07:10
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 4. oktobra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Z Luno v vaši današnji tretji hiši, dragi oven, uživate v raznolikosti in sledite svoji radovednosti. Čeprav morda ni najboljši dan za koncentracijo, ste navdušeni in motivirani. Merkur, planet glasnik, gre v vaš partnerski sektor in do 22. oktobra boste imeli prednost pri pogajanjih.

Upoštevate drugo plat medalje, ki vam pomaga priljubiti druge in vam omogoča, da uživate v povsem novi perspektivi. Vendar pa odločanje morda ne bo tako enostavno, saj stvari vidite iz različnih zornih kotov! 

Bik

20. april - 20. maj

bik

Danes bi se lahko počutili nekoliko razpetega med željo po sodelovanju in tem, da bi se raje držali svojih nasvetov, dragi bik. Kompromis glede tega je smiseln. Morda je čas, da se prilagodite in sprejmete ukrepe za izboljšanje svojega položaja. Z Luno v vašem sektorju virov je dobra ideja, da se ponovno zberete ali si vzamete čas za stvari, ki so resnično pomembne.

Prav tako danes Merkur začne svoj tranzit v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju. Do 22. oktobra ta planet glasnikov usmerja vašo pozornost na postopke in metode, izpopolnjevanje projektov ter organiziranje vaših življenjskih in delovnih prostorov. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Luna preživi dan v vašem znamenju, dragi dvojčki, in prevzemanje vodstva ali odgovornosti pride takoj. Druge privlači vaš naravno samozavesten pristop. Danes lahko pride do razpršenosti energij in smiselno je, da preverite pri sebi, da razumete, ali vaši impulzi temeljijo na resničnih potrebah in ne le na dolgčasu!

Prav tako danes Merkur začne svoj tranzit vaše solarne pete hiše, kjer bo obiskoval do 22. oktobra. To je dober cikel za samoizražanje, druženje in spontan pogovor ali učenje. Privlačijo vas (ali privabijo) ljudje, ki vas spodbujajo in vam olajšajo izražanje.

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Lahko bi se počutili na trnih, če se počutite ukleščenega ali če vas ljudje danes poskušajo prikleniti na odgovor ali zavezo, dragi rak. Vzemite si dodatne odmore ali počitke, če je mogoče. Luna preživi današnji dan v ozadju vaše sončne karte in njena harmonija z Marsom v vašem domu in družinskem sektorju poveča vašo motivacijo, da izkoristite svoje globlje potrebe in občutke.

Tudi danes se Merkur usmeri v vaš sektor srca, doma in družine. Do 22. oktobra je vaše osebno življenje bolj zasedeno. Skozi družino – ali o družini – se lahko naučimo dragocenih lekcij. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Čeprav se lahko današnji dan začne neodločno, je dobra energija s teboj, da zgladiš stvari, ko dan napreduje, dragi lev. Pripravljeni ste kar najbolje izkoristiti situacijo. Če imate svoje možnosti odprte, lahko privabite pozitivne, zanimive izkušnje.

Tudi danes se Merkur poda v vašo solarno tretjo hišo, kjer bo do 22. oktobra obiskoval planet glasnik, ki bo okrepil in pospešil vaše vsakodnevne zadeve in podžgal vašo radovednost. To je dober cikel za enostavno in prijetno komunikacijo, ustvarjanje novih idej in razvijanje novih zanimanj. 

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Čeprav morda ni idealen dan za naloge, ki zahtevajo premišljeno ukrepanje ali koncentracijo, draga devica, vsrkavate veliko. Bodite pozorni na komunikacijo, ki ne izraža tega, kar resnično čutite. Ko dan napreduje, uživate v občutkih navdiha. Upoštevajte, da če imate preveč na krožniku, se lahko na koncu počutite precej obrobljeni ali nemirni.

Prav tako danes Merkur začne svoj tranzit vaše solarne druge hiše, ko se po daljšem bivanju premakne iz vašega znamenja. Ta tranzit vam pomaga poenostaviti življenje na nekaterih ravneh, čeprav morda včasih pogrešate kritične duhovne premisleke, ko sprejemate odločitve in sklepate. Kljub temu ste v odlični formi za osredotočanje na prioritete. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Luna preživi dan v vašem duhovnem sektorju, draga tehtnica, in vas spodbuja k raziskovanju, širitvi in ​​diverzifikaciji. Zdaj iščete malo več navdiha. Tudi danes Merkur vstopi v vaše znamenje, kjer bo obiskoval vse do 22. oktobra, in verjetno boste predvsem angažirani, na igrišču in zaposleni.

Vaše besede imajo v tem obdobju večji učinek kot običajno, odločitve pa prihajajo bolj pripravljene in spontane. Z Merkurjem v svojem kotu lahko uživate v boljšem odločanju, večji budnosti in radovednosti ter večji sposobnosti pogovora o svojih načrtih.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Danes lahko doživite nekaj dodatne občutljivosti na reakcije in komentarje drugih, dragi škorpijon. Ko bo dan napredoval, boste morda bolje razumeli svoje občutke ali situacijo ali pa stopili v stik z odnosom ali strahom, ki vas je zadrževal. Lahko se počuti dobro, če se bolj zavedaš samega sebe!

Tudi danes se Merkur odpravi v vaš sektor zasebnosti in ostane do 22. oktobra, obdobje pred vami pa je čas za pregled in oceno nedavnih projektov, zanimanj in študij. Prav tako je pravi čas, da zvežete nerešene konce pri projektu ali zaključite projekt. V tem ciklu se boste morda pogosto ozirali nazaj in iskali odgovore. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Današnja Luna navdihuje vašo potrebo po druženju, povratnih informacijah ali drugačni perspektivi, dragi strelec. Tudi danes se Merkur usmeri v vašo solarno enajsto hišo, kjer bo v tranzitu do 22. oktobra. V tem ciklu ste v dobri kondiciji za nove inventivne zamisli, izmenjavo idej z drugimi in mreženje.

Dragocene učne izkušnje so lahko posledica interakcij s prijatelji, sodelavci ali skupinami. To je dober čas za raziskovanje vaših ciljev glede sreče in spodbudo vašemu optimizmu. Ta tranzit prinaša več pozornosti ekipam, prijateljstvom, mreženju, skupinam, skupnosti in vzrokom, zlasti na mentalni ravni. To je tudi čas sanjarjenja o novih možnostih in možnih rešitvah težav.

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Luna preživi dan v vašem delovnem in zdravstvenem sektorju, dragi kozorog, in vas spodbuja k reševanju vaših praktičnih zadev. Težko je uskladiti vse, kar želite početi, saj imate toliko v mislih, in poenostavljanje je smiselno. Izražanje sebe z namenom in navdušenjem vam lahko pomaga preseči neumnost.

Tudi danes se Merkur poda v vaš sektor kariere in ugleda. Do 22. oktobra je to obdobje za urejanje poslov, razkazovanje vaših sposobnosti ali pridobivanje pozornosti zaradi vaših sposobnosti. Svoji komunikaciji dajete močnejši udarec. Podobno drugi bolj upoštevajo vaše besede. Vaša kariera bo v prihodnjem obdobju morda zahtevala več komunikacijskih veščin in spretnosti za ljudi. 

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Današnja Luna vas spominja na potrebo po zabavi in sprostitvi, dragi vodnarji. Zdi se, da prav zdaj potrebujete to dodatno iskrico, tudi če vas začasno potegne s tira. Prav tako danes Merkur začenja svoj tranzit vašega sektorja avanture, kjer bo obiskoval do 22. oktobra, naklonjen komunikaciji in širokemu razmišljanju.

Ste bolj optimistični kot običajno, ste spontani in svobodni v svojih idejah in mislih. Morda boste odkrili novo zanimanje ali pa se boste v tem ciklu z večjo radovednostjo ukvarjali z določeno temo. Ta tranzit pomaga olajšati samoizražanje in zgladi komunikacijo. Morda pogosto razmišljate o načinih, kako uživati ​​v spremembi tempa in izkušnjah, ki presegajo običajno in vsakdanje življenje. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Luna preživi dan v vaši solarni četrti hiši in prinaša razmislek, drage ribi. Premor je zdaj lahko osvežujoč, vendar si morate dovoliti priložnost! Tudi danes se Merkur poda v vaš sektor skupnih virov, kjer bo obiskoval do 22. oktobra. V tem ciklu pogosteje berete med vrsticami in oblikujete strategijo ter morda opravljate nekaj dragocenih raziskav ali raziskav.

To je pravi čas, da vnesete več zdrave pameti v finance ali zapletene zadeve. Obstajajo lahko globoki, zanimivi pogovori z drugimi in dragoceni trenutki samoodkrivanja. Po navadi poberete več iz svojega okolja kot običajno, bolj jasno vidite motive, subtilnosti in dinamiko moči. 

Starejše novice