Ugibanjem na medijski sceni, ali sta Tara in Hamo še par, sta zaljubljenca naredila konec. Še sta par!
Ljubljanainfo
Ned, 21.4.2024 18:18
Slovenska zvezdniška in medijska scena velja za zelo zvedavo in na trenutke precej opravljivo, še posebej, ko je govora o ljubezenskih zvezah znanih Slovencev in Slovenk.

Ko so zaljubljeni, nekaterim ni prav, spet drugim, ko so samski ali pa da se znani pari nehajo pojavljati skupaj na družabnih dogodkih. Med slednjimi sta pristala tudi voditeljica Tara Zupančič in glasbenik Matevž Šalehar – Hamo, pevec skupine Hamo & Tribute 2 Love. 

Eno bolj pogostih vprašanj zadnje čase na družabnem parketu je bilo: »A kaj veš, a sta Tara in Hamo še skupaj?!«

Ko sta Tara in Hamo pred šestimi leti začela svojo romanco, sta zaljubljenost uspela skrivati pred mediji kar nekaj mesecev, a tudi, ko je postalo jasno, da sta par, sta oba modro molčala, saj svoje zveze nikoli nista hotela izpostavljati soju medijskih žarometov. 

Zadnje čase pa so se pojavila ugibanja nekaterih, ki so se spraševali, ali sta še par in zakaj nikoli ne prideta skupaj na kakšen družabni dogodek? Tovrstnim ugibanjem sta naredila konec kar Tara in Hamo, ko sta skupaj kot zaljubljeni par, prišla na premiero monokomedije Mihe Šaleharja, Hamovega brata. 

In vam lahko iz prve roke potrdimo, da sta vsestranska lepotica in šarmanten glasbenik še vedno par in še vedno zaljubljena!

Starejše novice