Vir: Pizzeria Peruzza
Ljubljanainfo
Sob, 20.4.2024 14:00
Pice so univerzalno priljubljene, saj tudi v Ljubljani ni nič drugače. Vneto ste glasovali, na koncu je slavila Pizzeria Peruzza.

Nedolgo tega smo vas spraševali, kje v Ljubljani je naj pica. Pred dnevi smo objavili rezultate vašega glasovanja: odločili ste, da je naj pica v prestolnici v Pizzerii Peruzza, ki ste ji namenili 30,6 odstotka glasov.

Kot bo kmalu že tradicionalno, smo tudi tokrat zmagovalcem zastavili nekaj vprašanj in jim dali možnost, da spregovorijo še kako drugače kot z dejanji.

Da ste jih izbrali za najboljšo picerijo v Ljubljani, jim pomeni ogromno.

»Cenimo in zahvaljujemo se za vsak glas in prizadevamo si, da bomo se naprej izpolnjevali pričakovanja vseh ljubljanskih picoljubcev. Obljubimo, da vas naša inovativnost in nasmešek na obrazu ne bosta nikoli pustila na cedilu!« so sporočili.

Da so vas prepričali, gre po njihovem mnenju zasluga njihovi preprostosti in domačnosti, »ki v sebi skriva bogato vrednost, ki jo gostje okušajo na krožnikih in občutijo na naših klopeh«.

»Smo povezana ekipa, ki deluje v skupno dobro in se trudi, da se gost pri nas dobro počuti. Smo ustvarjalni in unikatni. Vsak mesec sestavljamo inovativne sezonske pizze, ki nikoli ne razočarajo, zraven pa je na voljo hišni cocktail ali pa domači ledeni čaj.«

In ker lovorike niso za spanje, še naprej sledijo svojim vrednotam, ko sta strast do dela in dobro počutje.

»Verjamemo, da bomo na ta način napredovali iz dneva v dan, postajali se boljši in nahranili se veliko lačnih picoljubcev v Ljubljani in širše po svetu.«

Starejše novice