Nekoč je bil mega zvezda, danes pa si 60-letni glasbenik Vili Resnik želi manj stresnega življenja in ne želi biti več zvezda v ospredju (vir: osebni arhiv).
Ljubljanainfo
Sre, 28.2.2024 09:29
Ko je bil mlad, so ga zanimale punce. Denar je bil le češnja na torti.

Vedno nasmejani Vili Resnik, ki je eden najbolj znanih slovenskih glasbenikov, se lahko pohvali s številnimi uspehi iz preteklosti – nastopal je na Evroviziji, s skupino Pop design je obnorel Slovenijo in se podal tudi v Ameriko, na koncert pa so prišli s helikopterjem, … 

A 60-letni zvezdniški oče štirih otrok pravi, da ga danes tako spektakularni podvigi ne zanimajo več. 

»Nekateri imajo z menoj velike načrte, ampak sem prosil, da se to ustavi, ker ne želim biti več zvezda. To, kar imam zdaj, je noro dobro, še nikoli tako. Mogoče bom kdaj še naredil kaj velikega, drugo me pa ne zanima, ker je to prevelik stres. Ko sem bil mlad, so me zanimale punce. Prišle so na koncerte in to je bilo zame vse. Če sem dobil še kaj denarja, je bilo še bolje. (smeh) V glasbi sem doživel vse, o čemer sem sanjal. V zadnjih letih sem spoznal, da znajo ljudje to, kar in kako pojem, zelo spoštovati. To je največja nagrada,« je priznal pred leti najbolj oboževan glasbenik pri nas.

Starejše novice