Foto: Jure Banfi
Ljubljanainfo
Sob, 4.2.2023 17:55
Dare Vršič je slovensko javnost nase prvič opozoril v dresu Mure, po epizodi v Celju pa je v Sloveniji blestel še v dresu Kopra, Olimpije in Maribora. Bo po polletnem igranju v Celovcu spomladi oblekel dres Zavrča?

V Sloveniji je zimsko prestopno obdobje odprto do sredine februarja, zato gre v prihodnjih dneh pričakovati še precej selitev.

Za enega od zanimivejših prestopov te zime bi lahko poskrbeli v Zavrču. Nasledniku bivšega prvoligaša, ki je pred leti na slovenske zelenice zvabil Alberta Riero in Zlatana Muslimovića, bi se lahko pridružil Dare Vršič.

Petkrat je bil državni prvak

O tem, da Haložani snubijo 38-letnega nogometaša, je prvi poročal SNPortal. Da se na tem očitno nekaj res dogaja, pa potrjuje današnji nastop na pripravljalni tekmi z Ljutomerom, ki je bila odigrana v Radencih. Nekdanji reprezentant Slovenije naj bi nastop začinil tudi z zadetkom.

Vršič je v najmočnejši sloveski ligi dosegel 80 golov, odigral je 322 tekem in bil kar petkrat državni prvak. Štirikrat mu je to uspelo z Mariborom, prvič pa je lovoriko za najboljšega v državi dvignil kot nogometaš Kopra.

Na tujem je igral za slovaško Žilino, romunsko Poli Timisoaro in dunajsko Austrio. Pri severnih sosedih je igral tudi jeseni, po odhodu iz Izole je nosil dres celovškega ASK-ja.

V Halozah bi lahko zamenjal Roka Zorka, ki se je pozimi vrnil v Avstrijo, jeseni pa je bil najboljši strelec Zavrča.

Starejše novice