zalastritof
Pet, 8.4.2022 14:04
Policisti obravnavajo primer groženj z nožem. Kaj se je zgodilo?

Novogoriški policisti obravnavajo primer groženj z nožem. Za Ljubljanainfo so povedali, da obravnavajo primer na Goriškem in da je bila policija z zadevo seznanjena.

Dodali so: »V okviru spoštovanja  zakonskih  predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in nenazadnje spoštovanja določil 287. člena Kazenskega zakonika kot tudi zaščite mlajših oseb, zaščite njihove zasebnosti in integritete ter zaradi občutljivosti primera lahko trenutno odgovorimo zgolj to.«

Več informacij trenutno ne morejo razkriti, izpostavljajo pa, da policisti na podlagi prijav in kakršnihkoli informacij o sumu storitve kaznivih dejanj  oziroma prekrškov vedno zberejo vsa potrebna obvestila, se povežejo s pristojnim institucijami ter strokovnjaki in ustrezno ukrepajo.

Za katero osnovno šolo gre?

Po poročanju Primorskega dnevnika naj bi se indicent zgodil v Novi Gorici, na ploščadi blizu osnovne šole Frana Erjavca.

Skupini osnovnošolcev iz višjih razredov, ki so se zadrževali na ploščadi v bližini šole, se je po neuradnih informacijah približal moški in jim grozil z nožem.

Otroci so se prestrašeno razbežali, k sreči se ni nikomur nič zgodilo, so še zapisali na spletni strani tega dnevnika.

Starejše novice