Uredništvo
Pet, 17.3.2023 16:35
Na Čopovi ulici v središču Ljubljane se že od poldneva vije dolga vrsta ljudi. Pričela se je namreč mednarodna razprodaja rabljenih oblačil.

V Ljubljano je danes prvič prišel mednarodni Vintage Kilo Sale avstrijskega kolektiva BeThrifty. Gre za največjo razprodajo rabljenih oblačil v Sloveniji, kjer je mogoče oblačila iz druge roke kupovati po ceni 39 evrov na kilogram.

BeThrifty je organizator dogodkov prodaje rabljenih oblačil in spletna trgovina iz Avstrije, ki ima za cilj združiti modo in trajnost. Z edinstvenimi rabljenimi kosi v najrazličnejših velikostih in znamkah želijo doseči, da bi bili modni kupci bolj ozaveščeni, hkrati pa vdihniti modi drugo življenje. Ponujajo tudi izbrane kose nakita.

V Ljubljani so tokrat prvič, dogodek Vintage Kilo Sale pa bo potekal kar dva dni, v petek, 17. marca, od 13.00 do 19.00, in v soboto, 18. marca, od 10.30 do 18.00, v atriju Pošte na Čopovi ulici.

Če bi se dogodka želeli udeležiti tudi sami, pa boste potrebovali vstopnico, ki stane tri evre na osebo. Kupite jo lahko prek spleta ali na lokaciji.

Komentarji (1)

Joško (ni preverjeno)

Stamota

Starejše novice