Foto: Facebook Društvo za zaščito živali Ljubljana
Nika Vajnhandl
Sob, 25.9.2021 09:38
V dobrodelni akciji bodo za živali zbirali star papir.

Se vam je v poletnih mesecih nabralo kaj dodatnega papirja? Nikar ga ne zakurite, temveč z njim pomagajte živalim. Društvo za zaščito živali Ljubljana in Center Interspar Vič namreč organizirata dobrodelno akcijo zbiranja starega papirja za živali. 

Akcija bo potekala prvo soboto v oktobru, med 8. in 18. uro, na parkirišču pred Centrom Interspar Vič v Ljubljani, kjer vas bo čakal zabojnik podjetja Surovina in društvena stojnica.

Zagotovite dostojno življenje vsem živalim

»Zavedamo se pomena odgovornega odnosa do živali in pri svojem delu stremimo k temu, da bi zagotovili dostojno življenje prav vsem živalim,« so zapisali na vabilu na dogodek, ki je objavljen na Facebooku.

Pri njihovi misiji jim lahko pomagate s sodelovanjem v akciji zbiranja papirja – tako podprete njihove projekte in dejavnosti, ki dolgoročno pomagajo živalim. 

Z zbranim papirjem bodo prav tako podprli delovanje Zavetišča Horjul in Zavod Skupina veterinarjev sterilizira potepuhe, saj jima bodo namenili del zbranih sredstev.

Kakšen papir se zbira?

Na dogodku bodo zbirali vse vrste odpadnega papirja

Prav tako boste lahko obiskali dobrodelno stojnico, na kateri boste našli veliko unikatnih izdelkov, ki so jih za vas in vaše ljubljenčke pripravili prostovoljci Društva za zaščito živali. Ti vam bodo na voljo tudi za vsa morebitna vprašanja in koristne informacije s področja zaščite in dobrobiti živali.

Starejše novice