Alenka še naprej ostaja članica skupine Bepop, pa tudi skupine Sopranos. (foto: Neo Visuals)
Ljubljanainfo
Pon, 22.4.2024 10:19
Vedno nasmejana pevka skupin Bepop in Sopranos, se je odločila, da je čas za novo karierno pot.

Priljubljena pevka Alenka Husić, ki je pred leti zmagala v pevskem šovu Popstars in postala članica mega uspešne skupine Bepop, je zdaj sprejela pomembno odločitev v svojem življenju.

Priljubljena Bepopovka Alenka se je odločila, da gre novim poslovnim izzivom naproti. (vir: Osebni arhiv)

Vedno nasmejana pevka skupin Bepop in Sopranos, se je namreč odločila, da je čas za novo karierno pot. Dolgo let je Alenka delala v turistični agenciji, od koder se je te dni dokončno poslovila. 

»Kašen napis daš pod gasilsko fotko s sodelavci, ki jih zapuščaš po 10 letih? 

10 let smo si delali družbo (z nekaterimi več, z nekaterimi manj), se skupaj smejali, brainstormali, bondali vezi na timbildingih, včasih (velikokrat) p****** en čez (ali nekoga) drugega in nasploh imeli vzpone in padce - nič kaj drugače kot s familijo,« je ob slovesu zapisala ob objavi fotografij s svojimi sodelavci na agenciji, kjer je doživela veliko lepih in tudi nekaj manj lepih trenutkov. 

»Na koncu lahko rečem to, da odhajam z mirno vestjo, brez zamer in s super spomini (tiste stresne sem že odpisala),« je še povedala priljubljena Bepopovka, ki gre zdaj novim dogodivščinam naproti, predvsem pa bo končno, sama svoja šefica, čeprav informacij, kaj bo njena nova služba, še ne želi razkriti.

Starejše novice