Foto: Mediaspeed
Ljubljanainfo
Pon, 21.6.2021 16:03
Na temo resničnostnega šova Sanjski moški se je razpisala tudi prva slovenska sanjska ženska Miša Margan, ki je Gregorju Čeglaju namenila nekaj 'šolskih'.

Miša Margan, ki je v čevlje sanjske ženske stopila leta 2005, je sanjskemu moškemu Gregorju Čeglaju, za katerega zagotovo dobro ve, kako se počuti v teh dneh, namenila nekaj ostrih besed. 

Kot kaže, je Štajerko Miša Margan zmotilo izražanje aktualnega sanjskega moškega o dekletih, ki so se potegovala za njegovo naklonjenost.

V intervjuju, ki ga je imel Gregor s Katko Bogataj, je namreč na vprašanje, ali je našel svojo 'sanjsko v šovu' odgovoril, ali je bilo v šovu sploh kakšno sanjsko dekle ....

»Malo ironično, zaničljivo in posmehovalno je tole zvenelo. In tukaj se moram postaviti na stran deklet,« je v odzivu na njegove besede in obnašanje zapisala sanjska ženska in pripomnila: »Gregor – naj ti objasnim manire, ki bi jih pripisala 'sanjskemu moškemu'«.

Marganova je jasna: »Sama sem vedno govorila, da se v vsakem od nas skriva 'sanjski moški' in 'sanjska ženska'. Predvsem partnerju, ki si ga izbere. Vsako dekle v šovu je in bo sanjsko dekle za tistega - tisto, ki jo bo ljubil. A ni tako?« 

»Vsako dekle, ki se je prijavilo v šov, v katerem nekdo dobi naziv sanjski, si zasluži, da se obravnava s spoštovanjem. Da jo moški postavi na piedestal. Gregor je še premlad, nezrel, čeprav je dopolnil 31 let. Morda bo znal ceniti žensko, ko bo v letih mojega moža. Ko se bo naučil, kaj pomeni, da žensko razvajaš, jo ceniš, ji daš priložnosti in jo podpiraš. Pri njemu pa se vidi, da ga razdajajo hormoni. Zelo lepo mu tečejo besede teorije (sploh, ko poudarja, kako zelo si želi družine, ljubezni in podobno), ko pa preidemo v prakso, pa mu tole precej šepa. Vidi se, da je mladenič željan zabav, avantur in pozornosti. Konec koncev mora zdivjati …« še pripomni sanjska ženska. 

Starejše novice