Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Čet, 16.5.2024 07:23
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za četrtek, 16. maja 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Današnji tranzit Venera-Ceres kaže na priložnost, da izveste več o tem, kaj resnično cenite, dragi oven, ali da prepoznate svoje naravne talente in svojo vrednost. Negovanje in izgradnja poslovnega projekta je lahko plodno in koristno.

Morda boste še posebej uživali v razvijanju ideje z izpopolnjevanjem podrobnosti. Kljub temu, ko dan napreduje, boste morda čutili, da so komunikacije obremenjene. Na primer, nekdo lahko od vas zahteva določen odgovor in ne sprejme ničesar drugega. V resnici morda iščejo potrditev, ne nasveta.

Verjetno ni najboljši čas za zdrave, globoke pogovore. Kljub temu lahko trenutni izzivi ali konflikti vodijo do ustvarjalnih rešitev ter pozitivnih izboljšav in sprememb. Za zdaj naj bodo stvari preproste. Opazujte in počakajte na stvari, preden pridete do zaključkov. Poskusite ne izgubljati preveč časa na nepomembnih zadevah.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Danes se lahko počutite prijetno navezani na ljudi v svojem življenju, dragi bik, in morda boste nadvse uživali v tem, da jih negujete, podpirate in morda vodite. Izmenjava idej ali stališč s posebnimi osebami je lahko povezovalna izkušnja.

Vaša osebna privlačnost je visoka. Kasneje danes se lahko osredotočate na določeno idejo ali težavo ali čutite pritisk, da morate to narediti. Lahko pride do obrambnega vedenja ali govora, ki trenutno moti zdravo komunikacijo. Zaskrbljenost zaradi bližajočih se sprememb v zvezi z vašo kariero ali ugledom, zaskrbljenost, da ne boste obvladali stvari, ali strah, da bi postali manj pomembni ali zaostali, lahko povzročijo napetost.

Prizadevajte si narediti načrt za krepitev področij, kjer se počutite najbolj ranljive, in delajte na tej strategiji korak za korakom. Pazite, kaj govorite poklicno ali javno, vendar se potrudite, da se ne zadržujete na problematičnih področjih. Namesto tega si prizadevajte, da bi se učili, od koder gre vaš um.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes se lahko pojavijo priložnosti za ozdravitev ali pomoč drugim pri soočanju z zapletenimi čustvi, dragi dvojčki. Morda boste nadvse uživali v tem, da boste posebno pozornost namenili pomembni dejavnosti v svojem življenju.

Ko dan napreduje, pa začne vplivati ​​kvadrat Merkurja in Plutona in razlike v mnenjih ali pomanjkanje razumevanja vas lahko frustrirajo. Morda se počutite stisnjeni v kot ali prisiljeni sprejeti odločitev, zaradi česar se boste le še zabredli!

Poudarek je lahko na zasebni zadevi ali nerešenem vprašanju iz vaše preteklosti in sprostitev uma je lahko pravi izziv. Potrudite se, da se ločite od negativnega razmišljanja in morda celo uporabite zaskrbljenost, da spodbudite prizadevanja za odpravo težav.

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Morda boste v prvi polovici dneva negovali odnos v duhu odprtosti in sprejemanja, dragi rak. Dobra energija je z vami za kreativno reševanje problemov. Vendar pa poskušajte stvari ne pritiskati preveč, ko dan napreduje in kvadrat Merkur-Pluton začne vplivati.

Vaše razmišljanje je nagnjeno k poglobitvi, čeprav se lahko ostro obrne, zato pazite, da ne preide v obsesivno razmišljanje ali pretirano zaskrbljenost. Ta tranzit lahko sproži negotovost ali strahove, zato se je najbolje izogniti obrambi.

Tudi z manjšimi prilagoditvami boste zmagali, če nekaj storite glede težav. Pravzaprav vas lahko občutek nelagodja ali ranljivosti motivira, da okrepite področja svojega življenja, kar vodi do večjega zaupanja.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Prva polovica dneva je dobra za negovanje posla ali poslovne ideje, dragi lev. Uživate v vlivanju dodatne ljubezni v svoje delo ali dnevne rutine, kar vam pomaga zaokrožiti življenje.

Ko dan napreduje, vas lahko nekaj nezadovoljstva ali nelagodja spodbudi k prepotrebnim prilagoditvam in spremembam. Z Merkurjem in Plutonom, ki gresta v kvadratni aspekt, se lahko naložijo pogovori ali pa ljudje stvari vzamejo narobe. Zdaj je lahko težko biti objektiven, vendar bodite pozorni na trde in hitre sklepe na podlagi današnjega dojemanja.

Kar se danes zdi narobe, bo lahko jutri ovrženo, motnje pa lahko privedejo do prebojev. Najboljše pa je, da boste v tem procesu morda bolje razumeli svoje ambicije.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Majhne geste zelo pomagajo v prvi polovici dneva, draga devica. Lahko se pojavi privlačnost do nekoga, ki obdaja njihova prepričanja ali ideje, ali pa lahko okrepite vez z izmenjavo idej in poslušanjem stališč drug drugega.

Določen podvig, projekt, oseba ali ideja lahko zahteva vašo popolno pozornost, ko dan napreduje. Ta skrb lahko hitro postane obsedenost z Merkurjem in Plutonom, ki se usmerjata proti kvadratnemu aspektu, kar sproži strahove in skrbi. Koristno je samo, če se osredotočate na nekaj, kar je vredno truda, potratite pa čas, če ste zaskrbljeni ali si kako drugače delate škodo.

Čeprav je vaše oko za podrobnosti odlično, je to morda na račun tega, da trenutno vidite širšo sliko. Dejstva pred vami in vaša intuicija vam lahko povedo zelo različne zgodbe, kar začasno predstavlja izziv za odločanje.

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Ljudje v vašem življenju so lahko danes še posebej verbalni, draga tehtnica, in lahko ste v veliko oporo, ko prinesete novo luč na problem ali dragocen nasvet. Prepričani ste glede smeri, ki jo morate ubrati, ali strategije, ki vam prihaja na misel.

Z napredovanjem dneva pride v poštev vpliv Merkurja in Plutona, zaradi česar je lahko bolj zapleteno kot običajno, da nekaj opustimo. Če lahko to intenzivno energijo usmerite v nekaj konstruktivnega, boste ugotovili, da ste bolj osredotočeni kot običajno.

Kljub temu boste morda želeli sprostiti nekaj duševne napetosti. Bodite pozorni na nagnjenost k pretiranemu obvladovanju rezultatov ali situacij, kar vas lahko po nepotrebnem izčrpa. Bodite diskriminatorni glede tega, o čem razmišljate.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Dobro upravljanje vaših odnosov je lahko ključ do sreče v teh dneh, dragi škorpijon. Drugi vas imajo česa pomembnega naučiti in današnji čas ni izjema. Če dovolite, da ima pomembna oseba v vašem življenju več besede, vam lahko zdaj koristi, zato dobro poslušajte.

Zaenkrat poskusite opustiti svoje osebne cilje in načrte ter si vzemite več časa za potrebe drugih. Čeprav se boste morda želeli osredotočiti na pozitivno, boste morda kasneje danes razmišljali o težavah in ponovno preučevali zadeve. Merkur in Pluton se usmerjata proti zahtevnemu aspektu, ki vzbuja strahove in ambicije.

Morda gre vaš um na temnejša ali globlja mesta kot običajno, vendar lahko proces vodi do dobrih zamisli o tem, kako bolje upravljati svoje življenje. To je lahko čas, ko vas drugi zlahka dotaknejo živcev, vendar boste med tem morda opazili nekatere strahove, ki se lahko vmešavajo v vaše življenje. Razmislite, ali vam je neprijetno zaradi zakopanega ali prikritega vidika vas samih.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

V prvi polovici dneva, dragi strelci, vas spremlja dobra energija za delo, opravke in finance. Prizadevanja za izgradnjo cenjenega podjetja ali projekta so lahko uspešna.

To je odličen čas za izboljšanje vaših veščin in iskanje smiselnih načinov, kako biti v pomoč in storitev drugim. Kasneje danes se Merkur usmerja proti zahtevnemu aspektu s Plutonom in lahko pride do nekaj razdražljivosti ali napetosti zaradi stresa zaradi povečanih zahtev do vas.

Čeprav je dodatno razmišljanje o nečem koristno, se poskusite otresti tega, če ugotovite, da se zadržujete in vas resnično ovira v dnevu ali vas jezi. Druga možnost je, da najdete način, kako ukrepati v skladu s svojimi občutki in prepričanji, tudi na majhen način, tako da lahko čutite, da s tem nekam greste.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

V prvi polovici dneva ste v dobri formi za negovanje romance ali drugega toplega odnosa, dragi kozorog. Prav tako je primeren čas, da posebno pozornost posvetite ustvarjalnemu projektu ali hobiju. Vendar pa kasneje danes pride v vpliv kvadrat Merkur-Pluton, ki lahko povzroči duševno napetost.

Če se osredotočate na to, kar počnete in kaj lahko dosežete, je to lahko dober čas za pridobitev novega vpogleda v zadevo ali za nadaljevanje projekta z raziskovanjem ali globljo koncentracijo. Morda boste potrebovali le rahlo spremembo tempa, da se boste romantično ali čustveno vrnili na pravo pot. Vendar upoštevajte, da je komunikacija za zdaj težavna.

Ljudje so morda manj osredotočeni na uživanje v pogovorih in bolj zainteresirani za dokazovanje, da vedo več ali da je njihovo mnenje boljše. Morda boste začutili, da je vse, kar vas drugi vprašajo, povezano s ceno. Najbolje je, da si zapomnite razliko med delom na reševanju konflikta in razmišljanjem o problemu – trenutno je tanka črta med obema!

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

V prvi polovici dneva pride samoumevno pridobivanje novih in edinstvenih idej, dragi vodnar. Danes so v povpraševanju vaše bolj koristne in negovalne lastnosti in v nenavadnem položaju ste, da bi govorili o nečem, kar vam je pri srcu. Družinske vezi se lahko okrepijo. Obstajajo lahko novice o osebni ali zasebni zadevi, ki vam bodo pomagale pri zdravljenju.

Vendar pa se lahko zamera ali frustracija pojavi skozi komunikacijo, ko dan napreduje. Ni treba, da se ponavljajo isti stari vzorci odnosov, ki vas vedno znova spravljajo v razočaranje ali stagnirajoč položaj, vendar se morate še posebej potruditi, da vzorec prekinete! Morda boste zdaj naleteli na vsevednega v najslabšem možnem času. Za najboljše rezultate danes skrbno izbirajte svoje bitke.

Prav tako pazite, da ne razmišljate o ideji ali vprašanju v svojo škodo. Če to intenzivnost uporabite pozitivno, se lahko lotite reševanja težave in morda pridobite nov vpogled v pomembno zadevo. Če pa po drugi strani ugotovite, da se osredotočate na nespremenljivo težavo, ki vas samo frustrira, kar je zelo verjetno, ker se Merkur usmerja proti kvadratu s Plutonom, potem se potrudite, da umaknete svoj um iz te spirale.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

V teh dneh se učite veliko koristnih stvari, drage ribi, in tudi če svojih veščin ne vlagate vedno v nekaj produktivnega, je kritičen čas za razvoj veščin in pridobivanje znanja, ki vam bo dobro služilo v prihodnosti. Ko dan napreduje, lahko pride do dvojnih pomenov v komunikaciji ljudi, kar je lahko frustrirajoče.

Možne so napetosti in prepiri. Nerazrešene pretekle težave se lahko znova pojavijo in vas odvrnejo od prioritet. Prav tako vas lahko pripeljejo do tega, da govorite napačne stvari ali komunicirate prezgodaj ali nestrpno. Pazite na to, saj ljudje zdaj dajejo besedam večjo moč kot običajno. Izločanje informacij, ki nimajo velike vrednosti, je danes lahko izziv, a nujno za občutek miru.

Ne pozabite, da ko se prah polege, boste morda dosegli okrepljen položaj ali razvili odlične ideje in načrte za izboljšanje svojega življenja. Morda je najbolje, da intenzivno mentalno energijo usmerite v rešitev težave, ki resnično potrebuje vašo pozornost.

Starejše novice