Liam Gallagher je po nesreči objavil selfie, ki ga je opremil s tipično hudumušno izjavo (foto: Twitter).
mimi inhof
Tor, 21.9.2021 06:42
Liam Gallagher ni pojasnil, kaj točno se je zgodilo.

Liam Gallagher je padel iz helikopterja. Naslov zveni kot »click bait«, a ne gre za potegavščino.

Nekdanji pevec Oasis je čez konec tedna nastopil kot osrednji zvezdnik britanskega festivala Isle of Wight in med helikopterskim povratkom v London, doživel neprijetni pripetljaj, ki se je na srečo odvil brez hujših posledic.

Njegov zapis na Twitterju se zlahka uvrsti v anale rockovskih »saj ni res, pa je« zgodb.

»Pazite tole, včeraj sem padel iz helikopterja in preživel, da lahko povem zgodbo,« je zapisal ob objavi selfija, na katerem se na obrazu vidijo udarnine, praske in obliži. 

Pripomnil je še: »Vse je OK in kdo pravi, da je rock'n'roll mrtev? Keith Moon, pojej opne s svojih bobnov. Saj veste, LG x.«

Zgolj za perspektivo: Keith Moon je legendarni bobnar zasedbe The Whoo, ki velja za enega največjih žurerjev v zgodovini rock 'n' rolla, njegove eskapade so (p)ostale legendarne. Moon je zaradi prevelikega odmerka tabletk umrl leta 1978.

Ko so Gallagherja ob objavi, feni spraševali ,kaj se je zgodilo in ali obstaja posnetek padca, je odgovoril, da bojda obstaja in da bo vključen v prihajajoči videospot.

Gallagher je s svojo spremljavalno skupino nastopil na festivalu Isle of Wight, enourni nastop, v katerem so prevladovale klasike iz repertoarja njegove nekdanje zasedbe Oasis si lahko ogledate s klikom spodaj.

Letos mineva petindvajset let od legendarnih koncertov Oasis v parku Knebworth, kjer je bend v dveh večerih nastopal pred 250.000 obiskovalci – čeprav je povpraševanje po vstopnicah preseglo dva milijona zahtevkov. 

Ob jubileju je izšel dokumentarec o dveh večerih zenita drugega prihoda britpopa, ki je zapljusknil Veliko Britanijo sredi devetdesetih – novembra izide zadeva tudi v večih formatih, kot DVD, BluRay in avdio zapisan na vinilu, kasetah in zgodščenkah.

Oasis Knebworth bo tako za en dan na ogled tudi pri nas – v četrtek, 23. septembra, si lahko film pogledate na velikih platnih Cinemaxxovih multipleksov po Sloveniji. Napovednik spodaj.

Starejše novice