Slika je simbolična.
Ljubljanainfo
Pon, 20.5.2024 12:29
Takšne zahvale so jim dodatna vzpodbuda, da se bodo tudi v prihodnje trudili izpolnjevati njihovo poslanstvo.

Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana je objavil zahvalo, ki so jo prejeli od pacienta na Nevrološki kliniki.

Objavljamo jo v celoti:

»Pred nekaj dnevi so mi opravili manjši poseg na Nevrološki kliniki v Ljubljani. Vzelo mi je samo dan in pol in seveda noč med njima. Bil sem presenečen nad prijaznostjo (da ne govorim o strokovnosti!) zdravnikov, katerim sem bil prepuščen. Čista desetka!

Tisto, kar na pacienta naredi izjemen vtis, pa je tudi ostalo osebje, s katerim prihajaš v stik skoraj neprekinjeno ves čas hospitalizacije. Izredna prijaznost, ustrežljivost in neskončna potrpežljivost (še posebej z mano ) so me razorožile.

V tako težkih pogojih dela so se medicinske sestre (in bratje) zares potrudili in mi (kot tudi drugim pacientom) omogočili čim prijetnejši in neboleč obisk take institucije, kakršna bolnica pač je.

Najbolj pa me je razveselilo slovo, ki ga je ena od sester strnila v lepih besedah: 'Upam, da se nikoli več ne vidimo! Seveda ne tukaj, kje drugje pa z veseljem!'

Najlepša HVALA vsem in veliko spoštovanje še naprej!«

V UKC Ljubljana so zapisali, da so veseli takšnih zahval.

»Prebrane vrstice, ki nakazujejo na vaše pozitivne izkušnje in s tem zaupanje v naše delo in odnos naših zaposlenih, so nam dodatna vzpodbuda, da se bomo tudi v prihodnje trudili izpolnjevati naše poslanstvo. Zato hvala tudi vam.«

Starejše novice